המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yanay21 כתב:איזה מזל שאין לנו קבוצת כדורסל נורמלית לדבר עליה
my man כתב:yanay21 כתב:איזה מזל שאין לנו קבוצת כדורסל נורמלית לדבר עליה
לגמרי היית הולך לאיבוד..
yanay21 כתב:my man כתב:yanay21 כתב:איזה מזל שאין לנו קבוצת כדורסל נורמלית לדבר עליה
לגמרי היית הולך לאיבוד..
גאד, למה אתה עדיין ער?XD
my man כתב:yanay21 כתב:my man כתב:yanay21 כתב:איזה מזל שאין לנו קבוצת כדורסל נורמלית לדבר עליה
לגמרי היית הולך לאיבוד..
גאד, למה אתה עדיין ער?XD
אתה דואג לי או שנמאס לך ממני? תיזהר בתשובה שלך אני בחור רגיש..
אני תוך כדי ההתארגנויות לשינה..
yanay21 כתב:my man כתב:yanay21 כתב:my man כתב:yanay21 כתב:איזה מזל שאין לנו קבוצת כדורסל נורמלית לדבר עליה
לגמרי היית הולך לאיבוד..
גאד, למה אתה עדיין ער?XD
אתה דואג לי או שנמאס לך ממני? תיזהר בתשובה שלך אני בחור רגיש..
אני תוך כדי ההתארגנויות לשינה..
אם היית ירושלמי, היינו גרים דלת מול דלת![]()
דואג לך, בניגוד לכרמל ולי, לך יש צאצאים ורעיה
מכביסט31 כתב:רק עובר פה כדי לפרגן לכם על הדיון הלהט״בי הנפלא שעשיתם בת'רד הקודם.
החכמתי בזכותכם.
מכביסט31 כתב:רק עובר פה כדי לפרגן לכם על הדיון הלהט״בי הנפלא שעשיתם בת'רד הקודם.
החכמתי בזכותכם.
yanay21 כתב:מכביסט31 כתב:רק עובר פה כדי לפרגן לכם על הדיון הלהט״בי הנפלא שעשיתם בת'רד הקודם.
החכמתי בזכותכם.
כשאנחנו לא מאחלים לזה שההיכל ישרף, אנחנו יכולים להיות ממש חכמים, תדע לך
מכביסט31 כתב:yanay21 כתב:מכביסט31 כתב:רק עובר פה כדי לפרגן לכם על הדיון הלהט״בי הנפלא שעשיתם בת'רד הקודם.
החכמתי בזכותכם.
בלי צחוק עכשיו, אני כל הזמן אומר (לעצמי ובפניכם) שהחומר האנושי בפורום הזה הוא כל כך נדיר וכיף לי בטירוף לקרוא דיונים כאן.
אני אפילו לא מרשה לעצמי להיות פעיל במיוחד.. אני פשוט נהנה לקרוא אתכם בכל נושא.
Holiday_Armadillo כתב:מכביסט31 כתב:yanay21 כתב:מכביסט31 כתב:רק עובר פה כדי לפרגן לכם על הדיון הלהט״בי הנפלא שעשיתם בת'רד הקודם.
החכמתי בזכותכם.
בלי צחוק עכשיו, אני כל הזמן אומר (לעצמי ובפניכם) שהחומר האנושי בפורום הזה הוא כל כך נדיר וכיף לי בטירוף לקרוא דיונים כאן.
למה לא מרשה?
מכביסט31 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מכביסט31 כתב:yanay21 כתב:מכביסט31 כתב:רק עובר פה כדי לפרגן לכם על הדיון הלהט״בי הנפלא שעשיתם בת'רד הקודם.
החכמתי בזכותכם.
למה לא מרשה?
מודע למגבלות שלי.
או לפחות מנסה להיות מודע. לפעמים מתפלק לי..
מכביסט31 כתב:yanay21 כתב:מכביסט31 כתב:רק עובר פה כדי לפרגן לכם על הדיון הלהט״בי הנפלא שעשיתם בת'רד הקודם.
החכמתי בזכותכם.
מה זה מגבלות? מותר לך לדבר, מותר לך להשתתף, מותר לך להביא את הזווית שלך
אז אתה צריך להיות יותר פעיל, אני בטוח שגם לך יש מלא מה לכתוב בכל מיני נושאים, גם אני בהתחלה לא רציתי להיות פעיל בכלל, ועכשיו אני חופר בכל ת'רד אפשרי, על כל נושא שלא קשור לת'רד
מכביסט31 כתב:מה זה מגבלות? מותר לך לדבר, מותר לך להשתתף, מותר לך להביא את הזווית שלךאז אתה צריך להיות יותר פעיל, אני בטוח שגם לך יש מלא מה לכתוב בכל מיני נושאים, גם אני בהתחלה לא רציתי להיות פעיל בכלל, ועכשיו אני חופר בכל ת'רד אפשרי, על כל נושא שלא קשור לת'רד
אני לא יכול להיות יותר פעיל ממה שאני עכשיו. אני לא מהדעתנים הגדולים שאוהבים לכתוב ולשפוך את כל המוח שלהם החוצה.. אף פעם לא הייתי. אין לי את הביטחון שלכם יש ולא את תחומי העניין והידע העצומים שלכם יש. אני הרבה פעמים מוצא את עצמי מתוסכל כלפי עצמי כשאני קורא פה, אבל העניין הרב שאני מוצא בדיונים שלכם לרוב עוזר לי להתגבר..
אני לאט לומד לחיות עם זה.
אוקי, אז למי אני צריך לשלם על הטיפול?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot] ו־8 אורחים