המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמואל1 כתב:Vaitz כתב:זה אכן אני. לא באתי לריב עם אף אחד, סתם לנהל דו שייח תרבותי. במידה והדבר לא מתאפשר, אתה מוזמן לתת לי באן או כל דבר שתרצה.
היי וייץ, אתה יותר ממוזמן לנהל איתנו שיח תרבותי.
שמואל1 כתב:ממש לא מסכים אורי, כולם מוזמנים לבוא ולכתוב בצהבת.
בעבר היו לנו גולשים מאוד איכותיים שהיו אוהדי קבוצות אחרות. זה מבורך.
my man כתב:שמואל1 כתב:ממש לא מסכים אורי, כולם מוזמנים לבוא ולכתוב בצהבת.
לדעתי זה א' - מתכון לאסון.
ב' - אתה לא יכול להחליט החלטות כאלה על דעת עצמך..
ג'- בגלל זה אמרתי שיש אפשרות לפתוח תת פורום לשיח הזה..
שמואל1 כתב:my man כתב:שמואל1 כתב:ממש לא מסכים אורי, כולם מוזמנים לבוא ולכתוב בצהבת.
איזה אסון? מה הוא כבר עשה לך?
לא אני החלטתי את זה, מדובר בפורום ציבורי. כל יכולים להירשם ולכתוב כאן כל עוד הם שומרים על החוקים.
לא צריך שום פורום משותף, זה מיותר לחלוטין. כמו שאמרתי בעבר היה לנו גולש מאוד בולט אוהד ירושלים ולא הייתה שום בעיה לנהל איתו דיונים איכותיים. זה מבורך.
my man כתב:שמואל1 כתב:my man כתב:שמואל1 כתב:ממש לא מסכים אורי, כולם מוזמנים לבוא ולכתוב בצהבת.
לא אני החלטתי את זה, מדובר בפורום ציבורי. כל יכולים להירשם ולכתוב כאן כל עוד הם שומרים על החוקים.
לא צריך שום פורום משותף, זה מיותר לחלוטין. כמו שאמרתי בעבר היה לנו גולש מאוד בולט אוהד ירושלים ולא הייתה שום בעיה לנהל איתו דיונים איכותיים. זה מבורך.
אתה? אתה לא מבין שזה מתכון לאסון? הירידות עליך בנושא הזה צורמות לי בעיניים כל פעם מחדש..
my man כתב:שמואל1 כתב:ממש לא מסכים אורי, כולם מוזמנים לבוא ולכתוב בצהבת.
שמואל1 כתב:my man כתב:שמואל1 כתב:my man כתב:שמואל1 כתב:ממש לא מסכים אורי, כולם מוזמנים לבוא ולכתוב בצהבת.
אתה? אתה לא מבין שזה מתכון לאסון? הירידות עליך בנושא הזה צורמות לי בעיניים כל פעם מחדש..
לא, לא אני. אני לא אוהד ירושלים (לא מאמין שאני אשכרה צריך לומר את זה).
אני לא זוכר את הכינוי שלו, הוא היה כאן לפני הקריסה.
my_man כתב:לא התכוונתי לומר שאתה אוהד ירושלים- ממש מצטער אם זה מה שהובן..
התכוונתי לומר שיורדים עליך מלא שאתה כזה וזה מוציא הרבה פעמים הרבה רועל מאנשים לכיוונך..
מכביסט31 כתב:אורי, אין שום טעם לפתוח תת-פורום בשביל כולה אוהד אחד מקבוצה זרה שבא לכאן פעם ב.. זה לא שאנחנו מוצפים בכאלה וזה לא שמדובר בפרובוקטור שבא להלהיט את הרוחות. אם יתברר שבאים לכאן פרובוקטורים אז מקסימום הם יקבלו באן (כרמל כבר מוכנה עם האצבע על הכפתור מגיל שתיים בערך)..
גם אני חושב ששיח כזה הוא מבורך ומוסיף עניין.
my man כתב:מכביסט31 כתב:אורי, אין שום טעם לפתוח תת-פורום בשביל כולה אוהד אחד מקבוצה זרה שבא לכאן פעם ב.. זה לא שאנחנו מוצפים בכאלה וזה לא שמדובר בפרובוקטור שבא להלהיט את הרוחות. אם יתברר שבאים לכאן פרובוקטורים אז מקסימום הם יקבלו באן (כרמל כבר מוכנה עם האצבע על הכפתור מגיל שתיים בערך)..
אבל אם יהיה מקום מסודר לזה אני מאמין שיבואו יותר...
בכ"מ קלטתי שאני בדעת יחיד..
מכביסט31 כתב:my man כתב:מכביסט31 כתב:אורי, אין שום טעם לפתוח תת-פורום בשביל כולה אוהד אחד מקבוצה זרה שבא לכאן פעם ב.. זה לא שאנחנו מוצפים בכאלה וזה לא שמדובר בפרובוקטור שבא להלהיט את הרוחות. אם יתברר שבאים לכאן פרובוקטורים אז מקסימום הם יקבלו באן (כרמל כבר מוכנה עם האצבע על הכפתור מגיל שתיים בערך)..
לא הבנתי, אז אתה בעצם רוצה שיבואו עוד?
חשבתי שזה מפריע לך..
my man כתב:מכביסט31 כתב:my man כתב:מכביסט31 כתב:אורי, אין שום טעם לפתוח תת-פורום בשביל כולה אוהד אחד מקבוצה זרה שבא לכאן פעם ב.. זה לא שאנחנו מוצפים בכאלה וזה לא שמדובר בפרובוקטור שבא להלהיט את הרוחות. אם יתברר שבאים לכאן פרובוקטורים אז מקסימום הם יקבלו באן (כרמל כבר מוכנה עם האצבע על הכפתור מגיל שתיים בערך)..
לא הבנתי, אז אתה בעצם רוצה שיבואו עוד?
חשבתי שזה מפריע לך..
אני לגמרי רוצה שיבואו עוד! אבל למקום מסודר שבו מתנהל השיח איתם. בפורום אוהדים אנחנו מנהלים שיח של אוהדי מכבי...
איתי-שגב כתב:אני דווקא מסכים עם my man (סליחה שאני לא יודע תשם).
מכביסט31 כתב:איתי-שגב כתב:אני דווקא מסכים עם my man (סליחה שאני לא יודע תשם).
אורי, יש טעם להגיד לו את השם שלך?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], עידן ו־12 אורחים