yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:ירושלים עם עוד החתמה? אורי אלון העלה סמיילי בפייסבוק
עריכה: אה לא, הוא תפס צ'אריזארד
שיידבר איתי כשיתפוס ג'יגליפאף
דבר קטן, ורוד, עם קול מוזר ולא מזיק?
אבל הלפרין כבר חתום
וואו!

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:ירושלים עם עוד החתמה? אורי אלון העלה סמיילי בפייסבוק
אבל הלפרין כבר חתום
my man כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:ירושלים עם עוד החתמה? אורי אלון העלה סמיילי בפייסבוק
אבל הלפרין כבר חתום
וואו!
yanay21 כתב:my man כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:ירושלים עם עוד החתמה? אורי אלון העלה סמיילי בפייסבוק
אבל הלפרין כבר חתום
וואו!
זה למה אני מת עלייך, לא משנה איזו בדיחה תהיה, אתה כמעט תמיד תפרגן
my man כתב:yanay21 כתב:my man כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:[quote="rc4991"]ירושלים עם עוד החתמה? אורי אלון העלה סמיילי בפייסבוק
אבל הלפרין כבר חתום
וואו!
זה למה אני מת עלייך, לא משנה איזו בדיחה תהיה, אתה כמעט תמיד תפרגן
yanay21 כתב:דווקא זוכר שלפני כמה ימים יצאת שמוק ולא פירגנת
my man כתב:yanay21 כתב:דווקא זוכר שלפני כמה ימים יצאת שמוק ולא פירגנת
וואלה אתה קשה איתי עד כך שאתה זוכר לי בקטנות ועוד מכניס שם גנאי? חשבתי שמה שיש בינינו זה יותר מזה
yanay21 כתב:my man כתב:yanay21 כתב:דווקא זוכר שלפני כמה ימים יצאת שמוק ולא פירגנת
וואלה אתה קשה איתי עד כך שאתה זוכר לי בקטנות ועוד מכניס שם גנאי? חשבתי שמה שיש בינינו זה יותר מזה
דווקא בגלל זה אני זוכר את הקטנות. קטנוניות זו אהבה, במיוחד אצל מזרחים. זה קטע של כבוד
ואלוהים ירחם אם שמוק זו מילת גנאי בשבילךXD מזל שלא צפינו ביחד במשחק
my man כתב:yanay21 כתב:my man כתב:yanay21 כתב:דווקא זוכר שלפני כמה ימים יצאת שמוק ולא פירגנת
דווקא בגלל זה אני זוכר את הקטנות. קטנוניות זו אהבה, במיוחד אצל מזרחים. זה קטע של כבוד
אני באמת משתדל לשמור על שפה נקיה כמה שיותר...מדהים אותי כל פעם מחדש כמות הקללות שאנו נאלצים לשמוע בסדרות או בסרטים..לתסריטאי חסר מילה לסגור שורה- קללה. זה הזוי בקטע אחר יעני..
my man כתב:yanay21 כתב:my man כתב:yanay21 כתב:דווקא זוכר שלפני כמה ימים יצאת שמוק ולא פירגנת
אני באמת משתדל לשמור על שפה נקיה כמה שיותר...מדהים אותי כל פעם מחדש כמות הקללות שאנו נאלצים לשמוע בסדרות או בסרטים..לתסריטאי חסר מילה לסגור שורה- קללה. זה הזוי בקטע אחר יעני..
אה ו- סלחתי.
LIAV10 כתב:my man כתב:yanay21 כתב:my man כתב:yanay21 כתב:דווקא זוכר שלפני כמה ימים יצאת שמוק ולא פירגנת
אה ו- סלחתי.
#עד_מתי_סאחי?!?!
Holiday_Armadillo כתב:תשכבו כבר, אי אפשר עם המתח הזה יותר
yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:תשכבו כבר, אי אפשר עם המתח הזה יותר
אני, את, אורי וחני דאבל דייט? קצת לדרדר לכפירה? את אוהבת
LIAV10 כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:תשכבו כבר, אי אפשר עם המתח הזה יותר
Holiday_Armadillo כתב:הרגתם את הכדורסל הישראלי יותר ממה שהוא מת כבר
יש אשכרה ת'רד לזיוני מוח ואתם פה מתעללים בגופה
my man כתב:חחחחחחחחח כרמל קיבלה נזיפה מיוני בפרטי...חחחחח
yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:הרגתם את הכדורסל הישראלי יותר ממה שהוא מת כבר
את כותבת "הרגתם" כאילו את לא השורש של כל זה
yanay21 כתב:LIAV10 כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:תשכבו כבר, אי אפשר עם המתח הזה יותר
אני לא מבין את הרפרנס הזה:(
Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:חחחחחחחחח כרמל קיבלה נזיפה מיוני בפרטי...חחחחח
אתה באמת, באמת באמת, חושב שיוני מסוגל לנזוף בי?yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:הרגתם את הכדורסל הישראלי יותר ממה שהוא מת כבר
את כותבת "הרגתם" כאילו את לא השורש של כל זה
במקרה הספציפי הזה, לא
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־20 אורחים