פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: ת'רד המלפפונים

13 יולי 2016, 21:41

בתכלס אם מגי יבוא לא נראלי שיש סיבה לא לקנות מנוי יותר.
אתה מקבל אשכרה גם כדורסל (אמנם לא ברמה גבוהה) ופאקינג מגי.
זה יהיה מטורף. הרבה יותר מרובינסון להגועל.

13 יולי 2016, 22:01

ג'בייל מגי? השחקן המטומטם ביותר בהיסטוריה?
לא תודה.

Re: מלפפונים החדש

13 יולי 2016, 22:46

שמואל1 כתב:יצא לארג'. 13 שחקני יורוליג. זה אחד יותר ממה שהוא הבטיח.
לכן, צפויה העלאה נוספת במחירי המינויים.
30+5+2 משחקים
12+1 שחקני יורוליג

אם נתעלם רגע מהעקיצות המוצדקות, אז נזכיר רק שפדרמן אמר - 12 שחקני יורוליג שיכולים לשחק
בריאל מדריד או בכל קבוצה אחרת.
נכון לכרגע יש למכבי שחקן אחד שיכול להיות ברוב הקבוצות בחמישייה (ווימס), עוד שני שחקנים שיכולים להיות
בכל הקבוצות על הספסל ובקבוצות הקטנות לעלות בחמישייה (צירבס ומילר), שלושה שחקנים
שיכולים להיות מחליפים עד מחליפים שוליים בחלק מקבוצות היורוליג הפחות טובות (מקל, אוחיון ורוצ'סטי),
4 שחקנים שיכולים להיות מחליפים ביורוקאפ (אלכסנדר,סילי, שגב ולנדסברג), שחקן אחד פצוע
כרוני ושאר השחקנים שיכולים לשחק רק בליגה שלנו (פניני, יבזורי ונערי הפוסטר).

אם לא יגיע שחקן פנים וגארד מהרמה של לפחות מילר וציברס, זה יהיה אחד הסגלים החלשים ביורוליג
בעונה הבאה.

13 יולי 2016, 22:47

חסר לנו עוד שחקן על רמה בסגל, ראדוליצה כנראה מועמד טוב יותר כמעט מכל מה שיש בשוק, אבל אם למכבי היו כוונות לשלם סכומים כאלו כנראה שהיו הולכים על מישהו כמו בורוסיס מלכתחילה ולא ראדוליצה. מצד שני, אולי הפציעה של מילר שינתה איזה כיוון בחשיבה שלהם ושאולי רצוי לעבות את הקו הקדמי.

Re: מלפפונים החדש

13 יולי 2016, 22:56

LIAV10 כתב:אז הנה, עובדה שאפשר למצוא כאלה.
נניח והייתה לכם בחירה בין אודו לראדוליצה, במי הייתם בוחרים? מבחינתי אודו קל.

טוב, זה לא באמת מאץ'. ברור שאודו.
אני מסכים איתך, שצריך לנסות ולחפש, ולאו דווקא ללכת על זה שמוכר וקרוב, אבל לפי השמות שעולים
בינתיים, עושה רושם שמונרו זה הטופ שנוכל לקבל כאן (ואני בספק גדול שאם זה לא יהיה מונרו, שזה
יהיה מישהו יותר טוב ממנו).

13 יולי 2016, 23:10

XXX
נערך לאחרונה על ידי felix_r בתאריך 13 יולי 2016, 23:16, נערך פעם אחת בסך הכל.

13 יולי 2016, 23:12

toja27 כתב:חסר לנו עוד שחקן על רמה בסגל, ראדוליצה כנראה מועמד טוב יותר כמעט מכל מה שיש בשוק, אבל אם למכבי היו כוונות לשלם סכומים כאלו כנראה שהיו הולכים על מישהו כמו בורוסיס מלכתחילה ולא ראדוליצה. מצד שני, אולי הפציעה של מילר שינתה איזה כיוון בחשיבה שלהם ושאולי רצוי לעבות את הקו הקדמי.

מה שאתה אומר נכון רק בתנאי שסמית' נותן עונה שלמה, מלאה וטובה, כמו לפני שנתיים-שלוש.
אם זה יקרה, אז הקו האחורי של מכבי יהיה מעולה.

אבל רוב הסיכויים שזה לא יקרה. אי אפשר להתייחס לשחקנים כמו סמית', לנדסברג, אוחיון ופניני ולנטרל
את כל מה שאנחנו יודעים עליהם מעבר ליכולת המקצועית שלהם.
לצורך העניין במצבם הנוכחי, לאף אחד מהם אין מקום בקבוצת יורוליג שרוצה להגיע להצלבה וכל אחד
מהסיבה שלו.

הסגל של מכבי מלא בבינוניות, וזה ממש מזכיר את העונה שעברה.

13 יולי 2016, 23:13

שמואל1 כתב:ג'בייל מגי? השחקן המטומטם ביותר בהיסטוריה?
לא תודה.

הגזמת... עשו עליו סיבוב בשאקטין, אבל בסה"כ מדובר בשחקן שיכול להיות מעולה באירופה.

13 יולי 2016, 23:16

לא, הוא באמת הכי מטומטם, אבל עדיין מוכשר ובנוי פיזית יותר טוב מכמעט כל מה שיש באירופה.

13 יולי 2016, 23:20

LIAV10 כתב:לא, הוא באמת הכי מטומטם, אבל עדיין מוכשר ובנוי פיזית יותר טוב מכמעט כל מה שיש באירופה.

מטומטם, אבל הכי מטומטם בהיסטוריה???

בכל מקרה, אחלה שחקן האסל לצבע.

