המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Mitelka כתב:תזמון טוב מאוד. עכשיו צריך לחפש מישהו שהוא יותר מ"מחליף לעמדות 4-5". ואנחנו לא במרץ. אם זה היה קורה במרץ אתה עם אלכסנדר ושגב לקרבות סוף עונה. היום יש זמן לתקן.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
מקובי כתב:לפי וואלה מדובר על חודש וחצי כרגע.
אם זה ככה אז לא כ"כ נורא.
מקובי כתב:לפי וואלה מדובר על חודש וחצי כרגע.
אם זה ככה אז לא כ"כ נורא.
er79 כתב:זה מחדל מרתיח שאין כמותו. אם זה אימון מילא, אבל אם מדובר במשחק ראווה, מי עושה דבר כזה תחת חוזה? האם מכבי הבהירו לו את הסוגיה? אם הוא גמר את העונה מכבי חייבת לדרוש החזר מלא על שכרו. אני מקווה שיעשה את ה-mri כמה שיותר מהר
roy1000 כתב:er79 כתב:זה מחדל מרתיח שאין כמותו. אם זה אימון מילא, אבל אם מדובר במשחק ראווה, מי עושה דבר כזה תחת חוזה? האם מכבי הבהירו לו את הסוגיה? אם הוא גמר את העונה מכבי חייבת לדרוש החזר מלא על שכרו. אני מקווה שיעשה את ה-mri כמה שיותר מהר
אין מגבלות על משחקי PICKUP. יש המון שחקני NBA שנפצעים במשחקים כאלה. אין מה לעשות. אם מדובר בפציעה שגומרת לו את העונה, מכבי תוכל לקבל החזר מהביטוח, אבל מכיוון שנראה שלא מדובר בפציעה כל כך חמורה, מכבי תיאלץ לספוג את זה.
בסך הכל מדובר בחדשות טובות מאוד להנהלה כי עכשיו אין שום טעם להביא חיזוק יקר.
er79 כתב:roy1000 כתב:er79 כתב:זה מחדל מרתיח שאין כמותו. אם זה אימון מילא, אבל אם מדובר במשחק ראווה, מי עושה דבר כזה תחת חוזה? האם מכבי הבהירו לו את הסוגיה? אם הוא גמר את העונה מכבי חייבת לדרוש החזר מלא על שכרו. אני מקווה שיעשה את ה-mri כמה שיותר מהר
אין מגבלות על משחקי PICKUP. יש המון שחקני NBA שנפצעים במשחקים כאלה. אין מה לעשות. אם מדובר בפציעה שגומרת לו את העונה, מכבי תוכל לקבל החזר מהביטוח, אבל מכיוון שנראה שלא מדובר בפציעה כל כך חמורה, מכבי תיאלץ לספוג את זה.
בסך הכל מדובר בחדשות טובות מאוד להנהלה כי עכשיו אין שום טעם להביא חיזוק יקר.
אם אין מקווה שלהבא מכבי יהיו חכמים יותר ויכניסו חוזה עם מגבלות. קודם כל כולנו מקווים שזו פציעה לא חמורה, אם היא חמורה אני מאוד מקווה שמכבי יקבלו החזר מלא, ולהביא באופן מידי גבוה איכותי על חשבונו. לדעתי גם פציעה חמורה אמורה לשנות קו חשיבה של החתמת אלכסנדר, זה לא יהיה מועיל בלי 4 טוב פלוס.
er79 כתב:אם אין מקווה שלהבא מכבי יהיו חכמים יותר ויכניסו חוזה עם מגבלות. קודם כל כולנו מקווים שזו פציעה לא חמורה, אם היא חמורה אני מאוד מקווה שמכבי יקבלו החזר מלא, ולהביא באופן מידי גבוה איכותי על חשבונו. לדעתי גם פציעה חמורה אמורה לשנות קו חשיבה של החתמת אלכסנדר, זה לא יהיה מועיל בלי 4 טוב פלוס.
er79 כתב:צריכה להיות חשיבה מחודשת לעניין אלכסנדר, במידה ויתברר ומילר גמר את העונה עוד לפני שהתחיל אותה. אם מכבי מביאה פורוורד זול ולא בכיר כמו מילר, אלכסנדר הוא לא הפתרון האידאלי בעיניי, אלא אם הוא בא כגבוה שלישי בעמדת הפורוורדים, דבר שאני לא רואה את זה קורה (במיוחד אם סמית וסוני ישחקו בעמדה 3, וסילבן יתמרן בין 2-3, מה שישאיר את פניני כגיבוי מהספסל בעמדה 4. אם ווימס ישחק ב-2 זה משהו אחר). במצש שכזה עדיך להביא לפוורורד הלא בכיר פורוורד נוסף שהוא יותר וסרטילי מאלכסנדר, גם אם הוא בעצמו יהיה זול. מזכיר שעדיין קיימים פורוורדים איכותיים בחוץ אבל תג המחיר שלהם גבוה, אולי אפילו יותר משל מילר. למשל קלאבר, וישנה סבירות ריאלית שדולמן ותומפקינס גם לא ימשיכו בקבוצות שלהם.
er79 כתב:תמיד היית פסימי. אם מילר גמר את העונה אני מעריך שיגיע שם בכיר, לאו דוקא בעמדה 4
ספרדי כתב:ואתם חושבים שזירבר ואלכסנדר זה מספיק 2 גבוהים אנחנו בדיחה יחגגו לנו מתחת לסל וזה שעוד לא הבאנו רכז נורמלי ל
בקבוצה מצמד הליצנים בקבוצה תהליך הבניה בקבוצה גרוע הולך לנו להיות עונה קשה תזכרו
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־14 אורחים