המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:הוצאתי עכשיו כסף מהכספומט וכשראיתי את העמלה סיבבתי את הראש לזאת שהייתה איתי ואמרתי ''אה, שם זה פחות עמלה מפה'' וזה שמאחורי, גבר בן 60+, פשוט זרק את הידיים באוויר והטיח את הרגליים
הייתי בשוק, כאילו הייתי שם 10 דקות (אולי 10-15 שניות)
לא הבנתי
עמדתי בכספומט להוציא כסף וכשזה הראה על המסך שהעמלה היא 5 שקלים פניתי לזאת שהייתה איתי ואמרתי לה ''תראי, פה העמלה יותר גבוהה''
ההערה הקטנה הזאת גרמה לו לזרוק את עצמו, פיזית, כי מבחינתו הייתי שם שעתיים
זאת הייתה סצינה הזויה
מכביסט31 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:הוצאתי עכשיו כסף מהכספומט וכשראיתי את העמלה סיבבתי את הראש לזאת שהייתה איתי ואמרתי ''אה, שם זה פחות עמלה מפה'' וזה שמאחורי, גבר בן 60+, פשוט זרק את הידיים באוויר והטיח את הרגליים
לא הבנתי
עמדתי בכספומט להוציא כסף וכשזה הראה על המסך שהעמלה היא 5 שקלים פניתי לזאת שהייתה איתי ואמרתי לה ''תראי, פה העמלה יותר גבוהה''
זאת הייתה סצינה הזויה
אבל איך את יודעת שזו הסיבה? הוא אמר משהו בנוסף?
Holiday_Armadillo כתב:מכביסט31 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:הוצאתי עכשיו כסף מהכספומט וכשראיתי את העמלה סיבבתי את הראש לזאת שהייתה איתי ואמרתי ''אה, שם זה פחות עמלה מפה'' וזה שמאחורי, גבר בן 60+, פשוט זרק את הידיים באוויר והטיח את הרגליים
לא הבנתי
זאת הייתה סצינה הזויה
אבל איך את יודעת שזו הסיבה? הוא אמר משהו בנוסף?
ראו שזה בגלל זה כי הוא הסתכל עליי
עיצבן אותו שהפסקתי רגע בשביל להגיד משהו
מכביסט31 כתב:איך תמיד לך קורים הדברים הכי הזויים.. מה עשית שמגיע לך כל הטוב הזה?
Holiday_Armadillo כתב:מכביסט31 כתב:איך תמיד לך קורים הדברים הכי הזויים.. מה עשית שמגיע לך כל הטוב הזה?
אתה יודע מה? עברתי מספיק עבודות בחיים עם לקוחות ישראלים והכל, שאני הכי זן בדברים האלה
שום דבר שמישהו יכול לעשות לא מפריע לי יותר מ-20 שניות
ברגע שאני לא רואה אותו יותר זה נמחק לי
אני לא מצליחה להוציא את הדבר הזה מהראש
האיבוד עשתונות הזה על הערה של 2 שניות, ועוד מבן אדם מבוגר
זה היה הזוי
מכביסט31 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מכביסט31 כתב:איך תמיד לך קורים הדברים הכי הזויים.. מה עשית שמגיע לך כל הטוב הזה?
אתה יודע מה? עברתי מספיק עבודות בחיים עם לקוחות ישראלים והכל, שאני הכי זן בדברים האלה
זה היה הזוי
לכי תדעי, אולי עבר על האיש הזה יום רע במיוחד והוא רק חיפש את הקורבן המתאים להוציא עליו את העצבים ויצא שזו את.
ואולי הוא סתם piece of shit.. לא הייתי מתרגש מדי בכל אופן
Holiday_Armadillo כתב:מישהו ראה הרגע את הפרסומת בערבית למשביר לצרכן? חשבתי שיש פאנץ' או שאני על הערוץ הלא נכון
לא, פשוט נטו פרסומת בערבית למשביר לצרכן
Holiday_Armadillo כתב:מכביסט31 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מכביסט31 כתב:איך תמיד לך קורים הדברים הכי הזויים.. מה עשית שמגיע לך כל הטוב הזה?
זה היה הזוי
לכי תדעי, אולי עבר על האיש הזה יום רע במיוחד והוא רק חיפש את הקורבן המתאים להוציא עליו את העצבים ויצא שזו את.
בטח סתם בן אדם זקן שכבר מתלונן על הכל
פעם לא הייתי אומרת כלום, הפעם בכוונה אמרתי לאמא שלי בצורה כזאת שהוא ישמע - ''מה יש לרקוע?'' בטון עצבני
ואז הוא עוד מסתכל אחורה כאילו אני מסתכלת על המסך לגנוב לו את הקוד
והעניין הוא שהייתי צריכה להוציא עוד כסף, ונתתי לו כי הוא היה מעוצבן
בדיעבד הייתי צריכה לעשות את זה הכי לאט שיש, לדבר כמה שיותר ולהמשיך להוציא את כל מה שהייתי צריכה
rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מכביסט31 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מכביסט31 כתב:איך תמיד לך קורים הדברים הכי הזויים.. מה עשית שמגיע לך כל הטוב הזה?
זה היה הזוי
בטח סתם בן אדם זקן שכבר מתלונן על הכל
פעם לא הייתי אומרת כלום, הפעם בכוונה אמרתי לאמא שלי בצורה כזאת שהוא ישמע - ''מה יש לרקוע?'' בטון עצבני
ואז הוא עוד מסתכל אחורה כאילו אני מסתכלת על המסך לגנוב לו את הקוד
והעניין הוא שהייתי צריכה להוציא עוד כסף, ונתתי לו כי הוא היה מעוצבן
בדיעבד הייתי צריכה לעשות את זה הכי לאט שיש, לדבר כמה שיותר ולהמשיך להוציא את כל מה שהייתי צריכה
הכי מצחיק אם נגלה בסוף שזה היה יוני
Holiday_Armadillo כתב:מישהו ראה הרגע את הפרסומת בערבית למשביר לצרכן? חשבתי שיש פאנץ' או שאני על הערוץ הלא נכון
לא, פשוט נטו פרסומת בערבית למשביר לצרכן
jol9 כתב:אני לא מוציא כסף בכספומט. אני מבקש מאשתי לתת לי...
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:אני לא מוציא כסף בכספומט. אני מבקש מאשתי לתת לי...
כיאה ל-sugar mama שהיא
yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:אני לא מוציא כסף בכספומט. אני מבקש מאשתי לתת לי...
כיאה ל-sugar mama שהיא
sugar grandma
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:אני לא מוציא כסף בכספומט. אני מבקש מאשתי לתת לי...
כיאה ל-sugar mama שהיא
sugar grandma
איך אתה מעז? אישתו צעירה ויפהפייה
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:אני לא מוציא כסף בכספומט. אני מבקש מאשתי לתת לי...
כיאה ל-sugar mama שהיא
sugar grandma
yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:אני לא מוציא כסף בכספומט. אני מבקש מאשתי לתת לי...
כיאה ל-sugar mama שהיא
sugar grandma
אז זה טיפה קריפי, לא?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], JarJarBinx ו־9 אורחים