המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
rc4991 כתב:אני יודע שלא שואלים אותי אבל אם זה בתמורה לניתוב הכסף לעוד החתמה טובה אני בעד
rc4991 כתב:אני יודע שלא שואלים אותי אבל אם זה בתמורה לניתוב הכסף לעוד החתמה טובה אני בעד
שועל כתב:rc4991 כתב:אני יודע שלא שואלים אותי אבל אם זה בתמורה לניתוב הכסף לעוד החתמה טובה אני בעד
הוא המחליף היחיד לעמדה 4. גם אם ינתבו את הכסף לעמדה אחרת זה לא יכול לבוא על חשבון הבסיס, ומחליף ראוי לעמדה 4 זה בסיס.
rc4991 כתב:שועל כתב:rc4991 כתב:אני יודע שלא שואלים אותי אבל אם זה בתמורה לניתוב הכסף לעוד החתמה טובה אני בעד
הוא המחליף היחיד לעמדה 4. גם אם ינתבו את הכסף לעמדה אחרת זה לא יכול לבוא על חשבון הבסיס, ומחליף ראוי לעמדה 4 זה בסיס.
תשמע זה קצת ריסקי אבל אני חושב שאלכסנדר יכול גם להיות הצלחה גדולה
יש לו המון פוטנציאל וקצת החמירו איתו בתקופה שלו כאן
כמובן שזה ריסקי אבל אם זה בתמורה לעוד גבוה משמעותי או גארד איכותי אז אני בעד
rc4991 כתב:שועל כתב:rc4991 כתב:אני יודע שלא שואלים אותי אבל אם זה בתמורה לניתוב הכסף לעוד החתמה טובה אני בעד
Chen כתב:אלכסנדר זה בסדר בתור מחליף לעמדה 4. אבל לא יהיה סנטר נוסף בקבוצה הזאת? מאיק לא יכול לשחק 40 דקות..
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:שועל כתב:rc4991 כתב:אני יודע שלא שואלים אותי אבל אם זה בתמורה לניתוב הכסף לעוד החתמה טובה אני בעד
הבעיה שלו זה שהחסרונות שלו זה לא משהו שאפשר לתקן, בטח לא בגילו
יש לו שיחרור איטי להחריד כי הוא חייב לסדר את הרגליים אחרי שהוא מקבל את הכדור ואינטליגנציה נמוכה
toja27 כתב:Chen כתב:אלכסנדר זה בסדר בתור מחליף לעמדה 4. אבל לא יהיה סנטר נוסף בקבוצה הזאת? מאיק לא יכול לשחק 40 דקות..
אני די בטוח שיהיה.
Chen כתב:אלכסנדר זה בסדר בתור מחליף לעמדה 4. אבל לא יהיה סנטר נוסף בקבוצה הזאת? מאיק לא יכול לשחק 40 דקות..
MTA2311 כתב:toja27 כתב:Chen כתב:אלכסנדר זה בסדר בתור מחליף לעמדה 4. אבל לא יהיה סנטר נוסף בקבוצה הזאת? מאיק לא יכול לשחק 40 דקות..
אני די בטוח שיהיה.
מונרו
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־4 אורחים