המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Assaf M כתב:ולכל הדואגים, לא באייקס ולא סטוקס יהיו במכבי. אתם יכולים לישון בשקט.
MTA2311 כתב:הלוואי
Assaf M כתב:ולכל הדואגים, לא באייקס ולא סטוקס יהיו במכבי. אתם יכולים לישון בשקט.
שועל כתב:MTA2311 כתב:הלוואי
אם אתה כל כך מחבב את רוצ'סטי אז אני לא מבין למה אתה פסימי
MTA2311 כתב:שועל כתב:MTA2311 כתב:הלוואי
אם אתה כל כך מחבב את רוצ'סטי אז אני לא מבין למה אתה פסימי
כי אתה חושב שישאר?
Assaf M כתב:באייקס הוא לא היחיד שקיבל הצעה בסדר גודל הזה. קרונוסלב סימון, וויל תומאס ועוד רבים. כמו שיטת מצליח כזו- מנסים. כולם קיבלו הצעות ממכבי, בוודאות. אלו הם הסכומים, אולי קצת יותר.
ושוב, דברים ישתנו רק אם פתאום ימצאו קבוצה לרוצ'סטי שתסכים לקחת חלק נכבד מחוזהו או שאחד הבעלים יחליט להכניס את היד לכיס(כמו שרענן כץ עשה בזמנו).
סטוקס? קו קדמי של סטוקס, אלכנסדר מילר וצירבס? זאת קבוצת יורוליג או יורופקאפ?
מכבי חייבת, בדגש על חייבת להביא גבוה דומיננטי. תזכרו מה אני אומר, למכבי בעיה קשה בצבע. צירבס הוא לא סופו והכוכב האדום זו לא מכבי.
חנו'ש כתב:מה קורה בסוף עם יבזורי?
הוחלט כבר אם נשאר או הולך?
cannon כתב:שאלה אחרת, למה אתם חושבים ששחקן כמו באייקס שווה משכורת של חצי מליון דולר או יותר? מה הוא כבר עשה בקריירה? אין לו שום רקורד מוכח. תכל׳ס, לא רואה הבדל גדול בין להמר עליו לבין להמר על שחקן כמו מרקיז טיג שנהריה החתימה בטח בפחות מ-100 אלף דולר לעונה. לא רואה יתרון שלו על שחקן כמו מארק ליונס למשל. לא רואה יתרון שלו על שחקן כמו קרלון בראון של לפני שנתיים למשל. ואני יכול להביא עוד שמות של קומבו גארדים אמריקאיים מליגות באירופה.
בראד וואנאמייקר שלפני הפריצה של השנה שעברה זה שחקן שהייתם בזים לו היה חותם במכבי. אז מה, עונה אחת טובה בקבוצת יורוליג בינונית זה המדד? ריקי היקמן כשחתם היה שחקן מהליגה האיטלקית בקבוצת מרכז טבלה, פרקינס הגיע ממכבי חיפה, פארגו מגליל עליון. אפשר להמשיך...
אני דווקא לא חושש להמר על גארד אתלט עם חדירה והגנה ולנתב את הכסף העיקרי שנשאר לגבוה שהוא עם יכולות יותר מוכחות באירופה, כי גבוהים מהדי-ליג או פליטי NBA לא היו הצלחות בשנים האחרונות.
cannon כתב:שאלה אחרת, למה אתם חושבים ששחקן כמו באייקס שווה משכורת של חצי מליון דולר או יותר? מה הוא כבר עשה בקריירה? אין לו שום רקורד מוכח. תכל׳ס, לא רואה הבדל גדול בין להמר עליו לבין להמר על שחקן כמו מרקיז טיג שנהריה החתימה בטח בפחות מ-100 אלף דולר לעונה. לא רואה יתרון שלו על שחקן כמו מארק ליונס למשל. לא רואה יתרון שלו על שחקן כמו קרלון בראון של לפני שנתיים למשל. ואני יכול להביא עוד שמות של קומבו גארדים אמריקאיים מליגות באירופה.
בראד וואנאמייקר שלפני הפריצה של השנה שעברה זה שחקן שהייתם בזים לו היה חותם במכבי. אז מה, עונה אחת טובה בקבוצת יורוליג בינונית זה המדד? ריקי היקמן כשחתם היה שחקן מהליגה האיטלקית בקבוצת מרכז טבלה, פרקינס הגיע ממכבי חיפה, פארגו מגליל עליון. אפשר להמשיך...
אני דווקא לא חושש להמר על גארד אתלט עם חדירה והגנה ולנתב את הכסף העיקרי שנשאר לגבוה שהוא עם יכולות יותר מוכחות באירופה, כי גבוהים מהדי-ליג או פליטי NBA לא היו הצלחות בשנים האחרונות.
er79 כתב:מי פה בדיוק חושב שבאייקס שווה חצי מליון? גם 350k לא הייתי מוציא עליו. רק שבניגוד אליך, אני בדעה שמכבי חייבת גארד איכותי, צר לי, קו אחורי של מקל, אוחיון, סילי, ובוא נזרום איתך טיג הוא קו אחורי זבל שבזבלים, וגם לא היה עוזר לך בורוסיס או רדוליצה בקו אחורי כזה. מכבי לא צריכה להוציא 350k, היא צריכה להוציא 1-1.5 מליון ולנסות להביא שחקן בקליבר של אדאמס ולהשקיע בגבוה נוסף. אם קבוצה לא מוכנה להוציא 2-2.5 מליון דולר על גארד וסנטר נוספים וטובים שתישאר בבית.
דני פדרמן כתב:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־23 אורחים