המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
גלעד55 כתב:להערכתי מכבי מחכה למילר לבדיקות שלו.
ממה שאני יודע התשובות לבדיקות לא יהיו טובות ולכן יש צורך לבנות כמעט את כל הפאזל מחדש!
ספרדי כתב:כל עוד אין שינוי בהנהלה לא יהיה שינוי במכבי הקבוצה נבנתה בצורה גרוע מאוד אין רכז בכיר אין סנטר מחליף אין 4 בכיר סליחה פצוע בקיצור להנהלה אין כסף ומנסים לעשות קסמים אם מאמן שאיו ניסיון ביורוליג אם חבים שאדלשטיין זה בלאט כך אותו דבר היה בתחילת עונה אם ההנהלה לא לוקחת אחריות היא טפיל את כל האחריות במאמר סליחה שאין לי תקוות
החציל האצטקי כתב:yzafrir כתב:החציל האצטקי כתב:סעמק. נקסט.
אולי בכל זאת הנגר שמשחק בסלומושן ??
אני תוהה אם בכלל ראית אותו משחק בשנתיים האחרונות ביורוליג ??
ראיתי מספיק. שחקן אפור וחלש.
גלעד55 כתב:להערכתי מכבי מחכה למילר לבדיקות שלו.
ממה שאני יודע התשובות לבדיקות לא יהיו טובות ולכן יש צורך לבנות כמעט את כל הפאזל מחדש!
yzafrir כתב:החציל האצטקי כתב:yzafrir כתב:החציל האצטקי כתב:סעמק. נקסט.
אז בטח ראית את המשחק שלו השנה נגד קובאן מול הסנטר "הכי טוב באירופה" פסנקו ? הוא התמודד איתו לא רע בכלל...
החציל האצטקי כתב:yzafrir כתב:החציל האצטקי כתב:yzafrir כתב:החציל האצטקי כתב:סעמק. נקסט.
אז בטח ראית את המשחק שלו השנה נגד קובאן מול הסנטר "הכי טוב באירופה" פסנקו ? הוא התמודד איתו לא רע בכלל...
גם אתה התחלת להטריל?
1. אתה מצטט "הכי טוב באירופה" שזה משהו שלא כתבתי מעולם. לגמרי התלהבתי מהמספרים והפוטנציאל שפסנקו הראה בסרטוב.
2. שני משחקי השיא של פסנקו השנה היו מול קרשיאקה. 7+7+2 ב18 דקות בבית ו17+7 ב24 דקות בחוץ.
3. אתה מדבר על סנטר כושל בקבוצה כושלת כאילו היית הסוכן שלו. מצדי שיזדיין פסנקו, שיזדיין אייברסון ושישרפו ת'מועדונים של שניהם...
my man כתב:ההתנהלות שלנו בעונת המלפפונים הזו היא בזיונית! נמאס לי כבר- קיץ שלישי ברציפות שזה ככה...
די!
yzafrir כתב:החציל האצטקי כתב:yzafrir כתב:החציל האצטקי כתב:סעמק. נקסט.
שמואל1 כתב:my man כתב:ההתנהלות שלנו בעונת המלפפונים הזו היא בזיונית! נמאס לי כבר- קיץ שלישי ברציפות שזה ככה...
די!
מאוכזב שהצוות המקצועי החדש נותן לזה יד.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], גל גל ו־8 אורחים