yanay21 כתב:לא יודע אם כולם כתבו "נכון" בשביל הקטע, או שכולנו שונאים את דונטה. אם זו האופציה השנייה, i love you guys.
האמת שאני לא מוצא סיבה לשנוא שחקן שירושלים בנו עליו כל כך הרבה והוא תרם להם כל כך מעט.
הייתי שמח אם הוא היה נשאר שם
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yanay21 כתב:לא יודע אם כולם כתבו "נכון" בשביל הקטע, או שכולנו שונאים את דונטה. אם זו האופציה השנייה, i love you guys.
שועל כתב:yanay21 כתב:לא יודע אם כולם כתבו "נכון" בשביל הקטע, או שכולנו שונאים את דונטה. אם זו האופציה השנייה, i love you guys.
האמת שאני לא מוצא סיבה לשנוא שחקן שירושלים בנו עליו כל כך הרבה והוא תרם להם כל כך מעט.
שמואל1 כתב:yanay21 כתב:לא יודע אם כולם כתבו "נכון" בשביל הקטע, או שכולנו שונאים את דונטה. אם זו האופציה השנייה, i love you guys.
אני לא שונא את דונטה, ההפך. יש לי הרבה הערכה כלפי השחקן הזה.
אבל הוא לא מתאים למארג הקבוצתי, ואני גם לא חושב שהוא מתאים ליורוליג.
Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:yanay21 כתב:לא יודע אם כולם כתבו "נכון" בשביל הקטע, או שכולנו שונאים את דונטה. אם זו האופציה השנייה, i love you guys.
יש לדונטה סמית' את הבעיה הכי גדולה שיש בכדורסל - הוא צריך להסתדר עם עוד שחקנים
אם הוא היה שחקן גולף לא הייתה את הבעיה הזאת אבל הוא שחור אז..
yanay21 כתב:שועל כתב:yanay21 כתב:לא יודע אם כולם כתבו "נכון" בשביל הקטע, או שכולנו שונאים את דונטה. אם זו האופציה השנייה, i love you guys.
תלוי, כי ביורוקאפ הוא היה מחרב להם את המשחק. אבל מולנו? טריפל דאבל קל.
אנטוניו כתב:לא הבנתי למה מדברים על דונטה סמית? הוא בכלל מועמד? הוזכר כמועמד למכבי?
MTA2311 כתב:יוני, זה ניתוח שמתאים לאדם חיצוני שלא היה מודע למה שקרה במועדון בשנים האחרונות.
גם תרחיש האמצע הוא אופטימי בצורה בלתי רגילה.
Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:yanay21 כתב:לא יודע אם כולם כתבו "נכון" בשביל הקטע, או שכולנו שונאים את דונטה. אם זו האופציה השנייה, i love you guys.
LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:yanay21 כתב:לא יודע אם כולם כתבו "נכון" בשביל הקטע, או שכולנו שונאים את דונטה. אם זו האופציה השנייה, i love you guys.
טייגר?
felix_r כתב:אנטוניו כתב:לא הבנתי למה מדברים על דונטה סמית? הוא בכלל מועמד? הוזכר כמועמד למכבי?
אל תקח את זה ברצינות. יש פה אנשים על כדורים.
אבל מתברר שגם על מכבי ת"א עובדים, וזה לא מתחיל ונגמר בסוכני שחקנים שמכרו לקבוצה "מציאות" כמו ארינזה אונואקו, אייזיאה מילאספ וההוא שלא היה מסוגל לעלות במדרגות ההיכל והעונה לשם סדריק סימונס, אלא גם ראשי היורוליג. ב־8 בפברואר 2016 הכריז דיוויד פדרמן במסיבת העיתונאים שהכנסות היורוליג כתוצאה מהרחבת הליגה יהיו בין 50 ל־70 מיליון יורו וחלקם יופנה לפיתוח הליגה. בפועל התברר שהכנסות הליגה בעונה הקרובה יהיו 32 מיליון וחלקן יופנה לקבוצות היורוקאפ.
שועל כתב:
rc4991 כתב:וואי רוי בחיי שאתה ילד קטן
ראית אותי אומר שגאודלוק יגיע? שיחתימו עוד תותחים?
בסך הכל קיוויתי שזה מה שיקרה ומאז אתה רק חופר לי כאילו אמרתי שזה יקרה
שועל כתב:
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־27 אורחים