המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
חביב אורנג'ד כתב:אני חושב אחרת.
אני גם מאמין שאם הוא באמת היה שחקן כזה גדול, הוא כבר ממזמן היה נחטף לאיזושהי קבוצת יורוליג, במיוחד בקיץ בו קבוצות כמו ברצלונה, צסקא, מכבי, ריאל ומילאנו (שרובן קבוצות עשירות מאוד) חיפשו שחקן לעמדה מס' 3.
שוב, לאור השוק של היום והיכולות של מכבי, אולי באמת היה כדאי להביא אותו ובאמת נראה שהוא עדיף על סמית', אבל לא הוא ולא סמית' הם שחקנים בקליבר של הטופ האירופי.
אני גם מסכים כאן עם יוני שלאור המצב בשוק, אולי באמת כדאי לכוון לאיזושהי מציאה בעמדה מס' 3. סה"כ, העמדה מס' 3 מסתמנת כעמדה החלשה ברוב קבוצות היורוליג וייתכן שהימור מושכל יביא לכאן מישהו שיתגלה כאחד הטובים לעמדה זו.
חביב אורנג'ד כתב:האמת שזה יהיה מעניין אם מכבי תלך על לנדסברג דוקא לעמדה מס' 3.
כמו שאני רואה את הדברים, הוא כרגע לא נופל מהרבה שחקני יורוליג המשחקים בעמדה זו.
rc4991 כתב:נראה לי קצת הימור שלאנדסברג יפתח בחמישייה(למרות שרב הסיכויים שהוא יצליח)
asafb96 כתב:מסכים איתך. יש כמה שחקנים נחמדים ביבשת, אבל חסר להם משהו, ולא הייתי רוצה להביא אותם לקבוצה שהווינריות הוא השם השני שלה.
לא יודע כמה תארים לקח הוקינס בחיים שלו ובכמה קבוצות גדולות הוא שיחק.
הוא כבר לא שחקן צעיר, וכולם יודעים מה הוא יכול לעשות ולתת.
אני גם חושב שכאן יש מקום לברוח מהמוכר ולנסות למצוא את הכוכב הבא.
תכלס, מכבי צריכה להתרכז בקו הקדמי המצויין שלה. לשמור על כמה שיותר שחקנים ממנו, ולמצוא איזו מציאה לעמדה 3.
לדעתי זה הדבר הנכון לעשות.
הוויכוח זה לא אם להביא אותו או לא, כי זה כבר לא יקרה. זה על היכולות שלו. הוא שחקן נחמד מאוד לדעתי
לגבי הקריירה, הוא שיחק קצת בסיינה, במילאנו, ואם אני לא טועה גם ברומא. לקח תארים באיטליה עם סיינה
מציאה לעמדה 3? סילבן לנדסברג
rc4991 כתב:נראה לי קצת הימור שלאנדסברג יפתח בחמישייה(למרות שרב הסיכויים שהוא יצליח)
asafb96 כתב:rc4991 כתב:נראה לי קצת הימור שלאנדסברג יפתח בחמישייה(למרות שרב הסיכויים שהוא יצליח)
נכון, אבל מצד שני, גם פארגו פתח בחמישיה, והיה הגארד היחיד יחד עם פרקינס. זה היה הימור לא פחות גדול. יש למכבי כגיבוי את פניני ובלו, אבל באמת נראה לי מיותר מאוד לדבר כבר על העונה הבאה.. בוא נתרכז בזאת שרק התחילה
jol9 כתב:asafb96 כתב:מסכים איתך. יש כמה שחקנים נחמדים ביבשת, אבל חסר להם משהו, ולא הייתי רוצה להביא אותם לקבוצה שהווינריות הוא השם השני שלה.
לא יודע כמה תארים לקח הוקינס בחיים שלו ובכמה קבוצות גדולות הוא שיחק.
הוא כבר לא שחקן צעיר, וכולם יודעים מה הוא יכול לעשות ולתת.
אני גם חושב שכאן יש מקום לברוח מהמוכר ולנסות למצוא את הכוכב הבא.
תכלס, מכבי צריכה להתרכז בקו הקדמי המצויין שלה. לשמור על כמה שיותר שחקנים ממנו, ולמצוא איזו מציאה לעמדה 3.
לדעתי זה הדבר הנכון לעשות.
הוויכוח זה לא אם להביא אותו או לא, כי זה כבר לא יקרה. זה על היכולות שלו. הוא שחקן נחמד מאוד לדעתי
לגבי הקריירה, הוא שיחק קצת בסיינה, במילאנו, ואם אני לא טועה גם ברומא. לקח תארים באיטליה עם סיינה
מציאה לעמדה 3? סילבן לנדסברג
אני בהחלט מעדיף לקחת את הסיכון עם לאנדסברג, ואת הכסף להשקיע בהשארתו של סופו.
האמת שבגלל המצב שנוצר במכבי עם שחקנים בעמדה 4, הייתי מעדיף לא להביא זר לעמדה 3, ושבלו יתפוס יותר ויותר דקות בעמדה הזאת.
כשמילאן וליאור חולקים את עמדה 4.
itai7 כתב:נו ומה עם כמה מחמאות על ההגנה האדירה שלו על גלינארי אתמול?
6 לב צהוב כתב:itai7 כתב:נו ומה עם כמה מחמאות על ההגנה האדירה שלו על גלינארי אתמול?
איזה הגנה אדירה על גלינארי בדיוק ? הבנאדם לא הפסיק להפציץ עלינו
בכל מקרה אם הם לא היו מתפוצצים ככה ברבע השלישי זאת היית תבוסה בשבילם
חביב אורנג'ד כתב:אני חושב שדוקא עכשיו ולאחר עוד משחק "סולידי" של סמית', אפשר כבר לקבוע שקיבלנו שחקן בינוני.
הוא כבר 3 חודשים במכבי ובאמת שלא יצא לנו לראות ממנו הרבה.
מצד אחד, לא צריכים לצפות יותר מדי משחקן שמגיע לכאן בשביל 350 אלף דולר נטו.
מצד שני, אני מניח שציפינו ליותר, בטח משחקן שבלאט כ"כ רצה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra ו־36 אורחים