MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:לקראת עסקת חילופי שבויים? או מנסים לפתות אותם עם בתולות?
אין עיזות בתולות בלבנון
הסורים חזקים רצח במין עם חיות משק
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:לקראת עסקת חילופי שבויים? או מנסים לפתות אותם עם בתולות?
אין עיזות בתולות בלבנון
Holiday_Armadillo כתב:עלייה לקבר צדיקים כחלק מתוכנית לימודים
כל כך שמחה שאין לי ילדים
איזה בושה, לאן המדינה שלנו הולכת
my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:עלייה לקבר צדיקים כחלק מתוכנית לימודים
כל כך שמחה שאין לי ילדים
איזה בושה, לאן המדינה שלנו הולכת
איזו הגזמה!
ואם הם עולים לקברו של הרצל ובן גוריון זה בסדר? הכל שאלה של מה מטרת העלייה..אם זו תהיה כפייה דתית שיאמרו לכולם להתפלל אז יש משו במה שאת אומרת..אבל אם זה בשביל להכיר את יהדות ספרד והעצמת החיבור לדמויות אני לגמרי בעד.
my man כתב:עובדי אלילים???
ככה את רואה גם אותי?
די עצוב!
roy1000 כתב:ושכחתם את השיא - 50% מחברי מל"ג יהיו מזרחים (הזוי ברמות שאי אפשר לתאר), תוקם מחלקה חדשה באוניבסיטאות ללימוד לימוד המזרח וכל סטודנט באוניברסיטה (לא משנה באיזה מקצוע) יהיה חייב לקחת קורס היסטורי על יהדות המזרח.
.
MTA2311 כתב:roy1000 כתב:ושכחתם את השיא - 50% מחברי מל"ג יהיו מזרחים (הזוי ברמות שאי אפשר לתאר), תוקם מחלקה חדשה באוניבסיטאות ללימוד לימוד המזרח וכל סטודנט באוניברסיטה (לא משנה באיזה מקצוע) יהיה חייב לקחת קורס היסטורי על יהדות המזרח.
.
לא מאמין לך.
בתחום האקדמיה, ממליצה הוועדה להקים פקולטה חדשה למדעי הרוח בתחום לימודי יהדות המזרח, שיכללו את כל החוגים הרלוונטיים כמו היסטוריה, ספרות ופילוסופיה. שליש מקורסי הבחירה והחובה יוקדשו לנושאים על הפזורה הספרדית והמזרחית, וסטודנטים שלא לומדים מדעי הרוח יחויבו ללמוד לפחות קורס אחד בנושא.
MTA2311 כתב:הדבר היחיד שהיה חשוב שיקרה זה הכנסת תכני לימוד רלוונטיים לתכנית הלימודים בבתי הספר.
כל השאר זה בולשיט מתמסכן.
yanay21 כתב:MTA2311 כתב:הדבר היחיד שהיה חשוב שיקרה זה הכנסת תכני לימוד רלוונטיים לתכנית הלימודים בבתי הספר.
יכול להרחיב? אני גם לא מסכים עם הרוב, אבל יש דברים, חוץ מתכני הלימוד, שאפשר לקחת
MTA2311 כתב:yanay21 כתב:MTA2311 כתב:הדבר היחיד שהיה חשוב שיקרה זה הכנסת תכני לימוד רלוונטיים לתכנית הלימודים בבתי הספר.
יכול להרחיב? אני גם לא מסכים עם הרוב, אבל יש דברים, חוץ מתכני הלימוד, שאפשר לקחת
מעבר למה שפורסם בתקשורת, אידיאולוגית אני נגד העדפה מתקנת מכל סוג. זה פוגע במגזר המוחלש הרבה יותר.
yanay21 כתב:יש שם כמה דברים חיוביים, כמו הכנסת תכנים לחומרי הלימוד, וטיולים למרוקו(למרות שאני יכול לחתום על זה שאת הרעיון הספציפי הזה יקברו, ולא בגלל סיבות בטחוניות). עניין הפקולטה הוא מוגזם לחלוטין. ברור שיש מקום להכניס את זה לאוניברסיטאות ,לא בהיקף של פקולטה שלמה. ושלא נדבר בכלל על עלייה לקברי צדיקים-אם יש צדיקים ורבנים שהפסיקות והמשנה הדתית שלהם יכולה להעשיר את התלמידים, מה טוב. אין שום סיבה לעלות לקבר שלהם. עלייה לקברי צדיקים היא בהכרח אקט דתי, עלייה לקבר של הרצל איננה כזו.
אה, וכמובן שכל העניין של חמישים חמישים במל"ג הוא מגוחך, משתי סיבות עיקריות: זה יצריך לדחוף בכוח מזרחים שלא בהכרח מתאימים, ולהדיר אשכנזים שכן. ובבוא היום, כשמספר המרצים ואנשי האקדמיה ישקף את המציאות הדמוגרפית(יש יותר מזרחים מאשכנזים, עם הזמן זה מתאזן גם באקדמיה), זה יצריך שריון בכוח של אשכנזים, ואז שוב ידברו על האליטה הלבנה.
בנט עושה פה מהלך פוליטי מבריק, חייב לציין.
yanay21 כתב:כמובן שבעניין האידיוטי של המל"ג(נגיד, אין לי מושג איפה אני אפול, אם אני חצי חצי. ללכת להשתזף לפני?) אני מסכים. אבל האם בטיולים למרוקו יש העדפה מתקנת?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד