יורוליג 2016/17 - משחקים, סגלים וחדשות

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: יורוליג 2016/17 - #חורף_חם_בהיכל - מעקב סגלים

הודעהעל ידי rc4991 » 15 יולי 2016, 17:19

חייב לציין שההתלהבות מהסגלים של חלק מהיריבות מוגזמת
לאולימפיאקוס יש קבוצה טובה אבל אני מאמין שאם מכבי היתה מחזיקה בקו קדמי כזה היו רוצחים אותה
כולם היו בוכים איך יש כאן שחקן עם פציעה מאוד משמעותית, סנטר הגנתי לא מוכח, זר נחמד ופרינטזיס (שגם מתחיל להזדקן)

מה שאני רוצה להגיד שזה מוגזם, שלא נאמר קצת מגוחך, שכשמדובר ביריבות שלנו שופטים אותן תמיד לפי ה-best case scenario ואותנו לפי ה-worst case scenario
ושלא תחשבו שאני כזה אופטימי או שאני מזלזל ביריבות, אבל תמיד אצלנו מחמירים ואצל השכנים הכל נוצץ ומוצלח
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי אחדשיודע » 15 יולי 2016, 17:20

רוני, מה יש למכבי בעמדות 4-5? בוא נעשה השוואה.
אחדשיודע

הודעהעל ידי LIAV10 » 15 יולי 2016, 17:21

אחדשיודע כתב:נוטה לכיוון של ליאב. אם אפשר להעמיד חמישייה איכותית ללא מקל או אוחיון, אני בעד.

בדיוק, במאני טיים אני מעביר את הקומבו הזר לעמדה 1 ובעמדה 2 סילי אם יהיה טוב או סוני כמו שחציל אוהב, בעמדה 3 יש הרבה אופציות טובות.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 15 יולי 2016, 17:21

אני לא צריך שישתק קלעים ויעבור חסימות. בשביל זה יש לי את מקל ו-ווימס שהם שומרי אחד על אחד מצויינים. אני צריך בדיוק את ה2 חטיפות וחצי חסימה שהוא מייצר כל משחק ואת היכולת שלו לקבל גבוה ממילר בחילוף ולפוצץ לו ת'צורה.

לדעתי הוא בדיוק מה שמילר ו-ווימס צריכים לידם. מיותר לציין שאין שחקנים כמו דונטה באירופה.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי rc4991 » 15 יולי 2016, 17:23

אחדשיודע כתב:רוני, מה יש למכבי בעמדות 4-5? בוא נעשה השוואה.

אני לא אומר שיש לנו מצבת גבוהים טובה אבל גם אולימפיאקוס יכולה למצוא את עצמה במצב דומה ואפילו גרוע יותר
וכמובן שאני לא בא להתלהב אבל יש למכבי את אחד הפורוורדים הטובים באירופה (ושים שניה את הפציעה בצד) ואולי יביאו עוד גבוה טוב
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי toja27 » 15 יולי 2016, 17:25

rc4991 כתב:חייב לציין שההתלהבות מסגלים של חלק מהיריבות מוגזמת
לאולימפיאקוס יש קבוצה טובה אבל אני מאמין שאם מכבי היתה מחזיקה בקו קדמי כזה היו רוצחים אותה
כולם היו בוכים איך יש כאן שחקן עם פציעה מאוד משמעותית, סנטר הגנתי לא מוכח, זר נחמד ופרינטזיס (שגם מתחיל להזדקן)

מה שאני רוצה להגיד שזה מוגזם, שלא נאמר קצת מגוחך, שכשמדובר ביריבות שלנו שופטים אותן תמיד לפי ה-best case scenario ואותנו לפי ה-worst case scenario
ושלא תחשבו שאני כזה אופטימי או שאני מזלזל ביריבות, אבל תמיד אצלנו מחמירים ואצל השכנים הכל נוצץ ומוצלח

מסכים איתך כאן.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי LIAV10 » 15 יולי 2016, 17:26

החציל האצטקי כתב:אני לא צריך שישתק קלעים ויעבור חסימות. בשביל זה יש לי את מקל ו-ווימס שהם שומרי אחד על אחד מצויינים. אני צריך בדיוק את ה2 חטיפות וחצי חסימה שהוא מייצר כל משחק ואת היכולת שלו לקבל גבוה ממילר בחילוף ולפוצץ לו ת'צורה.

לדעתי הוא בדיוק מה שמילר ו-ווימס צריכים לידם. מיותר לציין שאין שחקנים כמו דונטה באירופה.