13 יולי 2016, 23:35

jol9 כתב:
toja27 כתב:חסר לנו עוד שחקן על רמה בסגל, ראדוליצה כנראה מועמד טוב יותר כמעט מכל מה שיש בשוק, אבל אם למכבי היו כוונות לשלם סכומים כאלו כנראה שהיו הולכים על מישהו כמו בורוסיס מלכתחילה ולא ראדוליצה. מצד שני, אולי הפציעה של מילר שינתה איזה כיוון בחשיבה שלהם ושאולי רצוי לעבות את הקו הקדמי.

מה שאתה אומר נכון רק בתנאי שסמית' נותן עונה שלמה, מלאה וטובה, כמו לפני שנתיים-שלוש.
אם זה יקרה, אז הקו האחורי של מכבי יהיה מעולה.

אבל רוב הסיכויים שזה לא יקרה. אי אפשר להתייחס לשחקנים כמו סמית', לנדסברג, אוחיון ופניני ולנטרל
את כל מה שאנחנו יודעים עליהם מעבר ליכולת המקצועית שלהם.
לצורך העניין במצבם הנוכחי, לאף אחד מהם אין מקום בקבוצת יורוליג שרוצה להגיע להצלבה וכל אחד
מהסיבה שלו.

הסגל של מכבי מלא בבינוניות, וזה ממש מזכיר את העונה שעברה.

קשה לדעת מה יהיה לגבי סמית, סה"כ העונה האחרונה לא מייצגת את כל הקריירה שלו, מה גם שבראייה שלי וימס יוריד ממנו את העומס העונה בנוסף לזה שלא מתכוונים לרשום אותו לליגה. בכל אופן הנקודה שלי שכן צריך עוד שחקן על רמה וכאן אנחנו מסכימים ולכן אני אומר שראדוליצה הוא מועמד טוב יותר מרוב המועמדים לדעתי אבל הסיכוי שנקבל אותו הוא נמוך אלא אם השתנה משהו בחשיבה של הבעלים בעקבות הפציעה של מילר.

13 יולי 2016, 23:36

jol9 כתב:
LIAV10 כתב:לא, הוא באמת הכי מטומטם, אבל עדיין מוכשר ובנוי פיזית יותר טוב מכמעט כל מה שיש באירופה.

מטומטם, אבל הכי מטומטם בהיסטוריה???

בכל מקרה, אחלה שחקן האסל לצבע.

כן, הוא אידיוט גמור.
עבודה שהוא לא מצליח ב- NBA, למרות הכישרון והנתונים הפיזיים.
אתה לא רוצה שחקן כזה בקבוצה שלך.

13 יולי 2016, 23:43

איפה הוא הופיע כמועמד?

13 יולי 2016, 23:49

שועל כתב:איפה הוא הופיע כמועמד?

לא הופיע, ספקולציה של חציל.

13 יולי 2016, 23:57

טוני דגלאס שוחרר מניו אורלינס
אומנם נמוך (1.83) אבל שחקן של כמעט 9 נקודות באחוזים טובים מכל הטווחים בעונה האחרונה
אם הוא פוזל לאירופה, שווה לנסות להביא אותו...

http://www.draftexpress.com/profile/Ton ... 231/stats/

14 יולי 2016, 00:08

הוא 1.88 והייתי שמח לראות אותו פה.

14 יולי 2016, 00:11

שמואל1 כתב:
שועל כתב:איפה הוא הופיע כמועמד?

לא הופיע, ספקולציה של חציל.

לא מועמד. מועמד פוטנציאלי לחצות את האוקיינוס.
הלוואי ואלה היו המועמדים שלנו...

14 יולי 2016, 01:11

דיברו פה על רדוליצה, לא מבין את האנשים שרוצים אותו פה. יש לנו כבר ביג גאי כבד בקבוצה למה צריך עוד אחד? לא למדנו מרוצ'סטי ופארמר? זה כזה ברור שצריך שחקן אתלטי, ריבאונדר ושיהיה אפשר לרוץ איתו. הייתי שמח אם מכבי הייתה מוצאת שחקן כזה 2.08 ולא גמד כמו מונרו.

למדנו השנה ששמות גדולים לא שווים הצלחה אלא כימיה ובניית סגל שחקנים נכון.

14 יולי 2016, 01:13

Nadav#30 כתב:דיברו פה על רדוליצה, לא מבין את האנשים שרוצים אותו פה. יש לנו כבר ביג גאי כבד בקבוצה למה צריך עוד אחד? לא למדנו מרוצ'סטי ופארמר? זה כזה ברור שצריך שחקן אתלטי, ריבאונדר ושיהיה אפשר לרוץ איתו. הייתי שמח אם מכבי הייתה מוצאת שחקן כזה 2.08 ולא גמד כמו מונרו.

זה לא ממש מה שאני למדתי השנה...

14 יולי 2016, 01:15

Nadav#30 כתב:דיברו פה על רדוליצה, לא מבין את האנשים שרוצים אותו פה. יש לנו כבר ביג גאי כבד בקבוצה למה צריך עוד אחד? לא למדנו מרוצ'סטי ופארמר? זה כזה ברור שצריך שחקן אתלטי, ריבאונדר ושיהיה אפשר לרוץ איתו. הייתי שמח אם מכבי הייתה מוצאת שחקן כזה 2.08 ולא גמד כמו מונרו.

ההבדל הענק בין רוצ'סטי ופארמר לראדוליצה וצירבס היא העובדה הפשוטה: הם מחליפים אחד את השני ולא מיועדים לשחק ביחד.
ולתפקיד הזה הם כשירים. 20 דקות אפקטיביות מכל אחד.

כשבונים קבוצה מ2 רכזים שמביאים בדיוק אותו דבר ואמורים לשחק ביחד, בלי שיש אף שחקן ראוי בעמדות האחרות, אז כן- זו בעיה.
נושא נעול