המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yzafrir כתב:למרות שבאייקס הוא לא בדיוק כוס התה שלי , הוא בהחלט עונה לקונספט של לקומבוגארד שאני חושב שמכבי צריכים . הכיוון עם שחקן כמוהו הוא טוב .
אם הוא יגיע בסוף במחיר נמוך זה יהיה בסדר...
toja27 כתב:אני דווקא נוטה לכיוון גישת הפוורדים של חציל ובעצם זה הטעם שלי באופן כללי, אני מעדיף שיביאו עוד פוורד שיכול לשחק גם כשתיים, ואז נוכל להסיט את אותו הפוורד או את וימס ל2 במידת הצורך. כך נוכל לייצר הרכבים גבוהים במיוחד ובנוסף קל יותר למצוא פוורדים מוכשרים מאשר קומבו גארדים בשלב הזה לדעתי.
MTA2311 כתב:toja27 כתב:אני דווקא נוטה לכיוון גישת הפוורדים של חציל ובעצם זה הטעם שלי באופן כללי, אני מעדיף שיביאו עוד פוורד שיכול לשחק גם כשתיים, ואז נוכל להסיט את אותו הפוורד או את וימס ל2 במידת הצורך. כך נוכל לייצר הרכבים גבוהים במיוחד ובנוסף קל יותר למצוא פוורדים מוכשרים מאשר קומבו גארדים בשלב הזה לדעתי.
אז זה לא פורוורד. סווינגמן.
החציל האצטקי כתב:אני פשוט לא מוצא הגיון בלהמר בגארד.
כמעט ואין סיכוי שיצליחו לפגוע עם שחקן יותר טוב מרוצ'סטי. האנשים האלה חלמאים.
rc4991 כתב:2.06 זה גובה סבבה לסנטר באירופה
השאלה איך הוא בהגנה ובקליעה
toja27 כתב:החציל האצטקי כתב:אני פשוט לא מוצא הגיון בלהמר בגארד.
גם אני חושב שלא יצליחו למצוא גארד טוב מרוצ'יסטי. הבעיה עם רוצ'יסטי היא רק הסייז וההגנה. אני חושב שאלו הסיבות העיקריות שמחפשים לו מחליף.
החציל האצטקי כתב:אני ספציפית לא מדבר על סווינגמנים קלאסיים אלא על כאלה שיוכלו להביא גם ורסטיליות מעבר. נוכחות בפוסט זה מאסט, אולי אפילו גלישה לעמדה 4, יכולות מסויימות בהגנה ובמסירה...
MTA2311 כתב:toja27 כתב:החציל האצטקי כתב:אני פשוט לא מוצא הגיון בלהמר בגארד.
גם אני חושב שלא יצליחו למצוא גארד טוב מרוצ'יסטי. הבעיה עם רוצ'יסטי היא רק הסייז וההגנה. אני חושב שאלו הסיבות העיקריות שמחפשים לו מחליף.
מחפשים לו מחליף כי הוא עולה מיליון דולר
מקאדו 3 כתב:אבל לפי הסירטון נראה משחק פנים משובח ,
לא מבין שחקן עם עבר במיאמי זה פסול אבל שחקן עם 'נסיון ' באירופה בליגה איטלקית או גרמנית זה יותר טוב ? הרי היה ברור שאחרי 3החתמות כבדות יחפשו שחקנים זולים , בנוסף המאמן שם ועוקב אחריהם ומתרשם למה זה כזה נורא בעיני חלק פה ? מה רציתם 7זרים במיליון דולר ?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־22 אורחים