15 יולי 2016, 12:26
שמואל1 כתב:my man כתב:ההתנהלות שלנו בעונת המלפפונים הזו היא בזיונית! נמאס לי כבר- קיץ שלישי ברציפות שזה ככה...
די!
מאוכזב שהצוות המקצועי החדש נותן לזה יד.
15 יולי 2016, 12:26
15 יולי 2016, 12:33
jol9 כתב:שמואל1 כתב:my man כתב:ההתנהלות שלנו בעונת המלפפונים הזו היא בזיונית! נמאס לי כבר- קיץ שלישי ברציפות שזה ככה...
די!
כמו שאומרים, את הסיכומים צריך לעשות בסוף. אבל בינתיים זה נראה בדיוק בדיוק כמו הקיץ הקודם.
יש הבדלים מבורכים בגזרת השחקנים המובילים - ווימס ומילר זה הרבה יותר מחושב ונכון מפארמר ורוצ'סטי,
וציברס זה הרבה יותר נכון מפבראני.
אבל בינתיים מילר נפצע, והחורים שנשארו בסגל הם כאלה שהופכים את ההחתמות הטובות לכמעט
לא רלוונטיות.
הצוות המקצועי בינתיים לא עשה שום דבר וקו המחשבה שלו בבניית הסגל לחלוטין לא ברור ולא מורגש.
15 יולי 2016, 12:35
my man כתב:jol9 כתב:שמואל1 כתב:my man כתב:ההתנהלות שלנו בעונת המלפפונים הזו היא בזיונית! נמאס לי כבר- קיץ שלישי ברציפות שזה ככה...
די!
כמו שאומרים, את הסיכומים צריך לעשות בסוף. אבל בינתיים זה נראה בדיוק בדיוק כמו הקיץ הקודם.
יש הבדלים מבורכים בגזרת השחקנים המובילים - ווימס ומילר זה הרבה יותר מחושב ונכון מפארמר ורוצ'סטי,
אבל בינתיים מילר נפצע, והחורים שנשארו בסגל הם כאלה שהופכים את ההחתמות הטובות לכמעט
לא רלוונטיות.
הצוות המקצועי בינתיים לא עשה שום דבר וקו המחשבה שלו בבניית הסגל לחלוטין לא ברור ולא מורגש.
היי, הצוות המקצועי הביא את סילי!
כמו שזה נראה עכשיו אני מעריך העונה תיפתח בכמה הפסדים צורמים ואז יביאו איזה אונואקו ונאבד עניין ביורוליג כבר בדצמבר..
15 יולי 2016, 12:36
שמואל1 כתב:my man כתב:jol9 כתב:שמואל1 כתב:my man כתב:ההתנהלות שלנו בעונת המלפפונים הזו היא בזיונית! נמאס לי כבר- קיץ שלישי ברציפות שזה ככה...
די!
לא רלוונטיות.
כמו שזה נראה עכשיו אני מעריך העונה תיפתח בכמה הפסדים צורמים ואז יביאו איזה אונואקו ונאבד עניין ביורוליג כבר בדצמבר..
סילי סגר במכבי לפני אדלשטיין.
15 יולי 2016, 12:36
jol9 כתב:שמואל1 כתב:my man כתב:ההתנהלות שלנו בעונת המלפפונים הזו היא בזיונית! נמאס לי כבר- קיץ שלישי ברציפות שזה ככה...
די!
לא רלוונטיות.
15 יולי 2016, 12:37
my man כתב:שמואל1 כתב:my man כתב:jol9 כתב:שמואל1 כתב:[quote="my man"]ההתנהלות שלנו בעונת המלפפונים הזו היא בזיונית! נמאס לי כבר- קיץ שלישי ברציפות שזה ככה...
די!
לא רלוונטיות.
סילי סגר במכבי לפני אדלשטיין.
15 יולי 2016, 12:38
15 יולי 2016, 12:38
15 יולי 2016, 12:39
15 יולי 2016, 12:40
צ'שר כתב:אני מבין מאיזה מקום מגיעה הפסמיות שלכם והיא כנראה יותר מהגיונית...
אבל תעשנו איזה משהו ותרגעו קצת...הלחץ שלכם מוגזם. אין כמעט אף קבוצת יורוליג שהסגל שלה אפילו קרוב להסגר, ואנחנו לא באמת יודעים מה מתכננים ועם מי מדברים. ברור לגמרי שאם הסגל הזה לא יתחזק אנחנו בבעיה, אבל נבחיאת, טייק איט איזי
15 יולי 2016, 12:40
מקאדו 3 כתב:אין פייס של מכבי משהו ? פדרמן ? אולי במקום לבכות פה לפחות שידעו מה חושבים עליהם .
