המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
my man כתב:עכשיו ברצינות...
מי אחראי למחדל הזה שהוא שיחק???
rc4991 כתב:שמואל1 כתב:אני חושב שבמקרים כאלו אפשר לשחרר את השחקן (כי הוא כביכול "לא עבר" את הבדיקות הרפואיות), כמו שהיה עם מייקל טורנס בזמנו, או במקרה רנדל וחימקי.
אולי עדיף למצוא שחקן אחר מאשר להיסחב עם פציעה כזאת. לפי הכתבה זה נראה כאילו הוא בחוץ לכמה חודשים.
כן שמואל, בוא נוותר על השחקן השני הכי טוב בסגל (ואחד הטובים בעמדתו באירופה) בשביל סימן שאלה ועוד עם הנהלה כזאת
שמואל1 כתב:rc4991 כתב:שמואל1 כתב:אני חושב שבמקרים כאלו אפשר לשחרר את השחקן (כי הוא כביכול "לא עבר" את הבדיקות הרפואיות), כמו שהיה עם מייקל טורנס בזמנו, או במקרה רנדל וחימקי.
אולי עדיף למצוא שחקן אחר מאשר להיסחב עם פציעה כזאת. לפי הכתבה זה נראה כאילו הוא בחוץ לכמה חודשים.
כן שמואל, בוא נוותר על השחקן השני הכי טוב בסגל (ואחד הטובים בעמדתו באירופה) בשביל סימן שאלה ועוד עם הנהלה כזאת
מילר צפוי להרוויח יותר ממיליון דולר. בכסף הזה אתה יכול להביא שחקן מאוד משמעותי.
זה אולי עדיף על שחקן שיחזור באמצע העונה לא בכושר. עד שהוא יחזור מכבי עלולה כבר להיות מחוץ לתמונה ביורוליג.
my man כתב:נפל לי האסימון קללת בלאט...
שועל כתב:שמואל1 כתב:rc4991 כתב:שמואל1 כתב:אני חושב שבמקרים כאלו אפשר לשחרר את השחקן (כי הוא כביכול "לא עבר" את הבדיקות הרפואיות), כמו שהיה עם מייקל טורנס בזמנו, או במקרה רנדל וחימקי.
מילר צפוי להרוויח יותר ממיליון דולר. בכסף הזה אתה יכול להביא שחקן מאוד משמעותי.
זה אולי עדיף על שחקן שיחזור באמצע העונה לא בכושר. עד שהוא יחזור מכבי עלולה כבר להיות מחוץ לתמונה ביורוליג.
אתה לא יכול להביא שחקן בלבל של מילר במיליון דולר
MTA2311 כתב:באיזו מסגרת הוא שיחק?
dod כתב:MTA2311 כתב:באיזו מסגרת הוא שיחק?
Good luck to Maccabi and ex-NBA forward Quincy Miller who suffered a major leg injury while playing pickup hoops at UCLA last Thursday.
טוויטר של Marc J. Spears מ-ESPN
my man כתב:מה זה פיקאפ הופס?
LIAV10 כתב:אני מאמין שעד מחרתיים מקסימום משחררים אותו.
התירוץ המושלם לחסוך כסף.
ושוב חזרנו להיות קבוצה בינונית מינוס (עד שכבר הפכנו לבינוניים).
MTA2311 כתב:LIAV10 כתב:אני מאמין שעד מחרתיים מקסימום משחררים אותו.
התירוץ המושלם לחסוך כסף.
אין מצב.
שועל כתב:MTA2311 כתב:LIAV10 כתב:אני מאמין שעד מחרתיים מקסימום משחררים אותו.
התירוץ המושלם לחסוך כסף.
אין מצב.
אם פיק צודק והוא לא יהיה מוכן לפתיחת העונה אז הגיוני שהוא ישוחרר
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot] ו־13 אורחים