פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: חמישי: מכבי-מילאנו: 21:00, ערוץ 10

24 נובמבר 2011, 17:34

nati0nal כתב:
yehooda כתב:חבל שבמכבי לא השכילו להביא את כספי למשחק הספציפי הזה נגד מילאנו. נקודת החוזק של מילאנו התקפית היא בעמדה 3 . במשחק נגדם הריסטון (25 נק') וגלינארי (23 נק') חגגו על מכבי וקלעו יותר ממחצית הנקודות של הקבוצה. לעומתם נקודת החולשה של מכבי היא בדיוק בעמדות אלו היחיד שאיכשהוא בסגל הקיים יכול לשמור על גלינארי או הריסטון סמית' וגם הוא מאוד בינוני בלו איטי מידי בשביל לרדוף אחריהם ופניני תלוי במשחק ההתקפה שיציג כדי שישותף היחיד שיוכל לשמור ולשמור טוב על שתיהם הוא כספי שיכול לשמור על שחקנים אתלטיים וחזקיםבעמדות 2-3.

אם כספי לא היה רודף אחרי הכסף הוא היה כבר במכבי אבל מה לעשות שהוא לא מוכן להתפשר על משכורת כמו של פארמר !
עזבו את כספי איפה שאייר הסקורר המובטח תנו לילד לשחק נראה מה הוא שווה מצידי שיעמוד ויזרוק מהשלוש כול הערב [כול עוד זה נכנס כמובן]

תגובה מעצבנת.
לאף אחד אין זכות להיכנס לכיס של אף אחד אחר.
מבחינתו של כספי, למה לו להגיע לחודש ולחטוף את כל הצינור מהמס הכנסה? הוא עשה משהו רע למישהו?

24 נובמבר 2011, 17:47

jol9 כתב:תגובה מעצבנת.
מבחינתו של כספי, למה לו להגיע לחודש ולחטוף את כל הצינור מהמס הכנסה? הוא עשה משהו רע למישהו?

אנשים לא מבינים שכספי לא עושה כסף כזה גדול ב- NBA. המשכורות שם הם בברוטו. צריך לזכור גם מחזיק סביבו מערכת תמיכה (משפחה) ושגם זה עולה לא מעט.

24 נובמבר 2011, 17:52

roy1000 כתב:
קודי כתב:
yarinsaky כתב:אני רוצה להיות חזיר הערב ולרצות גם וגם. בשביל זה אנחנו כאן בסופו של דבר. כן, ההנאה.

אני כאן בשביל הנצחון...

אני לא חושב שמכבי מסוגלת לנצח את מילאנו במשחק מגעיל. זה לא פרטיזן או שראלרואה שאפשר לנצח רק עם הגנה.

הכל יכול להיות, אבל הנקודה שלי היא שאני לא בא להיכל בשביל לראות הצגה אלא בשביל לראות את הקבוצה שלי מנצחת ופחות משנה לי איך היא עושה את זה.

24 נובמבר 2011, 17:54

roy1000 כתב:
jol9 כתב:תגובה מעצבנת.

אנשים לא מבינים שכספי לא עושה כסף כזה גדול ב- NBA. המשכורות שם הם בברוטו. צריך לזכור גם מחזיק סביבו מערכת תמיכה (משפחה) ושגם זה עולה לא מעט.

גם אם הוא עושה 10 מיליון בשנה, זאת עדיין זכותו לשמור על הכסף שלו, ולא לשלם אותו למדינה.

24 נובמבר 2011, 17:55

קודי כתב:
roy1000 כתב:
קודי כתב:
yarinsaky כתב:אני רוצה להיות חזיר הערב ולרצות גם וגם. בשביל זה אנחנו כאן בסופו של דבר. כן, ההנאה.

אני כאן בשביל הנצחון...

אני לא חושב שמכבי מסוגלת לנצח את מילאנו במשחק מגעיל. זה לא פרטיזן או שראלרואה שאפשר לנצח רק עם הגנה.

הכל יכול להיות, אבל הנקודה שלי היא שאני לא בא להיכל בשביל לראות הצגה אלא בשביל לראות את הקבוצה שלי מנצחת ופחות משנה לי איך היא עושה את זה.

+1

חשוב להזכיר שבמשחק הזה מכבי יכולה להבטיח את העליה לטופ 16 ולעשות צעד גדול לאחד מ-2 המקומות הראשונים בבית.