איזה 2.5 חטיפות? תגיד לי אתה הוזה? ביורוקאפ מול הרכזים המפוזרים הוא לא הגיע ל2 חטיפות, אתה רוצה שיעשה את זה נגד הארטל ויוי?
שחקן טוב שהצליח בליגה ולא מסוגל מעבר כי שופטים לא יפרגנו לו מחוץ לליגה שלנו, עוד פעם הבולשיט הזה כאילו מדובר בלברון ג׳יימס.
אם כבר להביא סרטן לחדר הלבשה אז לפחות מישהו מוכח ולא הימור בן 32.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי שועל » 15 יולי 2016, 17:26

rc4991 כתב:ואולי יביאו עוד גבוה טוב

אבל היו כמה גבוהים טובים בשוק -ועדיין ישנם- ומכבי עסוקה במציאות בליגת הקיץ
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי אחדשיודע » 15 יולי 2016, 17:28

rc4991 כתב:

אני לא אומר שיש לנו מצבת גבוהים טובה אבל גם אולימפיאקוס יכולה למצוא את עצמה במצב דומה ואפילו גרוע יותר
וכמובן שאני לא בא להתלהב אבל יש למכבי את אחד הפורוורדים הטובים באירופה (ושים שניה את הפציעה בצד) ואולי יביאו עוד גבוה טוב

למכבי יש בפוטנציאל אולי את אחד הגבוהים הטובים באירופה (ונניח שיחלים עד פתיחת העונה). לאולימפיאקוס כבר עכשיו יש שחקן מוכח בדמות פרינטזיס.
מחליף ל-4? לנו יש את אלכסנדר, להם יש את אוקארו וויט (אלא אם יקבל חוזה מובטח ב-NBA).

הלאה. בעמדה 5 יש לנו את צירבס, סנטר בינוני, שבכל קבוצת יורוליג בכירה אחרת הוא היה מחליף.
להם יש את פטריק יאנג (עושה טרייד על צירבס כל יום, גם כשאני לא יודע בדיוק איך הוא יחזור מהפציעה).
מחליף? לך אין כלום, להם יש את בירץ' הקנדי. אחלה בחלה של מחליף.
אחדשיודע

הודעהעל ידי rc4991 » 15 יולי 2016, 17:29

שועל כתב:

אבל זה לא ריאלי לחשוב שמכבי תחטוף עכשיו עוד שחקן תותח לאחת העשירות
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי שועל » 15 יולי 2016, 17:33

rc4991 כתב:
שועל כתב:

ולכן זה נכון לחשוב שמכבי שוב עומדת להתבזות ביורוליג.

למכבי יש יותר הכנסות מכל הקבוצות ביורוליג (אם נשים בצד חברות-ספונסרים ששייכים לבעלים עצמם), ואת המנויים הכי יקרים .
נערך לאחרונה על ידי שועל בתאריך 15 יולי 2016, 17:35, נערך 3 פעמים בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 15 יולי 2016, 17:33

LIAV10 כתב:איזה 2.5 חטיפות? תגיד לי אתה הוזה? ביורוקאפ מול הרכזים המפוזרים הוא לא הגיע ל2 חטיפות, אתה רוצה שיעשה את זה נגד הארטל ויוי?
שחקן טוב שהצליח בליגה ולא מסוגל מעבר כי שופטים לא יפרגנו לו מחוץ לליגה שלנו, עוד פעם הבולשיט הזה כאילו מדובר בלברון ג׳יימס.

בסדר, הוא מעולם לא ירד מ-1.6 חטיפות למשחק ביורוקאפ. הוא נכנס בקווי מסירה.
והאמת שיש שחקן שמזכיר אותו באירופה, והייתי שמח לראות אצלנו. קוראים לו יאניס טימה.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי rc4991 » 15 יולי 2016, 17:34

אחדשיודע כתב:
rc4991 כתב:

למכבי יש בפוטנציאל אולי את אחד הגבוהים הטובים באירופה (ונניח שיחלים עד פתיחת העונה). לאולימפיאקוס כבר עכשיו יש שחקן מוכח בדמות פרינטזיס.
מחליף ל-4? לנו יש את אלכסנדר, להם יש את אוקארו וויט (אלא אם יקבל חוזה מובטח ב-NBA).