15 יולי 2016, 12:42
מקאדו 3 כתב:אין פייס של מכבי משהו ? פדרמן ? אולי במקום לבכות פה לפחות שידעו מה חושבים עליהם .
15 יולי 2016, 12:45
צ'שר כתב:אני מבין מאיזה מקום מגיעה הפסמיות שלכם והיא כנראה יותר מהגיונית...
אבל תעשנו איזה משהו ותרגעו קצת...הלחץ שלכם מוגזם. אין כמעט אף קבוצת יורוליג שהסגל שלה אפילו קרוב להסגר, ואנחנו לא באמת יודעים מה מתכננים ועם מי מדברים. ברור לגמרי שאם הסגל הזה לא יתחזק אנחנו בבעיה, אבל נבחיאת, טייק איט איזי
15 יולי 2016, 12:49
שמואל1 כתב:מקאדו 3 כתב:אין פייס של מכבי משהו ? פדרמן ? אולי במקום לבכות פה לפחות שידעו מה חושבים עליהם .
נראה לך שאכפת להם מגולשי צהבת?
יש להם קהל שבוי שמוכן לקבל העלאה כל שנה במחירי המינויים. וגם שלקהל הזה יימאס, יש חהם עוד אלפי רולקסים ברשימות המתנה.
אין להם שום סיבה להתאמץ ולבנות קבוצה תחרותית.
15 יולי 2016, 12:54
מקאדו 3 כתב:שמואל1 כתב:מקאדו 3 כתב:אין פייס של מכבי משהו ? פדרמן ? אולי במקום לבכות פה לפחות שידעו מה חושבים עליהם .
יש להם קהל שבוי שמוכן לקבל העלאה כל שנה במחירי המינויים. וגם שלקהל הזה יימאס, יש חהם עוד אלפי רולקסים ברשימות המתנה.
נו ואוהדי רולקסים ןפרוות יקבלו מצב ששנים מוכרים להם מוצר מקולל ללא תמורה הולמת ? ונניח שכן אם אותם יושבי היכל פחות עשירים ומדושנים וייש מספיק כאלה היו עושים מחאה אמיתית ולא צחוק מעצמם אז אני מאמין שזה כן היה משפיע והרבה , כך למשל את צפריר שיודע לקטר אבל מודיע מראש שהוא יחדש מנוי בשביל לא לאבד את המקום .
15 יולי 2016, 13:05
שמואל1 כתב:מקאדו 3 כתב:שמואל1 כתב:מקאדו 3 כתב:אין פייס של מכבי משהו ? פדרמן ? אולי במקום לבכות פה לפחות שידעו מה חושבים עליהם .
נו ואוהדי רולקסים ןפרוות יקבלו מצב ששנים מוכרים להם מוצר מקולל ללא תמורה הולמת ? ונניח שכן אם אותם יושבי היכל פחות עשירים ומדושנים וייש מספיק כאלה היו עושים מחאה אמיתית ולא צחוק מעצמם אז אני מאמין שזה כן היה משפיע והרבה , כך למשל את צפריר שיודע לקטר אבל מודיע מראש שהוא יחדש מנוי בשביל לא לאבד את המקום .
כן. כי לא לרולקסים ולפרוות לא אכפת מהקבוצה. הם באים כדי להיראות וכי זה מה "שהולך" היום בברנז'ה התל אביבית.
לאוהדים הפחות עשירים יש תחליפים ברשימות ההמתנה. בגלל זה אף אחד מהם לא הולך לותר על מקומו בהיכל.
ברור שאם הקבוצה תמשיך להתבזות אז באיזשהו שלב יעלו על התרמית ומכבי תחזור לשנות ה- 90 (היכל חצי מלא במקרה הטוב).
אבל עד אז יש עוד 3-4 שנים לפחות של היכל סולד אווט.
15 יולי 2016, 13:16
שועל כתב:התקווה היחידה שלי זה שאדלשטיין, בניגוד לגודס, ידע להעביר את המסר שהוא לא יסכים להתחיל את העונה עם סגל שהוא לא מאמין בו, והוא ישים את המפתחות על השולחן במצב כזה. אולי בסיטואציה כזו למכבי לא תהיה ברירה (בכל זאת היא לא תוכל להרשות לעצמה עוד נזק תדמיתי שכזה), ודברים יתחילו לזוז.
15 יולי 2016, 13:20
15 יולי 2016, 13:20
גלעד55 כתב:אני חושב שאחרי שתתברר חומרת הפציעה של מילר (והיא חמורה ממה שאומרים) מכבי ילכו על תומפקינס או קלבר כ - 4 פותח.