המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
jay כתב:כמה גארדים בינוניים אפשר להוסיף לקבוצה הזו? אין לנו בכלל גבוה הגנתי. אז מכבי יגידו שגב, אוקיי. אין לנו שאט בלאקר. מישהו זוכר עונה מוצלחת של מכבי בלי שאט בלאקר? נייט, באסטון, מוריס, לאזמה, טיוס.
jay כתב:כמה גארדים בינוניים אפשר להוסיף לקבוצה הזו? אין לנו בכלל גבוה הגנתי. אז מכבי יגידו שגב, אוקיי. אין לנו שאט בלאקר. מישהו זוכר עונה מוצלחת של מכבי בלי שאט בלאקר? נייט, באסטון, מוריס, לאזמה, טיוס.
אנטוניו כתב:החציל האצטקי כתב:טרביון גראהם זה שם רע.
את ברייס קוטון הורידו מכותרות המשנה, אבל הוא דווקא שחקן מצויין שהייתי מבסוט אם מכבי הייתה מהמרת עליו.
חסר לנו שחקן כזה. משחק בקצב אחר לגמרי מהרכזים שלנו. תמיד במוד תקיפה. קולע המון.
הוא לא אמור להיות יקר מדי.
טרוון גראהם שיחק יוצא מהכלל בליגת הקיץ באורלנדו במדי יוטה ככ16 נק בממוצע למשחק.
כנראה התלהבו ממה שראו.
החציל האצטקי כתב:jay כתב:כמה גארדים בינוניים אפשר להוסיף לקבוצה הזו? אין לנו בכלל גבוה הגנתי. אז מכבי יגידו שגב, אוקיי. אין לנו שאט בלאקר. מישהו זוכר עונה מוצלחת של מכבי בלי שאט בלאקר? נייט, באסטון, מוריס, לאזמה, טיוס.
רשימת הגבוהים החוסמים הטובים ביורוליג בעונה החולפת:
1. פטריק יאנג - 2.6 חסימות למשחק
2. אקפה יודו - 2.3 חסימות למשחק
3. קווינסי מילר - 1.5 חסימות למשחק
4. ג'ו אלכסנדר - 1.4 חסימות למשחק
האמת שהייתי מעדיף לראות את מכבי פשוט מביאה סייז וכשרון. הגנה/התקפה, פחות משנה. מישהו שנקבל 20 דקות איכותיות ממנו ומצירבס בעמדה 5.
ראדוליצה זה הכי טוב שיכול להיות לטעמי.
וכן, אם זה אומר ששגב הוא הסנטר ההגנתי שעולה למשימות מיוחדות... גם בסדר.
LIAV10 כתב:לא מתאים לך
yanay21 כתב:jay כתב:כמה גארדים בינוניים אפשר להוסיף לקבוצה הזו? אין לנו בכלל גבוה הגנתי. אז מכבי יגידו שגב, אוקיי. אין לנו שאט בלאקר. מישהו זוכר עונה מוצלחת של מכבי בלי שאט בלאקר? נייט, באסטון, מוריס, לאזמה, טיוס.
עקרונית, לא חובה שוט בלוקר. ספציפית, לנו זה חשוב, כי אני בספק אם תהיה לנו קבוצה עם אינטיליגנציה בהגנה. או בכלל. יחד עם זאת, אני לא זוכר(ואני לא אומר את זה בידיעה, אם אני טועה, fair enough) שב2011 ו2012 היו לנו חוסמים טובים, ואלו היו עונות מצויינות, שתמורתן הייתי מוכן למכור את כל הסגל הנוכחי בשקל וחצי לירושלים
dod כתב:yanay21 כתב:jay כתב:כמה גארדים בינוניים אפשר להוסיף לקבוצה הזו? אין לנו בכלל גבוה הגנתי. אז מכבי יגידו שגב, אוקיי. אין לנו שאט בלאקר. מישהו זוכר עונה מוצלחת של מכבי בלי שאט בלאקר? נייט, באסטון, מוריס, לאזמה, טיוס.
עקרונית, לא חובה שוט בלוקר. ספציפית, לנו זה חשוב, כי אני בספק אם תהיה לנו קבוצה עם אינטיליגנציה בהגנה. או בכלל. יחד עם זאת, אני לא זוכר(ואני לא אומר את זה בידיעה, אם אני טועה, fair enough) שב2011 ו2012 היו לנו חוסמים טובים, ואלו היו עונות מצויינות, שתמורתן הייתי מוכן למכור את כל הסגל הנוכחי בשקל וחצי לירושלים
ב-2011 היינו מקום 5 ביורוליג (הנדריקס 18 חסימות, סופו 14, פרקינס ואליהו 10 כ"א)
ב-2012 היינו מקום 3 (הנדריקס 27 - מקום 2 בשחקנים, דווין סמית ושון גיימס עם 12 כ"א)
לא רע.
MTA2311 כתב:dod כתב:yanay21 כתב:jay כתב:כמה גארדים בינוניים אפשר להוסיף לקבוצה הזו? אין לנו בכלל גבוה הגנתי. אז מכבי יגידו שגב, אוקיי. אין לנו שאט בלאקר. מישהו זוכר עונה מוצלחת של מכבי בלי שאט בלאקר? נייט, באסטון, מוריס, לאזמה, טיוס.
ב-2012 היינו מקום 3 (הנדריקס 27 - מקום 2 בשחקנים, דווין סמית ושון גיימס עם 12 כ"א)
לא רע.
הנדריקס ושון זה ציוות מפחיד מהבחינה הזאת. לא היו הרבה כאלה באירופה מאז.
שועל כתב:MTA2311 כתב:dod כתב:yanay21 כתב:jay כתב:כמה גארדים בינוניים אפשר להוסיף לקבוצה הזו? אין לנו בכלל גבוה הגנתי. אז מכבי יגידו שגב, אוקיי. אין לנו שאט בלאקר. מישהו זוכר עונה מוצלחת של מכבי בלי שאט בלאקר? נייט, באסטון, מוריס, לאזמה, טיוס.
לא רע.
הנדריקס חתום ושון פנוי
שועל כתב:MTA2311 כתב:dod כתב:yanay21 כתב:jay כתב:כמה גארדים בינוניים אפשר להוסיף לקבוצה הזו? אין לנו בכלל גבוה הגנתי. אז מכבי יגידו שגב, אוקיי. אין לנו שאט בלאקר. מישהו זוכר עונה מוצלחת של מכבי בלי שאט בלאקר? נייט, באסטון, מוריס, לאזמה, טיוס.
לא רע.
הנדריקס חתום ושון פנוי
החציל האצטקי כתב:LIAV10 כתב:לא מתאים לך
מה?
LIAV10 כתב:החציל האצטקי כתב:LIAV10 כתב:לא מתאים לך
מה?
ראדוליצה?
עד כדי כך חשוב לך כישרון שאתה מוותר על עוד שחקן שיתן הגנה בפיק אנד רול מעמדה 5 (חסר למאיק) תמורת ילד עם מוסר עבודה של ליאור אליהו ואגו של כוכב באן בי איי שלא הצליח בשום קבוצה?
yanay21 כתב:jay כתב:כמה גארדים בינוניים אפשר להוסיף לקבוצה הזו? אין לנו בכלל גבוה הגנתי. אז מכבי יגידו שגב, אוקיי. אין לנו שאט בלאקר. מישהו זוכר עונה מוצלחת של מכבי בלי שאט בלאקר? נייט, באסטון, מוריס, לאזמה, טיוס.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־9 אורחים