הלאה. בעמדה 5 יש לנו את צירבס, סנטר בינוני, שבכל קבוצת יורוליג בכירה אחרת הוא היה מחליף.
להם יש את פטריק יאנג (עושה טרייד על צירבס כל יום, גם כשאני לא יודע בדיוק איך הוא יחזור מהפציעה).
מחליף? לך אין כלום, להם יש את בירץ' הקנדי. אחלה בחלה של מחליף.

אתה מוכיח בדיוק את מה שאני מדבר עליו
עזוב אותי פוטנציאל, לכולם ברור שמילר (הרבה) יותר טוב מפרינטזיס (בתקווה שהפציעה לא תשפיע הרבה)
יש להם יתרון בארבע המחליף, לא הולך להתווכח על זה, למרות שאולי אלכסנדר יביא את הפוטנציאל ויבריק
אני לא אוהב את צירבס אבל נסחפו כאן לגמרי ממה שעשו ממנו, להם יש את יאנג שעבר פציעה שהשביתה אותו לעונה שלמה ושרוב הסיכויים שהוא יהיה צל של השחקן שהיה
יש להם מחליף הגנתי מעולה אבל לא מוכח, ואתה אומר שלנו אין כלום כאילו הסגל נסגר ולא מחתימים עוד גבוה, שבהחלט יכול להיות טוב ממנו
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 15 יולי 2016, 17:36

שועל כתב:
rc4991 כתב:
שועל כתב:

בגלל זה שתי ההחתמות שנותרו ממש קריטיות
אם מכבי תדע להביא שני שחקנים טובים (לא תותחים) יכולה להיות כאן קבוצה ששווה ברמתה לרוב הקבוצות
מספיק שיביאו את לאוול ועוד גארד טוב מה-NBA בשביל שתהיה פה אחלה קבוצה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי שועל » 15 יולי 2016, 17:37

rc4991 כתב:
שועל כתב:
rc4991 כתב:
שועל כתב:

בגלל זה שתי ההחתמות שנותרו ממש קריטיות
אם מכבי תדע להביא שני שחקנים טובים (לא תותחים) יכולה להיות כאן קבוצה ששווה ברמתה לרוב הקבוצות
מספיק שיביאו את לאוול ועוד גארד טוב מה-NBA בשביל שתהיה פה אחלה קבוצה

מי בדיוק ידע להביא?
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי LIAV10 » 15 יולי 2016, 17:40

החציל האצטקי כתב:
LIAV10 כתב:איזה 2.5 חטיפות? תגיד לי אתה הוזה? ביורוקאפ מול הרכזים המפוזרים הוא לא הגיע ל2 חטיפות, אתה רוצה שיעשה את זה נגד הארטל ויוי?

בסדר, הוא מעולם לא ירד מ-1.6 חטיפות למשחק ביורוקאפ. הוא נכנס בקווי מסירה.
והאמת שיש שחקן שמזכיר אותו באירופה, והייתי שמח לראות אצלנו. קוראים לו יאניס טימה.

בקיצור, בשם היצירתיות תיקח פלוץ שהעביר את הקריירה בלטביה, העיקר שתהיה בנייה שונה.
בוא נחזיר את מאט וולש, גם הוא כזה.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי אחדשיודע » 15 יולי 2016, 17:41

rc4991 כתב:אתה מוכיח בדיוק את מה שאני מדבר עליו
עזוב אותי פוטנציאל, לכולם ברור שמילר (הרבה) יותר טוב מפרינטזיס (בתקווה שהפציעה לא תשפיע הרבה)
יש להם יתרון בארבע המחליף, לא הולך להתווכח על זה, למרות שאולי אלכסנדר יביא את הפוטנציאל ויבריק

למה מילר יותר טוב מפרינטזיס? מתי הוא הוכיח את זה? לפי עונה בכוכב האדום?
אני אוהב אותו, אבל חכה לפני שאתה עושה ממנו כוכב שהוא (עדיין) לא.

rc4991 כתב:אני לא אוהב את צירבס אבל נסחפו כאן לגמרי ממה שעשו ממנו, להם יש את יאנג שעבר פציעה שהשביתה אותו לעונה שלמה ושרוב הסיכויים שהוא יהיה צל של השחקן שהיה

ממש לא נסחפו. סנטר מחליף טוב ברמת היורוליג, לא הרבה יותר מזה.
לוקח את פטריק יאנג בכל יום לפניו (ואני לא בטוח כמוך לגבי הסיכוי שיהיה צל של עצמו).

rc4991 כתב:יש להם מחליף הגנתי מעולה אבל לא מוכח, ואתה אומר שלנו אין כלום כאילו הסגל נסגר ולא מחתימים עוד גבוה שבהחלט יכול להיות טוב ממנו

