המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:אוף, כל כך חבל שהוא נמוך. גם בגיל צעיר, רואים שהוא אחראי, רואה את המגרש טוב. יש פוטנציאל
אין מה להגיד, שחקן..כרגע
כנראה שיגיע בסופו של דבר לאזור של סקוורר, וזה לא כזאת מילה גסה
כן. יכול להיות שחקן ליגה סבבה.
זה יותר ממה שחשבתי שיהיה לפני שנתיים נגיד.
אגב, אני ממש ממש מסמפט את סקוורר. הוא סופר גמד, אבל קשוח ושומר טוב. זה מספיק טוב בשבילי משחקנים ישראליים, שלרוב רכים כמו ליאור אליהו ביום חם.
ואין ספק שתמיר יכול להיות אחלה של שחקן ליגה. אני גם מאמין, למרות שאני לא מבסס את זה על משהו מסויים, שהראש שלו במקום הנכון מבחינת מוסר עבודה. גם בנבחרת הצעירה הוא נחשב לא מרשים מבחינה פיזית, אז התצוגה היפה חייבת לבוא ממקום פחות טבעי.
בגלל זה רשמתי ספציפית את סקוורר ולא שחקן אחר
קטנצ'יק כזה שתמיד שומר, תמיד רוצה ויכול גם לקלוע פה ושם
עושה מה שהוא יכול עם מה שיש לו
Holiday_Armadillo כתב:ד''א, לבן של דרק יש את זריקת הרגל שלו
yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:ד''א, לבן של דרק יש את זריקת הרגל שלו
האמת, כשראיתי את זה, זה ריגש אותי יותר משחשבתי
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:ד''א, לבן של דרק יש את זריקת הרגל שלו
האמת, כשראיתי את זה, זה ריגש אותי יותר משחשבתי
הצחיק אותי נורא
yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:[quote="yanay21"]אוף, כל כך חבל שהוא נמוך. גם בגיל צעיר, רואים שהוא אחראי, רואה את המגרש טוב. יש פוטנציאל
אין מה להגיד, שחקן..כרגע
אגב, אני ממש ממש מסמפט את סקוורר. הוא סופר גמד, אבל קשוח ושומר טוב. זה מספיק טוב בשבילי משחקנים ישראליים, שלרוב רכים כמו ליאור אליהו ביום חם.
ואין ספק שתמיר יכול להיות אחלה של שחקן ליגה. אני גם מאמין, למרות שאני לא מבסס את זה על משהו מסויים, שהראש שלו במקום הנכון מבחינת מוסר עבודה. גם בנבחרת הצעירה הוא נחשב לא מרשים מבחינה פיזית, אז התצוגה היפה חייבת לבוא ממקום פחות טבעי.
MTA2311 כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:MTA2311 כתב:[quote="Holiday_Armadillo"][quote="yanay21"]אוף, כל כך חבל שהוא נמוך. גם בגיל צעיר, רואים שהוא אחראי, רואה את המגרש טוב. יש פוטנציאל
אין מה להגיד, שחקן..כרגע
felix_r כתב:בנבחרת העתודה של צרפת, שמשחקת באותו הבית עם ישראל, יש שחקן עם שם כזה:
Cyrille ELIEZER-VANEROT
אליעזר
שמואל1 כתב:felix_r כתב:בנבחרת העתודה של צרפת, שמשחקת באותו הבית עם ישראל, יש שחקן עם שם כזה:
Cyrille ELIEZER-VANEROT
אליעזר
יהודי? להביא
אחדשיודע כתב:ומחר ישראל תפגוש הצרפתים (16:15 בספורט 5 וב-YouTube). בהצלחה לנו.
איתי-שגב כתב:אין מילים.
22 נקודות, 7 אסיסטים, 5 ריבאונדים, 3 חטיפות.
yanay21 כתב:אוף, כל כך חבל שהוא נמוך. גם בגיל צעיר, רואים שהוא אחראי, רואה את המגרש טוב. יש פוטנציאל
felix_r כתב:yanay21 כתב:אוף, כל כך חבל שהוא נמוך. גם בגיל צעיר, רואים שהוא אחראי, רואה את המגרש טוב. יש פוטנציאל
מי נמוך? בלאט? הוא 190 לפי האתר של פיב"א
felix_r כתב:yanay21 כתב:אוף, כל כך חבל שהוא נמוך. גם בגיל צעיר, רואים שהוא אחראי, רואה את המגרש טוב. יש פוטנציאל
yanay21 כתב:felix_r כתב:yanay21 כתב:אוף, כל כך חבל שהוא נמוך. גם בגיל צעיר, רואים שהוא אחראי, רואה את המגרש טוב. יש פוטנציאל
זו טעות. הוא 180 ביום טוב.
yanay21 כתב:felix_r כתב:yanay21 כתב:אוף, כל כך חבל שהוא נמוך. גם בגיל צעיר, רואים שהוא אחראי, רואה את המגרש טוב. יש פוטנציאל
זו טעות. הוא 180 ביום טוב.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, yon1, מקאדו 3 ו־25 אורחים