Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:האלו שכתבו "אל תשים מכשול בפני עיוור" אלו בטח אותם אנשים שאחרי ששומעים על אונס שואלים מה היא לבשה או שתתה
חייבים גם לתת צל''ש לאלה שאמרו ש-13 זה כבר אישה לכל דבר
אוף הכתבה לא עובדת לי. מה זה?
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:האלו שכתבו "אל תשים מכשול בפני עיוור" אלו בטח אותם אנשים שאחרי ששומעים על אונס שואלים מה היא לבשה או שתתה
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:האלו שכתבו "אל תשים מכשול בפני עיוור" אלו בטח אותם אנשים שאחרי ששומעים על אונס שואלים מה היא לבשה או שתתה
yanay21 כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:האלו שכתבו "אל תשים מכשול בפני עיוור" אלו בטח אותם אנשים שאחרי ששומעים על אונס שואלים מה היא לבשה או שתתה
העתיד שלך
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:האלו שכתבו "אל תשים מכשול בפני עיוור" אלו בטח אותם אנשים שאחרי ששומעים על אונס שואלים מה היא לבשה או שתתה
my man כתב:yanay21 כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:האלו שכתבו "אל תשים מכשול בפני עיוור" אלו בטח אותם אנשים שאחרי ששומעים על אונס שואלים מה היא לבשה או שתתה
העתיד שלך
אתה רואה שאתה מסוגל?!
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:האלו שכתבו "אל תשים מכשול בפני עיוור" אלו בטח אותם אנשים שאחרי ששומעים על אונס שואלים מה היא לבשה או שתתה
בלש שהתחזה לבת 13 והפליל 7 גברים שניסו להיפגש איתה
הטוקבקים נפלאים
נע בין ''הבחורה רצתה והגברים נדפקים'' ל''בנות 13 זה לא ילדות'' וכמובן הלהיט הגדול ביותר ''תרגיל מלוכלך של המשטרה''
my man כתב:yanay21 כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:האלו שכתבו "אל תשים מכשול בפני עיוור" אלו בטח אותם אנשים שאחרי ששומעים על אונס שואלים מה היא לבשה או שתתה
העתיד שלך
אתה רואה שאתה מסוגל?!
yanay21 כתב:
yanay21 כתב:הייתי מת מפחד אם הייתי אבא לבנות כשיש הזויים כאלו בחוץ
my man כתב:yanay21 כתב:
אוף אני במצב רוח מעצבן...סורי...
MTA2311 כתב:לא שזה על חשבוני אבל אורי
yanay21 כתב:my man כתב:yanay21 כתב:
איזו בדיחה יותר טובה יש על רעב חוץ מבוגטין? זה לא מקורי, אבל זו קלאסיקה.
הומור זה הדבר היחיד שיש לי, בלי זה, אני לא נכנס לפורום
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:הייתי מת מפחד אם הייתי אבא לבנות כשיש הזויים כאלו בחוץ
זה העניין
מבינה את ההודעה על הבדואים (אפילו ציחקקתי), אבל זאת בעיה כל כך הרבה יותר חמורה ממגזר מסויים
MTA2311 כתב:yanay21 כתב:my man כתב:yanay21 כתב:
עזוב אותו, הוא בדיכאון עיד אל פיטר
yanay21 כתב:my man כתב:yanay21 כתב:
my man כתב:yanay21 כתב:my man כתב:yanay21 כתב:
לא יודע אם היית פה...אבל היתה נגיד ההודעה של אור שהוא פגש את ארינזה יושב על מנת צ'יפס באיזו מסעדה...
yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:הייתי מת מפחד אם הייתי אבא לבנות כשיש הזויים כאלו בחוץ
זה העניין
מבינה את ההודעה על הבדואים (אפילו ציחקקתי), אבל זאת בעיה כל כך הרבה יותר חמורה ממגזר מסויים
ברור.
אפילו במקומות שנחשבים "על רמה", עדיין יש איזו תפיסה של "היא רוצה את זה, גם אם היא לא רוצה את זה". וזה באמת תקף לכל כך הרבה אנשים. זה ממש ממש מפחיד. כי לפעמים אלו יכולים להיות אנשים שחוץ מהעניין הזה, הם ממש אחלה. וזה בלתי נתפס
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־21 אורחים