המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yanay21 כתב:חייבים לפתוח שרשור של "קית' לנגפורד חתם", ואז בפנים "סתם, הפיכה צבאית בטורקיה". לעשות קצת טרולינג לדתיים שלנו
Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:אתה יודע ששונאים אותך כשלא מקבלים אותך לגרמניה
יש שם שלוש רמות
אם אוהבים אותך - מקבלים אותך
אם לא אוהבים אותך - לא מקבלים אותך
אם ממש לא אוהבים אותך - פותחים לך קו רכבות משלך
yanay21 כתב:MTA2311 כתב:yanay21 כתב:דיבורים על זה שהרמטכ"ל שנחטף כנראה הוצא להורג
זאת תהיה התחלה רעה מאוד לשלטון הצבאי במדינה. מקווה שלא נכון.
אני לא הכי מתמצא בבעלי תפקידים בטורקיה(למעשה, לא מתמצא בכלל), אבל אם עשו לו את זה, אני מניח שהוא היה נאמן לארדואן, או לפחות לא מתנגד לו. אז אולי לא הייתה ברירה. בהנחה וכן הייתה, זה אכן רע.
shayD כתב:הסירו דאגה מלבכם - ארדואן יתקבל שם.
חשוב להגיד שכדאי לחכות לבוקר ולהוריד פאניקה . זו לא מדינה מערבית (מנטלית) וקו המחשבה/ציפיות שלנו לא מסונכרן לשלהם.
yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:אתה יודע ששונאים אותך כשלא מקבלים אותך לגרמניה
יש שם שלוש רמות
התחבורה הציבורית ישראל כל כך גרועה, שאני סבבה עם להסתכן בשואה בשביל אחת נורמלית
MTA2311 כתב:yanay21 כתב:MTA2311 כתב:yanay21 כתב:דיבורים על זה שהרמטכ"ל שנחטף כנראה הוצא להורג
אני לא הכי מתמצא בבעלי תפקידים בטורקיה(למעשה, לא מתמצא בכלל), אבל אם עשו לו את זה, אני מניח שהוא היה נאמן לארדואן, או לפחות לא מתנגד לו. אז אולי לא הייתה ברירה. בהנחה וכן הייתה, זה אכן רע.
ברור שהיה איש של ארדואן, אחרת לא היה מוחזק כבן ערובה,אבל הוצאה להורג זה צעד קיצוני מדי בשביל קבוצה שרוצה להחזיר את ערכי "שלטון החוק הדמוקרטי" למרכז העניינים.
אבל מוסלמים...
MTA2311 כתב:yanay21 כתב:MTA2311 כתב:yanay21 כתב:דיבורים על זה שהרמטכ"ל שנחטף כנראה הוצא להורג
ברור שהיה איש של ארדואן, אחרת לא היה מוחזק כבן ערובה,אבל הוצאה להורג זה צעד קיצוני מדי בשביל קבוצה שרוצה להחזיר את ערכי "שלטון החוק הדמוקרטי" למרכז העניינים.
אבל מוסלמים...
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:חייבים לפתוח שרשור של "קית' לנגפורד חתם", ואז בפנים "סתם, הפיכה צבאית בטורקיה". לעשות קצת טרולינג לדתיים שלנו
או ''הפיכה צבאית בטורקיה - בלאט מועמד מחדש למכבי'' ובפנים ''סתם, אדלשטיין עדיין פה''
אור - כמה קשה לשמור הפיכה צבאית כזאת בסוד?
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:yanay21 כתב:MTA2311 כתב:yanay21 כתב:דיבורים על זה שהרמטכ"ל שנחטף כנראה הוצא להורג
אבל מוסלמים...
זה כזה על הדרך
מה, אתה כבר בירושלים, לא תעצור לנגב באבו גוש?
אתה כבר עושה הפיכה צבאית במדינה של ערבים, לא תוציא להורג במשפט שדה?
חבל, זה פספוס, לא כל יום אתה בירושלים/עושה הפיכה צבאית
Holiday_Armadillo כתב:קרב יריות בשידור חי עכשיו, מטורף
Holiday_Armadillo כתב:קרב יריות בשידור חי עכשיו, מטורף
LIAV10 כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:אתה יודע ששונאים אותך כשלא מקבלים אותך לגרמניה
יש שם שלוש רמות
התחבורה הציבורית ישראל כל כך גרועה, שאני סבבה עם להסתכן בשואה בשביל אחת נורמלית
מה לא שמעת? פותחים את הקו הראשון של הרכבת הקלה בתל אביב באיזה 2138.
LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:קרב יריות בשידור חי עכשיו, מטורף
סעמק למה אני לא מול טלוויזיה
felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:קרב יריות בשידור חי עכשיו, מטורף
באיזה ערוץ?
Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:קרב יריות בשידור חי עכשיו, מטורף
סעמק למה אני לא מול טלוויזיה
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־12 אורחים