המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:צריך להיות פה חוק שאם ''מקור'' מודיע על משהו שלא קורה אסור לו ''ליידע'' אותנו יותר עד עונת המלפפונים הבא
one and done
Holiday_Armadillo כתב:צריך להיות פה חוק שאם ''מקור'' מודיע על משהו שלא קורה אסור לו ''ליידע'' אותנו יותר עד עונת המלפפונים הבא
one and done
rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:צריך להיות פה חוק שאם ''מקור'' מודיע על משהו שלא קורה אסור לו ''ליידע'' אותנו יותר עד עונת המלפפונים הבא
one and done
בעד
Assaf M כתב:ממה שאני יודע דיון תומפסון כרגע לא בתמונה וגם לא מתנהל מולו כל מו"מ. אבי סגל אמין מאוד אבל יכול להיות שהוא כתב את הכתבה עם הכתב של ירושלים והם הוטעו.
אדם כתב:Assaf M כתב:ממה שאני יודע דיון תומפסון כרגע לא בתמונה וגם לא מתנהל מולו כל מו"מ. אבי סגל אמין מאוד אבל יכול להיות שהוא כתב את הכתבה עם הכתב של ירושלים והם הוטעו.
תעדכן אותנו מה כן מתרחש ממה שיודע.
דרך אגב רועי אומר שאתה בכוונה מאכיל אותנו שטוית ועובד עלינו רק שתדע הוא אומר את זה בפיס ובכל מקום
אדם כתב:לא יודע כמה את מכירה אותי אבל אני כמעט ולא מעחס לדברים הללו חשיבות אני נהנה מהדיונים השיחות,אבל לדבי כל המקורות אני יכול חרצות או לקוות אבל יודע שברובם אין על מה אני כבר עברתי תקטע הזה.
שיש חתימה ואישור אז מבחינתי זה נחשב
אדם כתב:לגבי מה שאמרתי לאסף זה לא בשביל לזלזל בו להיפך לידע אותו שחבר שלו מדבר ואומר עליו כאלה דברים
ankram כתב:לא יודע כמה זה נכון , אבל די צפוי:
תקועה: מכבי לא מוצאת קבוצה לטיילור רוצ'סטי
http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 19516.html
למלך הסלים של היורוליג אין אפילו קבוצה שתהיה מוכנה לשלם לו חצי מהסכום שמכבי ברוב טיפשותה שילמה לו.....
למכבי ייקח שנתיים עד שישתקמו מהעונה הקודמת , לפחות הבסיס לשנים הבאות בהנחה שמילר לא יבריז בקיץ בא הוא חיובי.
אם טיילר נשאר , העונה הבאה תהיה רק קצת יותר טובה מהעונות הקודמות , רק קצת.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], עידן ו־8 אורחים