23 נובמבר 2011, 23:02
asafb96 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני מצפה שהוא יהפוך לשחקן ההגנה של היורוליג? לא..אפילו לא של הליגה הישראלית וגם לא של הליגה הבלקנית..אבל אני כן מצפה שייצא לשחקנים אחרי שעושים סוויץ' ולא ישאיר גארדים לבד..
נמאס לי לראות את הזיוף הזה של הרמת היד ואת הספרינט להתקפה..
אני גם לא מצפה ממנו שישמור טוב על רייס כי אני יודעת שהוא לא שומר טוב על שחקנים פיזיים וכבר השלמתי עם זה..אבל לעשות סוויצ'ים בהגנה זה המינימום של המינימום..על אחת כמה וכמה במכבי..ועד שהוא לא יעשה את זה בלאט לא יפסיק להעדיף את בלו עליו(ואני מניחה שיש סיבה בגלל זה)..
את מדברת כאילו כל משחק עושים עליו 20 פיק אנד רולים והוא תקוע כמו עציץ מתחת לסל. זה כאילו תיארת את סופו. הוא יוצא בסוויץ', אבל לא בספרינט. אם הוא יצא בספירנט עושים לא הטעיה קטנה ועוברים אותו, הוא צריך לצאת בריצה "מתונה", עם יד למעלה כדי להפריעה. הוא עושה את זה, ושחקנים זורקים. פעם זה נכנס, פעם לא, אי אפשר לעצור קבוצות על 0 נקודות, אבל שהוא עושה הגנה טובה אף אחד לא אומר פה מילה, ושהוא מקבל סלים על הפנים כל הפורום יוצא מגדרו. אבל שחלילה שחקנים כמו אוחיון, פניני, בלו, סופו, הנדריקס, ושאר השחקנים, מקבלים סלים בפנים, אף אחד לא מוציא מילה על ההגנה שלהם, והם מקבלים גם הם סלים בפנים.
הפמפום של שלח אולי גורם להגנה של ליאור ליהראות מודגשת יותר במשחק יותר מהשאר, כי רק על זה הוא מדבר, אבל זה לא אומר שצריך לאכול את זה ולהביא את השטויות שלא לפה (וזה לא אליך..)
23 נובמבר 2011, 23:04
roy1000 כתב:asafb96 כתב:מה משפיל מה? הכדור נכנס בטעות. אם ג'יימס שם במקום הנדריקס הוא דופק לו בלוק, כי ליאור שינה לו את כל המצב של הזריקה. גם בלו מקבל את זה בפנים אם הוא שם. אין מה לעשות מול זה. מה משפיל?
רנדל פעם ראשונה מקבל OPEN? אז אני מניח שלא ראית אותו חוגג על בלו ופניני עם הגליל. עשה מהם צחוק הרבה יותר גדול מאשר עשה מליאור.
בכל המשחק, זה היה ה-OPEN היחיד שקיבל רנדל, וזו הייתה גם הפעם היחידה שהוא התחיל מהלך מעבר לקו השלוש כאילו היה רכז. זה משפיל שנותנים לרנדל לעשות עליך OPEN כי הוא ממש לא שחקן של אחד על אחד.
ולא - אין מצב שבלו היה חוטף את הסל הזה. תסתכל שוב על המהלך - הסיבה שרנדל בכלל הצליח להגיע לסל זה כי ליאור בורח במקום לשים את הגוף. לחטוף מנעימי או סטרוברי ב- OPEN זה קורה וזה לא תלוי בשומר. לחטוף מרנדל ב- OPEN מקו השלוש זה משפיל ואם אליהו לא היה שומר עליו, עודד בכלל לא היה מנסה את המהלך הזה.
23 נובמבר 2011, 23:04
Holiday_Armadillo כתב:asafb96 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני מצפה שהוא יהפוך לשחקן ההגנה של היורוליג? לא..אפילו לא של הליגה הישראלית וגם לא של הליגה הבלקנית..אבל אני כן מצפה שייצא לשחקנים אחרי שעושים סוויץ' ולא ישאיר גארדים לבד..
אני גם לא מצפה ממנו שישמור טוב על רייס כי אני יודעת שהוא לא שומר טוב על שחקנים פיזיים וכבר השלמתי עם זה..אבל לעשות סוויצ'ים בהגנה זה המינימום של המינימום..על אחת כמה וכמה במכבי..ועד שהוא לא יעשה את זה בלאט לא יפסיק להעדיף את בלו עליו(ואני מניחה שיש סיבה בגלל זה)..
את מדברת כאילו כל משחק עושים עליו 20 פיק אנד רולים והוא תקוע כמו עציץ מתחת לסל. זה כאילו תיארת את סופו. הוא יוצא בסוויץ', אבל לא בספרינט. אם הוא יצא בספירנט עושים לא הטעיה קטנה ועוברים אותו, הוא צריך לצאת בריצה "מתונה", עם יד למעלה כדי להפריעה. הוא עושה את זה, ושחקנים זורקים. פעם זה נכנס, פעם לא, אי אפשר לעצור קבוצות על 0 נקודות, אבל שהוא עושה הגנה טובה אף אחד לא אומר פה מילה, ושהוא מקבל סלים על הפנים כל הפורום יוצא מגדרו. אבל שחלילה שחקנים כמו אוחיון, פניני, בלו, סופו, הנדריקס, ושאר השחקנים, מקבלים סלים בפנים, אף אחד לא מוציא מילה על ההגנה שלהם, והם מקבלים גם הם סלים בפנים.