בדיוק. אני מדבר על מה שיש למכבי ביד לעומת מה שיש לאולימפיאקוס, ואתה מדבר על מה שאולי יהיה. אין לי כדור בדולח.
עכשיו, תעבור על שאר העמדות - ותראה שלמעט ווימס, הם ביתרון גדול עליך.
אחדשיודע

Re: יורוליג 2016/17 - מעקב סגלים

הודעהעל ידי rc4991 » 15 יולי 2016, 17:45

1. אני די בטוח (ושוב, נשאיר בצד את הפציעה) שמילר יראה כמה הוא טוב השנה ושאם היה כאן סקר הרוב היו מעדיפים אותו
2. יאנג הושבת לשנה שלמה וספק רב שיחזור לעצמו, אם היה שחקן כזה במכבי הוא וההנהלה כבר היו נשחטים
3. אתה מדבר כאילו המחליף שלהם איזה שחקן איכותי ושמכבי לא תחתים סנטר
4. ושיהיה ברור, לא אמרתי שהקו הקדמי של מכבי יותר טוב אבל נראה לי שפתאום אנשים קולטים שהוא גם לא כזה טוב
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 15 יולי 2016, 17:49

LIAV10 כתב:בקיצור, בשם היצירתיות תיקח פלוץ שהעביר את הקריירה בלטביה, העיקר שתהיה בנייה שונה.
בוא נחזיר את מאט וולש, גם הוא כזה.

אתה ילד...
טימה רק חגג עכשיו 24, פרוספקט צעיר, שהיה חלק מהעונה המדהימה של זניט (שמינית גמר ביורוקאפ ומקום שלישי בVTB).
בתחילת השנה שעברה אף אחד לא הכיר אותו. הוא פרץ בריגה והיה "השחקן הצעיר המצטיין" בVTB, חתם בזניט לשנתיים ועשה עוד התקדמות מטורפת השנה.
בפלייאוף האחרון בVTB הוא כבר עשה 17.7 נקודות (64% ל2 ו43% ל3, אחרי 71% ו40% בעונה הסדירה), 7.6 ריבאונדים, 3.7 אסיסטים.

זה הכוכב האירופי הבא. סמול פורוורד 2.02, בנוי כמו בהמה ועדיין אתלט. והוא קודם כל מוסר. אבל תדבר איתי על מאט וולש ועל קומבו גארדים שתתלוש שערות בגללם.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

Re: יורוליג 2016/17 - מעקב סגלים

הודעהעל ידי אחדשיודע » 15 יולי 2016, 17:54

rc4991 כתב:1. אני די בטוח (ושוב, נשאיר בצד את הפציעה) שמילר יראה כמה הוא טוב השנה ושאם היה כאן סקר הרוב היו מעדיפים אותו
2. יאנג הושבת לשנה שלמה וספק רב שיחזור לעצמו, אם היה שחקן כזה במכבי הוא וההנהלה כבר היו נשחטים
3. אתה מדבר כאילו המחליף שלהם איזה שחקן איכותי ושמכבי לא תחתים סנטר
4. ושיהיה ברור, לא אמרתי שהקו הקדמי של מכבי יותר טוב אבל נראה לי שפתאום אנשים קולטים שהוא גם לא כזה טוב

1. פרינטזיס שחקן מוכח ממילר, ואני באופן אישי לא הייתי מתנגד להחליף ביניהם (לעונה אחת).
2. היו שחקנים במכבי שעברו פציעה כזאת (כל שנה בעצם), ובאופן כללי היו שחקנים שחזרו ממנה טוב. שוב, לוקח אותו בכל יום לפני צירבס.
3. בירץ'? ראית אותו משחק? אתה חושב שמכבי תביא שחקן טוב ממנו לעמדת המחליף?
4. הקו הקדמי של מכבי (שהושלם ב-3/4) בינוני מאוד בהשוואה לרוב הקבוצות הבכירות ביבשת.
וגם אלו שיש להן קו קדמי ברמה דומה לזאת של מכבי (בהנחה אופטימית שמכבי תביא שחקן טוב לעמדת הסנטר), מתוחזקות יותר ממכבי בשאר העמדות.
אז לא, מכבי אפילו לא נמצאת בפוזיציה של הצלבה נכון לעכשיו. ממה יש להיות כל כך מרוצים? לא הבנתי.
אחדשיודע

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra, Google [Bot] ו־12 אורחים