MTA2311 כתב:אין לי בעיה עם עודף שיאים. מקווה שישמרו על הקו הזה גם בעונות הבאות.
מסכים לגבי ליידי קריין (אחלה דמות) והודור. עדיין שונא את בראן הכלבה הקטנה די בלהיטות על זה.
אתה מבין כמה זמן הם עבדו על הטוויסט הזה? מבחינה יצירתית, זה היה גאוני
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:אין לי בעיה עם עודף שיאים. מקווה שישמרו על הקו הזה גם בעונות הבאות.
מסכים לגבי ליידי קריין (אחלה דמות) והודור. עדיין שונא את בראן הכלבה הקטנה די בלהיטות על זה.
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:אין לי בעיה עם עודף שיאים. מקווה שישמרו על הקו הזה גם בעונות הבאות.
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:אין לי בעיה עם עודף שיאים. מקווה שישמרו על הקו הזה גם בעונות הבאות.
הקרדיט לג'ורג' מרטין.
rc4991 כתב:תמותו
אני עדיין בפרק 4 או 5 ואין לי כח לראות
rc4991 כתב:אני אוהב את הרעיון הכללי אבל העלילה יותר מדי מתפזרת ואיטית, וכמובן שיש את הקושי המנטאלי של פרק בן שעה
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:אני אוהב את הרעיון הכללי אבל העלילה יותר מדי מתפזרת ואיטית, וכמובן שיש את הקושי המנטאלי של פרק בן שעה
אז תישאר עם הנסיך המדליק מבל אייר ותשאיר לנו את האיכות
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:אין לי בעיה עם עודף שיאים. מקווה שישמרו על הקו הזה גם בעונות הבאות.
הקרדיט לג'ורג' מרטין.
אם רק הייתם יודעים על מה עוד לתת לו קרדיט אבל לא נראה לי שיהיה לכם עוד ספר בעתידrc4991 כתב:תמותו
אז אתה לא אוהב את הסידרה מספיק ואיבדת את הזכות לכתב קטן
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:אין לי בעיה עם עודף שיאים. מקווה שישמרו על הקו הזה גם בעונות הבאות.
הקרדיט לג'ורג' מרטין.
אם רק הייתם יודעים על מה עוד לתת לו קרדיט אבל לא נראה לי שיהיה לכם עוד ספר בעתידrc4991 כתב:תמותו
אכן. ספק גדול אם יהיה עוד ספר.
קווי העלילה המרכזיים אבל הם שלו, התסריטאים רק מעבדים אותם לטלוויזיה.
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311"]אין לי בעיה עם עודף שיאים. מקווה שישמרו על הקו הזה גם בעונות הבאות.
הקרדיט לג'ורג' מרטין.
אם רק הייתם יודעים על מה עוד לתת לו קרדיט אבל לא נראה לי שיהיה לכם עוד ספר בעתיד
[quote="rc4991 כתב:תמותו
אכן. ספק גדול אם יהיה עוד ספר.
קווי העלילה המרכזיים אבל הם שלו, התסריטאים רק מעבדים אותם לטלוויזיה.
Holiday_Armadillo כתב:מה השיר של הפרסומת של יס לסדרות 2016?
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מה השיר של הפרסומת של יס לסדרות 2016?
this is what you came for-calvin harris
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מה השיר של הפרסומת של יס לסדרות 2016?
ואמא שלך אמרה שלחיים שלך אין מטרה
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מה השיר של הפרסומת של יס לסדרות 2016?
ואמא שלך אמרה שלחיים שלך אין מטרה
מרשה לי להראות לה את ההודעה הזאת?
Holiday_Armadillo כתב:אור, איך תרגיש אם תדע שהשיר הזה נכתב ע''י טיילור סוויפט?
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אור, איך תרגיש אם תדע שהשיר הזה נכתב ע''י טיילור סוויפט?
התאבדתי כרגע
Sent from my HTC_M10h using Tapatalk
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־2 אורחים