Asf כתב:איתי-שגב כתב:אסף, מבירור קצר מסתבר שהמשחק עובד רק מגרסה 4.4+.
מזה חששתי.
תקנה כבר טלפון יא קמצן
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Asf כתב:איתי-שגב כתב:אסף, מבירור קצר מסתבר שהמשחק עובד רק מגרסה 4.4+.
מזה חששתי.
MTA2311 כתב:Asf כתב:איתי-שגב כתב:אסף, מבירור קצר מסתבר שהמשחק עובד רק מגרסה 4.4+.
מזה חששתי.
תקנה כבר טלפון יא קמצן
Holiday_Armadillo כתב:אז קראתי ממש עכשיו כתבה בוואינט על זה שויקטוריה בקהאם העלתה תמונה שלה מנשקת את הבת שלה ומלא תגובות קראו לה סוטה כי היא נישקה אותה על הפה
מי לא מנשק את הילד הקטן שלו על הפה? כמה מעוות מוח של בן אדם יכול להיות שהוא ייקח את זה למקום סוטה ורע?
my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:אז קראתי ממש עכשיו כתבה בוואינט על זה שויקטוריה בקהאם העלתה תמונה שלה מנשקת את הבת שלה ומלא תגובות קראו לה סוטה כי היא נישקה אותה על הפה
מי לא מנשק את הילד הקטן שלו על הפה? כמה מעוות מוח של בן אדם יכול להיות שהוא ייקח את זה למקום סוטה ורע?
מסכים שזה לא סוטה ולא קשור בכלל.. אבל לא יודע זה כן קצת מוזר...
MTA2311 כתב:לא הקטע שלי, אבל זה חולני לעשות מזה סיפור.
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Asf כתב:איתי-שגב כתב:אסף, מבירור קצר מסתבר שהמשחק עובד רק מגרסה 4.4+.
מזה חששתי.
תקנה כבר טלפון יא קמצן
מעניין איזה פלאפונים לא עוברים את ה-4.1
Asf כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Asf כתב:איתי-שגב כתב:אסף, מבירור קצר מסתבר שהמשחק עובד רק מגרסה 4.4+.
מזה חששתי.
תקנה כבר טלפון יא קמצן
מעניין איזה פלאפונים לא עוברים את ה-4.1
סוני 26LTi האגדי!
אני כנראה הולך לשרוף השבוע משהו כמו מיליארד ארבע מאות אלף על לפטופ חדש, אז פוקימון גו יאלץ לחכות.
איתי-שגב כתב:ממלא אני אצטרך לסבול את זה רק בערך שבועיים, קונה LG G4 באילת.
MTA2311 כתב:לא הקטע שלי, אבל זה חולני לעשות מזה סיפור.
מכביסט31 כתב:איתי-שגב כתב:ממלא אני אצטרך לסבול את זה רק בערך שבועיים, קונה LG G4 באילת.
עשה לעצמך טובה ואל תתקרב ל G4.. יש המון בעיות עם הטלפון הזה
Holiday_Armadillo כתב:מכביסט31 כתב:איתי-שגב כתב:ממלא אני אצטרך לסבול את זה רק בערך שבועיים, קונה LG G4 באילת.
עשה לעצמך טובה ואל תתקרב ל G4.. יש המון בעיות עם הטלפון הזה
הקטע הכי קריטי עם טלפונים של lg זה שכמעט בלתי אפשרי לתקן אותם
אני טישו משומש אם זה לא בכוונה
Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:אז קראתי ממש עכשיו כתבה בוואינט על זה שויקטוריה בקהאם העלתה תמונה שלה מנשקת את הבת שלה ומלא תגובות קראו לה סוטה כי היא נישקה אותה על הפה
מסכים שזה לא סוטה ולא קשור בכלל.. אבל לא יודע זה כן קצת מוזר...
הכי לא
לא כאילו אנחנו מדברים על נשיקה צרפתית או נשיקה בפה פתוח
peck
jol9 כתב:אה ורציתי לעדכן שמי שרוצה לעשות קניות בטיב טעם, עכשיו זה הזמן כי כל הרוסים בהיכל נוקיה
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:אה ורציתי לעדכן שמי שרוצה לעשות קניות בטיב טעם, עכשיו זה הזמן כי כל הרוסים בהיכל נוקיה
חשבתי שבאשדוד יהיו לכם חנויות רוסיות יותר איכותיות או לפחות יותר שפויות במחיר
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־18 אורחים