yanay21 כתב:זו היחידה שמצאתי:( ולא היה לי כוח לחפש בפייסבוק. תקבלו אותי כמו שאני. אני שופט אותך כי אתה כופת ילדים פלסטינים במרתף? ההיפך, אני הכי בעדך
עכשיו נפל לי האסימון למה אתה לא רוצה להיפגש...אתה פשוט מפחד..
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yanay21 כתב:זו היחידה שמצאתי:( ולא היה לי כוח לחפש בפייסבוק. תקבלו אותי כמו שאני. אני שופט אותך כי אתה כופת ילדים פלסטינים במרתף? ההיפך, אני הכי בעדך
מקאדו 3 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מקאדו 3 כתב:אה זה שון ג'יימס , אומנם קצת מבוגר אבל תמיד נחשב לכישרון אדיר !!!
you're almost there
יוסף ג'ונס ?
MTA2311 כתב:אבל זה הדבר היחיד שהיה לי
my man כתב:yanay21 כתב:זו היחידה שמצאתי:( ולא היה לי כוח לחפש בפייסבוק. תקבלו אותי כמו שאני. אני שופט אותך כי אתה כופת ילדים פלסטינים במרתף? ההיפך, אני הכי בעדך
עכשיו נפל לי האסימון למה אתה לא רוצה להיפגש...אתה פשוט מפחד..
Holiday_Armadillo כתב:אני לא יודעת אם אתם יודעים - אבל עמית בן דוד חתם בנס ציונה
הרגשתי שזה הזמן הנכון להגיד את זה
my man כתב:MTA2311 כתב:אבל זה הדבר היחיד שהיה לי
תמיד יישאר לך הגובה...
Holiday_Armadillo כתב:אני לא יודעת אם אתם יודעים - אבל עמית בן דוד חתם בנס ציונה
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני לא יודעת אם אתם יודעים - אבל עמית בן דוד חתם בנס ציונה
תמיד אהבתי אותו האמת.
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני לא יודעת אם אתם יודעים - אבל עמית בן דוד חתם בנס ציונה
תמיד אהבתי אותו האמת.
הכי שחקן ישראלי שיש
לא הכי מוכשר, לא גבוה, יודע לקלוע מדי פעם, משום מה משחק כדורסל מקצועני בליגות הבכירות
#לבלב
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני לא יודעת אם אתם יודעים - אבל עמית בן דוד חתם בנס ציונה
תמיד אהבתי אותו האמת.
הכי שחקן ישראלי שיש
לא הכי מוכשר, לא גבוה, יודע לקלוע מדי פעם, משום מה משחק כדורסל מקצועני בליגות הבכירות
#לבלב
אבל הארד וורקר ואחלה שחקן קבוצתי.
הוא החתמה טובה שלכם בעיני. בהתחשב בזה שטל דן נשאר את יכולה להיות אופטימית.
אחדשיודע כתב:הרכש של ירושלים הספיק לקבל היום גם אזרחות מקוסובו.
ולשאלה המתבקשת - זה אומר שהוא קוסובני, קוסובוני, או קוסובי?
אחדשיודע כתב:הרכש של ירושלים הספיק לקבל היום גם אזרחות מקוסובו.
yanay21 כתב:אחדשיודע כתב:הרכש של ירושלים הספיק לקבל היום גם אזרחות מקוסובו.
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:אחדשיודע כתב:הרכש של ירושלים הספיק לקבל היום גם אזרחות מקוסובו.
אוף!!!!!!! מחקתי הודעה של ''ביל קוסבי מינוס 800 הנשים שמאשימוץ בסימום ואונס'' לטובת מה ששלחתי
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], שמוליק ו־20 אורחים