MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:קיץ>דאעש
במדד מה יותר נורא, כן?
מכירה אותי מספיק בשביל לדעת
רק רציתי להיות בטוחה
הניסוח היה..מפוקפק
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:קיץ>דאעש
במדד מה יותר נורא, כן?
מכירה אותי מספיק בשביל לדעת
Holiday_Armadillo כתב:אה, ואני לגמרי מעלימה את הקיץ לפני דעאש
עם דעאש אני יכולה להסתדר
מכביסט31 כתב:בתור אחד שאם יגידו לו ״תבחר: אנחנו הולכים להעלים לצמיתות אחד מהשניים - או את הקיץ או את דעאש״ - הוא יבחר בקיץ, חייב להודות שכבר חוויתי ימים הרבה יותר בלתי נסבלים ממה שהיה עד עכשיו.. אמרו שהקיץ השנה יהיה אחד החמים מהרגיל ובינתיים אין לזה ביסוס, לפחות מבחינתי..
אני מניח שאחרי השבוע הקרוב אני כבר אחשוב אחרת לגמרי..
חנו'ש כתב:מכביסט31 כתב:בתור אחד שאם יגידו לו ״תבחר: אנחנו הולכים להעלים לצמיתות אחד מהשניים - או את הקיץ או את דעאש״ - הוא יבחר בקיץ, חייב להודות שכבר חוויתי ימים הרבה יותר בלתי נסבלים ממה שהיה עד עכשיו.. אמרו שהקיץ השנה יהיה אחד החמים מהרגיל ובינתיים אין לזה ביסוס, לפחות מבחינתי..
אני מניח שאחרי השבוע הקרוב אני כבר אחשוב אחרת לגמרי..
אני כל כך מבינה אותך.
אני לא מצליחה להבין על מה הרעש על הקיץ הזה? הוא בכלל לא מרגיש לי יותר חם ויותר גרוע מכל קיץ אחר.
כלומר, קיץ... חם והכל, אבל לא יותר מהרגיל.
לי זה סתם נראה כמו עוד קיץ סטנדרטי כמו כל קיץ אחר במדינתינו הקטנה.
חנו'ש כתב:ברור שירושלים.
אבל מדובר כאן על היחס בין הקיץ הנוכחי לקודמיו, ואני ביליתי את רוב קייצי בירושלים, כך שמקור ההשוואה שלי הוא בין הקיץ הירושלמי הנוכחי לבין הקייצים הירושלמים הקודמים, ואני לא מרגישה הבדל גדול.
חנו'ש כתב:ברור שירושלים.
אבל מדובר כאן על היחס בין הקיץ הנוכחי לקודמיו, ואני ביליתי את רוב קייצי בירושלים, כך שמקור ההשוואה שלי הוא בין הקיץ הירושלמי הנוכחי לבין הקייצים הירושלמים הקודמים, ואני לא מרגישה הבדל גדול.
rc4991 כתב:מישהו יודע איך משנים רזולוציה במחשב אם אני לא רואה את המסך? (קיצורים במקלדת או משהו)
שיחקו בהגדרות של המחשב בעבודה שלי וכששמתי על רזולוציה גבוהה זה כתב לי שזה לא תומך בה (המקס זה 1440 על 900) ומאז המסך שחור
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:מישהו יודע איך משנים רזולוציה במחשב אם אני לא רואה את המסך? (קיצורים במקלדת או משהו)
שיחקו בהגדרות של המחשב בעבודה שלי וכששמתי על רזולוציה גבוהה זה כתב לי שזה לא תומך בה (המקס זה 1440 על 900) ומאז המסך שחור
לי זה קרה פעם ופירמטתי את המחשב
ופעם אחרי זה לא נגעתי כמה שניות במסך והוא חזר לרזולוציה שהוא כן תומך בה
עכשיו אני רק שאלה - לא ראיתי עדיין את ufc 200 ואני לא מעוניינת לדעת את התוצאות
בספורט 5 או וואן יש את התוצאות בעמוד הראשי?
Holiday_Armadillo כתב:תנסה את שני אלה
http://ccm.net/forum/affich-31494-black ... resolution
http://www.techspot.com/community/topic ... it.179944/
MTA2311 כתב:
וואלה יכול לראות את זה
Holiday_Armadillo כתב:הוצאתי עכשיו כסף מהכספומט וכשראיתי את העמלה סיבבתי את הראש לזאת שהייתה איתי ואמרתי ''אה, שם זה פחות עמלה מפה'' וזה שמאחורי, גבר בן 60+, פשוט זרק את הידיים באוויר והטיח את הרגליים
הייתי בשוק, כאילו הייתי שם 10 דקות (אולי 10-15 שניות)
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:הוצאתי עכשיו כסף מהכספומט וכשראיתי את העמלה סיבבתי את הראש לזאת שהייתה איתי ואמרתי ''אה, שם זה פחות עמלה מפה'' וזה שמאחורי, גבר בן 60+, פשוט זרק את הידיים באוויר והטיח את הרגליים
הייתי בשוק, כאילו הייתי שם 10 דקות (אולי 10-15 שניות)
לא הבנתי
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־2 אורחים