24 נובמבר 2011, 17:59

אז יש ביננו וויכוח קצת פילוסופי, כי אני לא בטוח שרק ניצחונות גרידא מביאים הנאה , אפילו מעצם הניצחון עצמו. רק בחמישי שעבר ניצחנו והרגשנו כאילו הפסדנו.
אבל כדי לחדד את הדברים אני בכל זאת מעדיף ניצחון היום במשחק רע על הפסד במשחק מפואר , אבל רק שזה לא יהפוך לשיטה של עונה שלמה.

כל הקבוצות הגדולות של מכבי הסבו לי הנאה גדולה. ממכבי של מגי וג'ונסון עד מכבי של פארגו - פרקינס - איידסון, ( לא מי יודע מה גדולה, אבל יחסית לתקופה אחרונה כן ) ,נקווה שגם זאת תשתפר איכותית והתקפית ככל שהעונה תתקדם.

24 נובמבר 2011, 18:15

yarinsaky כתב:אז יש ביננו וויכוח קצת פילוסופי, כי אני לא בטוח שרק ניצחונות גרידא מביאים הנאה , אפילו מעצם הניצחון עצמו. רק בחמישי שעבר ניצחנו והרגשנו כאילו הפסדנו.
אבל כדי לחדד את הדברים אני בכל זאת מעדיף ניצחון היום במשחק רע על הפסד במשחק מפואר , אבל רק שזה לא יהפוך לשיטה של עונה שלמה.

כל הקבוצות הגדולות של מכבי הסבו לי הנאה גדולה. ממכבי של מגי וג'ונסון עד מכבי של פארגו - פרקינס - איידסון, ( לא מי יודע מה גדולה, אבל יחסית לתקופה אחרונה כן ) ,נקווה שגם זאת תשתפר איכותית והתקפית ככל שהעונה תתקדם.

הייתי משנה את זה ל"הרגשתי" , אני ממש לא הרגשתי הפסד .

במקרה של הפסד היתה הרגשה באמת לא טובה כי דבר כזה יכול לגרום למכבי לאבד את מה שהיא עבדה עליו עד עכשיו .

24 נובמבר 2011, 18:20

כן, זה לא רק אתה. הפורום געש כמו אחרי הפסד.
אבל עזוב, בוא ננצח היום ונשכח הכול.

24 נובמבר 2011, 19:01

שידור ברשת כאן :
http://linkhd.blogspot.com/p/flash1.html

24 נובמבר 2011, 19:02

וואי, כבר 7 עמודים, וזה עוד לפני הג'אמפ בול.

24 נובמבר 2011, 19:10

לנגפורד במקום אוחיון בחמישייה.

24 נובמבר 2011, 19:15

אני חושב שמתחיל להתקרב היום שבו צריך לשקול לקנות לסמית' כרטיס טיסה בכיוון אחד.

24 נובמבר 2011, 19:19

לנגפורד נראה מצויין

24 נובמבר 2011, 19:22

מפעילים יפה את סופו וההגנה עובדת טוב. אחרי 2-3 דקות קצת לחוצות בפתיחה, המשחק התחיל לזרום.

24 נובמבר 2011, 19:22

פתיחה יורוליגית טיפוסית, הרבה אנרגיה, הרבה רצון. ככה אנחנו אוהבים לראות את מכבי.

24 נובמבר 2011, 19:23

הפתיחה הכי טובה של סופו העונה, פשוט גורס אותם.

24 נובמבר 2011, 19:29

סופו גורם לכל האחרים לקבל הזדמנות לעשות דברים הרבה יותר בקלות.
מכבי כמעט ולא מאיימת משלוש, פרט לשלשה אחת יפה של קית'

24 נובמבר 2011, 19:35

רבע מצויין של מכבי. למרות פתיחה חלשה, מכבי עשתה הכל נכון. דחפה את הכדור לסופו, רצה למתפרצות, הלכה עד הטבעת כל הזמן
וזרקה מעט מבחוץ.

ההגנה של מכבי אינטלגנטית וחזקה ואפילו הריבאונד בסדר. רק שימשיך ככה.

24 נובמבר 2011, 19:35

חבל שפניני לא קלע את הליי-אפ בסוף, יכל להכניס אותו קצת למשחק. אפילו הדברים הכי פשוטים לא הולכים לו.

24 נובמבר 2011, 19:48

לא ייאמן מה שסופו עושה במשחק הזה מול קו קידמי עבה משהו.
פרסם תגובה