LIAV10 כתב:איך סמית׳ לא רול פלייר? אני מדבר על ווימס כעל 3, סופי ונעול, יתן דקות ב2 מצידי, אבל הוא השלוש שלנו למינימום 25 דקות, וסמית מחליף ל10-15 דקות, סילבן ופניני יכולים לתת לנו דקות.
מה חסר בקו האחורי? גארד שיתן דקות בעמדה 2 במקום סילי ויוכל לשחק כ1 במקום הישראלים לצד סילי/ווימס.
לא הבנתי איך סמית׳ לא רול פלייר בסגל כזה ואיך זה לא מסתדר בכימיה הקבוצתית? יותר טוב עומס בעמדה 3? יש לך שם אותה כמות שחקנים כמו השחקנים בשתי עמדות הגארד, להוציא את המיטב זה לא להשלים שמקל הממוצע הוא הרכז המוביל וזה, אלא להביא שחקן שישחק לידו ויוכל להחליף אותו ברגע שיהיה צריך.
באמת לא מבין למה לסבך את הקבוצה במקום לעשות את מה שברור.
מבחינתך החמישייה לא תהיה שלמה באף רגע בעונה כי מקל רכז, אני רוצה דקות של חמישייה חזקה בכל העמדות.
ועוד משהו, רוצ׳סטי? אתה רוצה 20 שחקנים בקבוצה? שיתבל במקום אחר עם ההגנה המטורפת שלו.
אני ארשום לך את זה שוב, שיהיה לך רגע ברור, וזה משהו שאני לא אוהב לעשות כי כמו שאני רואה את זה עובד עם השמות הספציפיים האלה, הפאזל יכול להתפרק עם כל תזוזה מינימלית.
5: לאוואל, צירבס, שגב
4: מילר, אלכסנדר, פניני
3: דונטה, דווין
2: ווימס, סילי, סילבן
1: מקל, רוצ'סטי, אוחיון
זה אומר שיש לך פה התקפה שבה מקל מתעסק בלהעביר את החצי או לייצר בפיק אנד רול וזז הצידה, לאוואל מתעסק בחסימות ובאופנסיב ריבאונד, ויש לך 3 אופציות התקפיות מובהקות.
אתה יכול להתגמש ולעבור להרכבים עם דווין על המגרש ולרווח את המשחק. אתה יכול להרים את צירבס ולחפש כתובת בצבע. אבל יש לך טריו ברור, יש לך צוות מסייע מצויין, שמצטיין בעיקר בקליעה ובהגנה כדי לתמוך אותם.
יש לך פה כלים כדי להיות קבוצת ריצה מעולה כי יש לך ריבאונדרים מצויינים בכל עמדה על המגרש, שחקנים שחוטפים וחוסמים ושחקנים מהירים מאוד בעיקר בקו הקדמי דווקא.
יש לך יכולת לעשות המון דברים ועומק כדי לשחק מול כל יריבה.
סילבן לנדסברג, איתי שגב, גיא פניני, ג'ו אלכסנדר, די. ג'יי סילי. כולם פה יכולים לשחק כמו חרבנה. אם הגרעין של מקל-ווימס-דונטה-מילר-לוואל-צירבס-דווין-יוגב-רוצ'סטי (9 שחקני רוטציה עיקריים) יעבוד, אנחנו ניראה פצצה.
אור, אין ספק שדונטה הוא יוצא דופן בכל דרכי ההתנהלות, אבל בשורה התחתונה כל החברים שלו לקבוצה תמיד דיברו בשבחו. הוא תחרותי, הוא קבוצתי, הוא יודע לתת את הבמה לאחרים כדי לבלוט.
אני לא חושב שמקצועית יש ספק שהוא מתאים ליורוליג. לא יודע כמה שחקנים לוקחים אותו במצ'-אפ אחד על אחד. לראייה גם מה שעשה לדווין סמית' (טופ3 באירופה בשיאו?) לאורך כל המפגשים ביניהם לאורך השנים.
תחשוב שניה בראש של ה-BIG3 ממיאמי, זה יכול לעבוד.