המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
ספרדי כתב:אני אומר עכשיו בתחילת העונה תזכור מה אני אומר הולך להיות לנו עונה קשה
ספרדי כתב:אני אומר עכשיו בתחילת העונה תזכור מה אני אומר הולך להיות לנו עונה קשה
ספרדי כתב:אני רואה לפי התנהלות של ההנהלה שלא מקבלת שהיא עשתה טעות איך אתה מסביר לי שבי אבן אוכל חינם וניקולה.שהו דיקטטור שניהם עדין בקבוצה ולא פיטרו אותם
ספרדי כתב:אני רואה לפי התנהלות של ההנהלה שלא מקבלת שהיא עשתה טעות איך אתה מסביר לי שבי אבן אוכל חינם וניקולה.שהו דיקטטור שניהם עדין בקבוצה ולא פיטרו אותם
מקאדו 3 כתב:ספרדי כתב:אני רואה לפי התנהלות של ההנהלה שלא מקבלת שהיא עשתה טעות איך אתה מסביר לי שבי אבן אוכל חינם וניקולה.שהו דיקטטור שניהם עדין בקבוצה ולא פיטרו אותם
אחי אתה באמת צודק אבל מדברים על זה פה כל הזמן אין טעם לחזור על כל דבר כל הזמן .
my man כתב:מקאדו 3 כתב:ספרדי כתב:אני רואה לפי התנהלות של ההנהלה שלא מקבלת שהיא עשתה טעות איך אתה מסביר לי שבי אבן אוכל חינם וניקולה.שהו דיקטטור שניהם עדין בקבוצה ולא פיטרו אותם
אחי אתה באמת צודק אבל מדברים על זה פה כל הזמן אין טעם לחזור על כל דבר כל הזמן .
אבל הבנאדם לא היה פה כל השנים...לכל אוהד יש את המקום הזה שנקרא צהבת בשביל לפרוק את הקריזות שלו על ההנהלה הזו...
ספרדי כתב:אני אוהד את הקבוצה מגיל קטן וזה כואב מאוד מה שקורא בקבוצה
ספרדי כתב:אני מאמין שאפשר לעשות שינוי אם מחאה רצינית כי כולנו אוהבים את הקבוצה
ספרדי כתב:אני מאמין שאפשר לעשות שינוי אם מחאה רצינית כי כולנו אוהבים את הקבוצה
yellowaura כתב:תראו את הבעלים של אילת שברח לטפל בעסקים שלו...פדרמן עם תקופה לא פשוטה בעסקים האישיים נשאר למרות הכול.
yellowaura כתב:
תראו את הבעלים של אילת שברח לטפל בעסקים שלו...פדרמן עם תקופה לא פשוטה בעסקים האישיים נשאר למרות הכול.
כל הקריאות כאן באתר לא לרכוש מנויים והביקורות לדעתי מוגזמות מאוד.
yellowaura כתב:נראה כאילו יש שמחה לאיד על הפציעה של מילר וביקורת לא מוצדקת על ההנהלה מבחינת ההתנהלות שלה בבניית הקבוצה השנה.
מילר היה רכש טוב..פציעות זה דבר שקורה. סה"כ מורגש שמנסים לשפר ולבנות קבוצה ראויה.
ההנהלה עשתה רכש ראוי עד כה מבחינה תקציבית, במיוחד שאני רואה את הרכש הדל שיש בשאר הקבוצות באירופה וחלק גדול מהקבוצות הגדולות רק נחלשות או נשארות ללא שינוי.
אני חושב שההנהלה בהחלט יכלה ללכת לעונה פיננסית, אפילו לא מוצהרת והיא לא עושה זאת.
תראו את הבעלים של אילת שברח לטפל בעסקים שלו...פדרמן עם תקופה לא פשוטה בעסקים האישיים נשאר למרות הכול.
כל הקריאות כאן באתר לא לרכוש מנויים והביקורות לדעתי מוגזמות מאוד.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־11 אורחים