פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
26 נובמבר 2011, 09:16
פאק רציני ביותר+
26 נובמבר 2011, 09:24
זה יפגע במכבי קשות. זו הייתה טעות להתבסס עליו. פרקינס נוחת היום, סביר להניח שהוא המחליף, אבל אני לא בטוח שזה יספיק, ואני ממש לא ידוע מה המצב שלו.
26 נובמבר 2011, 09:24
לפחות היה לו טוב פה ואולי זה יגרום לו להעדיף את מכבי כשיחזור לאירופה אם יחזור , שחקן נהדר ובחור נהדר .
26 נובמבר 2011, 09:30
וייזמיר, שבוע הבא - קו אחורי של יוגב אוחיון וקית' לנגפורד? או שיש מצב שפרמאר יסחוב פה עוד שבוע?
26 נובמבר 2011, 09:31
גם נושא פארגו יעלה השבוע בטוח. צפו למלחמה!
26 נובמבר 2011, 09:38
המחנות יתחילו ב- 9 בדצמבר, כך שפרמאר ישחק בבלגראד אבל זה יהיה משחקו האחרון.
26 נובמבר 2011, 09:41
אני מניח שפאפס יקבל הרבה יותר קרדיט עד שיגיע עוד זר. ולא אני לא בונה על פרקינס. אנחנו מאבדים את פארמר, צסק''א את קירילנקו, ריאל את רודי ואיבאקה וקחאה את סראפין(לא שחקן NBA משובח אבל הדבר היחיד שדומה אצלהם לסנטר). נוסיף לזה את באטום בנאנסי.
26 נובמבר 2011, 09:45
קירילנקו לא חתום לכל העונה ? גם פקוביץ' הולך לא ?
26 נובמבר 2011, 09:45
בארסה יצאה הכי מורחוות. כרגע היא המועמדת המובילה לתואר.
26 נובמבר 2011, 09:46
המצב עם קירלינקו לא ברור כרגע.
26 נובמבר 2011, 09:46
בבית שלנו יינזקו מכבי (פארמר), ריאל (רודי ואיבקה), אפס (איליאסובה), פרטיזן (פקוביץ') ומילאנו (גלינארי), כך שמאזן הכוחות לא אמור להשתנות דרמטית.
מה שכן, לכל הקבוצות האחרות יש תלות פחות משמעותית בכוכבי הNBA שלהן. ריאל תסתדר עם קארול, אפס עם סבנוביץ', פרטיזן עם ראדוליצה ומילאנו עם הירסטון.
מכבי צריכה רכז.
26 נובמבר 2011, 09:47
er79 כתב:המצב עם קירלינקו לא ברור כרגע.
יש מספיק קבוצות שיציעו לו חוזה יפה. הוא יכול להיות שחקן תורם בקונטנדרית. ביי ביי צסק''א.
26 נובמבר 2011, 09:53
הבעיה היא שגם שוק השחקנים החופשיים יפתח ב- 9 בדצמבר, כך שאם מכבי בנתה על שחקן שרוצה חוזה בראה״ב היא תצטרך לחכות עוד כמה שבועות.
26 נובמבר 2011, 10:26
אם מכבי הייתה חכמה השנה היא מלכתחילה לא היתה נכנסת לכל הקרקס סביב הNBA...לא היה צריך להביא את פארמר מלכתחילה...תכלס ברצלונה ופאו היחידות שעשו בשכל
את מי נביא עכשיו??? נעימי?
26 נובמבר 2011, 10:27
מצער מאוד שפארמר יעזוב, אבל אין כאן פתרונות קסם. מכבי לא יוכלו להביא שחקן כאן ועכשיו, מאחר ושוק הפליטים עדיין לא נפתח. בנוסף, גם שחקן שיגיע, ככל הנראה, יצטרך זמן הסתגלות וזה יקח לא מעט זמן ואולי זה אפילו יהיה מאוחר מדיי.
לטעמי, אם לא הייתה לכך סיבה מוצדקת (רפואית), אי השילוב של פאפאס בתקופה האחרונה היה שגוי. ת'יאו הוא הגארד המוביל בסגל שלנו, נכון להיום וכל זאת למרות הגיל והחסרונות הידועים. הוא היחיד מבין הגארדים שהוכיח דקות טופ יורוליג איכותיות ברוב הדקות ששיחק.
ממניה בטוחה על הנייר, לאנגפורד הפך לחידה אמיתית. על הנייר, ראיתי בהשתלבות של לאנגפורד בקבוצה את המפתח לחיפוי לחסרונו העתידי של פארמר כאשר יעזוב. אומנם שחקנים בעמדות שונות, אבל (שוב, על הנייר) חיפוי מבחינת יצירתיות, גו טו גאי מהקו האחורי וספק נקודות ברמה הגבוהה ביותר שיש. היום, זה מוטל בספק ונראה רחוק ומנותק מהמציאות, עד הודעה חדשה.