הפמפום של שלח אולי גורם להגנה של ליאור ליהראות מודגשת יותר במשחק יותר מהשאר, כי רק על זה הוא מדבר, אבל זה לא אומר שצריך לאכול את זה ולהביא את השטויות שלא לפה (וזה לא אליך..)
עם כל הכבוד לליאור(ויש כבוד,אחד ה-PF הטובים באירופה),הוא עדיין לא ברמת התרומה הישירה למכבי כמו סופו,ואני לא מדברת רק על נקודות..
אנשים שאלו באחד מהמשחקים הקודמים למה בלאט הוציא את ליאור אחרי שהוא קלע 9 נקודות..התשובה הייתה הגנה..
23 נובמבר 2011, 23:06
23 נובמבר 2011, 23:12
Holiday_Armadillo כתב:asafb96 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני מצפה שהוא יהפוך לשחקן ההגנה של היורוליג? לא..אפילו לא של הליגה הישראלית וגם לא של הליגה הבלקנית..אבל אני כן מצפה שייצא לשחקנים אחרי שעושים סוויץ' ולא ישאיר גארדים לבד..
עם כל הכבוד לליאור(ויש כבוד,אחד ה-PF הטובים באירופה),הוא עדיין לא ברמת התרומה הישירה למכבי כמו סופו,ואני לא מדברת רק על נקודות..
אנשים שאלו באחד מהמשחקים הקודמים למה בלאט הוציא את ליאור אחרי שהוא קלע 9 נקודות..התשובה הייתה הגנה..
23 נובמבר 2011, 23:36
24 נובמבר 2011, 07:19
felix_r כתב:זיינתפ את האשכול! 3 עמודים על ליאור. נו באמת
24 נובמבר 2011, 07:35
24 נובמבר 2011, 07:43
6 לב צהוב כתב:אנדרסן טעות של סיינה ? בכל מקרה אני כבר אמרתי שהם לא עוברים את ההצלבה .
24 נובמבר 2011, 09:33
24 נובמבר 2011, 10:25
yzafrir כתב:אנדרסן כבר מבוגר מידי בשביל לחזור ליכולת של פעם... סיינה הולכם להיות פלופ רציני השנה ואם לא מקאלב (הלוואי עלינו) הם בכל לא היו עוברים שלב...
24 נובמבר 2011, 13:05
asafb96 כתב:yzafrir כתב:אנדרסן כבר מבוגר מידי בשביל לחזור ליכולת של פעם... סיינה הולכם להיות פלופ רציני השנה ואם לא מקאלב (הלוואי עלינו) הם בכל לא היו עוברים שלב...
לא יודע אם לא היו עוברים שלב, כי בכל זאת, קאוקינס, ראקו, אנדרסן, לאברינוביץ'... שחקנים מוכשרים. אבל גם עם מקאלב, קשה לי לראות אותם מגיעים לפיינל 4 בעונה כזאת, גם אם תסתיים השביתה. בארסה, פנא, מכבי, ריאל, צסק"א, כולם טובות מסיינה. גם מילאנו ופילזן קבוצות שיכולות להדיח אותם במצב שיפגשו אותם בטופ 16/הצלבה
אגב, עכשיו פתאום נראה שהבית הקשה שקיבלנו יצא לנו מצוין. לא רוצה לחשוב על טופ 16 עם פילזן/מילאנו מהמקום ה4/3...
24 נובמבר 2011, 13:15
yzafrir כתב:asafb96 כתב:yzafrir כתב:אנדרסן כבר מבוגר מידי בשביל לחזור ליכולת של פעם... סיינה הולכם להיות פלופ רציני השנה ואם לא מקאלב (הלוואי עלינו) הם בכל לא היו עוברים שלב...
לא יודע אם לא היו עוברים שלב, כי בכל זאת, קאוקינס, ראקו, אנדרסן, לאברינוביץ'... שחקנים מוכשרים. אבל גם עם מקאלב, קשה לי לראות אותם מגיעים לפיינל 4 בעונה כזאת, גם אם תסתיים השביתה. בארסה, פנא, מכבי, ריאל, צסק"א, כולם טובות מסיינה. גם מילאנו ופילזן קבוצות שיכולות להדיח אותם במצב שיפגשו אותם בטופ 16/הצלבה
אגב, עכשיו פתאום נראה שהבית הקשה שקיבלנו יצא לנו מצוין. לא רוצה לחשוב על טופ 16 עם פילזן/מילאנו מהמקום ה4/3...
אלו שחקנים מעבר לשיאם , טוב תעשה סיינה אם תחל בבנייה חדשה שנה הבאה...
24 נובמבר 2011, 15:10
24 נובמבר 2011, 15:24
felix_r כתב:כמו שכתבתי עוד לפני המשחק הראשון: לסיינה יש חור גדול מתחת לסל גם בהתקפה וגם בהגנה.
24 נובמבר 2011, 19:08
24 נובמבר 2011, 19:11
misha כתב:בינתיים צמוד במדריד: 59-57 לריאל על שרלרואה באמצע הרבע השלישי.
24 נובמבר 2011, 19:31
24 נובמבר 2011, 20:09
24 נובמבר 2011, 20:11