MTA2311 כתב:איתי-שגב כתב:הלוואי. הלוואי. הלוואי.
ראיתי את ההודעה הזאת וחשבתי כבר שדוראנט קרע את החוזה בפנים של בוב מאיירס ועלה על טיסה לישראל.
אפילו אמא של תומפסון לא מתלהבת ממנו כמו שהוא מתלהב ממנו.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:איתי-שגב כתב:הלוואי. הלוואי. הלוואי.
ראיתי את ההודעה הזאת וחשבתי כבר שדוראנט קרע את החוזה בפנים של בוב מאיירס ועלה על טיסה לישראל.
Holiday_Armadillo כתב:שועל כתב:מקאדו 3 כתב:עכשיו מכבי עוקבת אחרי גאודלוק ובנוסף מגששת אצל תומפסון , בנוסף למרחרחת אצל קולטון אייברסון ושוקלת את החתמתו של אלכס קירק מקורות בליטא מדווחים שמכבי שוקלת לרחרח אם לעקוב אחרי וויל תומאס או לשקול בכלל לעקוב אחרי שחקנים שלא נשקלו עדיין !!!
גישוש, רחרוח, עקיבה, שקילה
מילים נרדפות למריחת זמן וחוסר יכולת כספית
ו/או קניבליזם
חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:שועל כתב:מקאדו 3 כתב:עכשיו מכבי עוקבת אחרי גאודלוק ובנוסף מגששת אצל תומפסון , בנוסף למרחרחת אצל קולטון אייברסון ושוקלת את החתמתו של אלכס קירק מקורות בליטא מדווחים שמכבי שוקלת לרחרח אם לעקוב אחרי וויל תומאס או לשקול בכלל לעקוב אחרי שחקנים שלא נשקלו עדיין !!!
ו/או קניבליזם
צחקתי בקול
Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:שועל כתב:מקאדו 3 כתב:עכשיו מכבי עוקבת אחרי גאודלוק ובנוסף מגששת אצל תומפסון , בנוסף למרחרחת אצל קולטון אייברסון ושוקלת את החתמתו של אלכס קירק מקורות בליטא מדווחים שמכבי שוקלת לרחרח אם לעקוב אחרי וויל תומאס או לשקול בכלל לעקוב אחרי שחקנים שלא נשקלו עדיין !!!
ו/או קניבליזם
צחקתי בקול
תודה, ידעתי שהתגובה הזאת שווה יותר ממה שהיא קיבלה
לא מופתעת שזה הגיע ממך
גלעד55 כתב:מכבי רוצים שאחד מהשחקנים הגבוהים יהיה ישראלי ולכן הם ממתינים לראות מה קורה עם ג'ו אלכסנדר והסנטר של נהריה (שכחתי את שמו) אחד מהם יהיה בקבוצה. הגבוה השני תלוי בזהות הישראלי כי מן הסתם הם בתפקידים שונים.
לגבי גאודלוק אני יודע שדיברו איתו אבל נכון להיום לא כל כך ברור.
my man כתב:גלעד55 כתב:מכבי רוצים שאחד מהשחקנים הגבוהים יהיה ישראלי ולכן הם ממתינים לראות מה קורה עם ג'ו אלכסנדר והסנטר של נהריה (שכחתי את שמו) אחד מהם יהיה בקבוצה. הגבוה השני תלוי בזהות הישראלי כי מן הסתם הם בתפקידים שונים.
רוצים סבבה... אבל למה?
LIAV10 כתב:my man כתב:גלעד55 כתב:מכבי רוצים שאחד מהשחקנים הגבוהים יהיה ישראלי ולכן הם ממתינים לראות מה קורה עם ג'ו אלכסנדר והסנטר של נהריה (שכחתי את שמו) אחד מהם יהיה בקבוצה. הגבוה השני תלוי בזהות הישראלי כי מן הסתם הם בתפקידים שונים.
רוצים סבבה... אבל למה?
כדי שתהיה קבוצה אחת ולא שתיים.
נשבר הזין מ80 זרים שיובים בחוץ כל משחק.
LIAV10 כתב:my man כתב:גלעד55 כתב:מכבי רוצים שאחד מהשחקנים הגבוהים יהיה ישראלי ולכן הם ממתינים לראות מה קורה עם ג'ו אלכסנדר והסנטר של נהריה (שכחתי את שמו) אחד מהם יהיה בקבוצה. הגבוה השני תלוי בזהות הישראלי כי מן הסתם הם בתפקידים שונים.
רוצים סבבה... אבל למה?
כדי שתהיה קבוצה אחת ולא שתיים.
נשבר הזין מ80 זרים שיובים בחוץ כל משחק.
Holiday_Armadillo כתב:er79 כתב:טרול טורקי מטומטם
זארקו קיבל אזרחות טורקית
מקאדו 3 כתב:Holiday_Armadillo כתב:er79 כתב:טרול טורקי מטומטם
זארקו קיבל אזרחות טורקית
תמיד סיכרן אותי מה גורם לאנשים לפרסם דברים שהם פרי המצאתם שוב ושוב , כל מיני זארקואים וגמדים וסוכנים למינהם , הרי חוץ מלהוכיח שהם סתם טיפשים חסרי מושג לא יצא להם מזה כלום ...
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־12 אורחים