מכבי תצטרך לקוות להתעלות הירואית של פאפאלוקאס בגיל 35, כדי להשאיר את הסטטוס קוו בבית ולהגן על המקום הראשון, דבר שיקל עליה בהמשך ההתמודדויות בטופ16 והמנעות ממפגשים עם ברצלונה וצסק"א.
היא צריכה לקוות גם למהפך אצל לאנגפורד (לטעמי, דבר שתלוי לא מעט גם בגישה של הצוות המקצועי לשילובו) והתאוששות של גיא פניני שמצוי מתחילת העונה בתקופה נוראית, אך כפי שראינו בעונה שעברה, יכול להיות נשק קטלני גם ביורוליג.
לגבי בורשטיין ואוחיון, כפי שרשמתי באשכול קודם לגבי אוחיון וזה נכון בעיניי גם לגבי בורשטיין - what u see is what u get. אוחיון לא יתחיל לצלוף פתאום מ-3 ובורשטיין לא יניע את הרגליים בזריזות, כמו שהיה בן 20. אוחיון יתן הגנה טובה, נחישות והקרבה ובורשטיין יבליח עם משחק של פה ושם של אחריות ומסירות טובות.
לגבי דבין סמית', משהו אצלו תקוע על הקליעה מ-3 מאז הגיע לקבוצה, למרות שיש לו ברפרטואר ההתקפי גם דברים אחרים. בכל מקרה, גדולות ונצורות אני מניח שלא נזכה לראות ממנו ונותר לקוות לקליעה סבירה והגנה אישית חזקה.
מה שכן, העוגן של מכבי נותר אותו העוגן - קוראים לו סופו ועליו הקבוצה תמשיך להתבסס. אני מניח שליאור, שגם הוא נכנס לתקופה לא טובה, יצטרך לתרום יותר בהתקפה ולגבות ביחד עם בלו על החסרון ההתקפי של קו החוץ.
אליה וקוץ בה - אז כמה טוב שהיה לנו את פארמר, כדי להצעיד אותנו לראש הבית ביורוליג ולזכות לדברים באמת גדולים שהצליח לעשות בצהוב. אולי גם תקווה לעתיד, אם יחליט לשוב לאירופה ולשחק בצהוב. ועכשיו הקוץ - 'נפרדנו כך' ונצטרך להתמודד עם חסרונו, שיותיר חלל גדול מאוד מבחינה מקצועית בקבוצה.
26 נובמבר 2011, 10:32
תודה לאל, רק חבל שזה הגיע בשלב מאוחר, ככה כל הבעיות יתחילו לצוף, כל מה שרצינו שלא יקרה קורה, הקבוצה תלויה מאוד בפארמר והוא עוזב. עכשיו רק למצוא מחליף ראוי. המצב הזה לא היה קורה אם היו מחתימים שחקן כשהיה אפשר, ביולי אוגוסט ככה שהיו אפשרויות לא רעות בשוק. אני מקווה שנשרוד את השבועיים האלה בלי פארמר, את פרטיזן נוכל לעבור, את ריאל זה כבר יהיה יותר קשה.
עריכה:
רגע, מתי בכלל פארמר הולך? לא אמרו שהוא צריך להיות שם ישר שנגמרת השביתה?
26 נובמבר 2011, 10:42
Chen כתב:תודה לאל, רק חבל שזה הגיע בשלב מאוחר, ככה כל הבעיות יתחילו לצוף, כל מה שרצינו שלא יקרה קורה, הקבוצה תלויה מאוד בפארמר והוא עוזב. עכשיו רק למצוא מחליף ראוי. המצב הזה לא היה קורה אם היו מחתימים שחקן כשהיה אפשר, ביולי אוגוסט ככה שהיו אפשרויות לא רעות בשוק. אני מקווה שנשרוד את השבועיים האלה בלי פארמר, את פרטיזן נוכל לעבור, את ריאל זה כבר יהיה יותר קשה.
עריכה:
רגע, מתי בכלל פארמר הולך? לא אמרו שהוא צריך להיות שם ישר שנגמרת השביתה?
כמו שאמרתי, המחנות יתחילו ב-9 לדצמבר וסביר שיבקשו מהשחקנים להיות שם יום-יומיים קודם לבדיקות רפואיות וכד'. כלומר פרמאר ישחק את משחקו האחרון במכבי בחמישי הקרוב בבלגראד.
26 נובמבר 2011, 10:43
נצחון בבלגראד יהיה אחלה מתנת פרידה. אבל אולי בלאט כבר לא ממש ישתף את פארמר במשחק הזה, כדי להסתגל למציאות הפחות נעימה, ליום שאחרי פארמר, מהר ככל שאפשר.
Powered by phpBB © phpBB Group.
phpBB Mobile / SEO by Artodia.