מלפפונים החדש

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מלפפונים החדש

הודעהעל ידי jol9 » 17 יולי 2016, 22:37

er79 כתב:מי פה בדיוק חושב שבאייקס שווה חצי מליון? גם 350k לא הייתי מוציא עליו. רק שבניגוד אליך, אני בדעה שמכבי חייבת גארד איכותי, צר לי, קו אחורי של מקל, אוחיון, סילי, ובוא נזרום איתך טיג הוא קו אחורי זבל שבזבלים, וגם לא היה עוזר לך בורוסיס או רדוליצה בקו אחורי כזה. מכבי לא צריכה להוציא 350k, היא צריכה להוציא 1-1.5 מליון ולנסות להביא שחקן בקליבר של אדאמס ולהשקיע בגבוה נוסף. אם קבוצה לא מוכנה להוציא 2-2.5 מליון דולר על גארד וסנטר נוספים וטובים שתישאר בבית.

זה נכון. בנוסף, שחקן כמו וואנאמייקר, זה בדיוק סוג השחקן שנכון מבחינת מכבי להביא.
שחקן שהצליח ונמצא בקו עליה, שהוכיח שהוא שייך לרמה, אבל לא שחקן בקליבר של הגדולים באמת
כמו דה-קולו, שווד, רייס ויול.
שחקן שהוא הימור מחושב.

אם על שחקן כזה מכבי לא יכולה להתמודד, אז באמת שזה חסר טעם.
אוחיון ומקל הם הגארדים שהולכים לסחוב את העגלה, ועם גארדים כאלה, באמת שגם קארל
מאלון לא היה מושיע אותנו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 17 יולי 2016, 22:37

החלוקה הזאת ל"גבוהים לא מוכחים" ו"גארדים לא מוכחים" היא לא נכונה. יש הרבה יותר מדי משתנים במשוואה בשביל לקבוע שזה סוג שחקנים שמצליח פה, והשני לא. ובכלל, כל השוואה לעונוץ קודמות היא לא פחות מטיפשית. חלאס, תתקדמו. כל המערכת התהפכה מאז.

בסופו של דבר שחקן לא מוכח הוא שחקן לא מוכח. ולנו יהיו הרבה יותר מדי כאלה בעונה הבאה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי אנטוניו » 17 יולי 2016, 22:39

cannon כתב:שאלה אחרת, למה אתם חושבים ששחקן כמו באייקס שווה משכורת של חצי מליון דולר או יותר? מה הוא כבר עשה בקריירה? אין לו שום רקורד מוכח. תכל׳ס, לא רואה הבדל גדול בין להמר עליו לבין להמר על שחקן כמו מרקיז טיג שנהריה החתימה בטח בפחות מ-100 אלף דולר לעונה. לא רואה יתרון שלו על שחקן כמו מארק ליונס למשל. לא רואה יתרון שלו על שחקן כמו קרלון בראון של לפני שנתיים למשל. ואני יכול להביא עוד שמות של קומבו גארדים אמריקאיים מליגות באירופה.
בראד וואנאמייקר שלפני הפריצה של השנה שעברה זה שחקן שהייתם בזים לו היה חותם במכבי. אז מה, עונה אחת טובה בקבוצת יורוליג בינונית זה המדד? ריקי היקמן כשחתם היה שחקן מהליגה האיטלקית בקבוצת מרכז טבלה, פרקינס הגיע ממכבי חיפה, פארגו מגליל עליון. אפשר להמשיך...
אני דווקא לא חושש להמר על גארד אתלט עם חדירה והגנה ולנתב את הכסף העיקרי שנשאר לגבוה שהוא עם יכולות יותר מוכחות באירופה, כי גבוהים מהדי-ליג או פליטי NBA לא היו הצלחות בשנים האחרונות.

מסכים איתך לגמרי בעיקר שווימס וסילי מכסים את עמדה מספר 2.
העדיפות היא להביא גבוה 4-5 איכותי ודומיננטי.
סמל אישי של המשתמש
אנטוניו

הודעהעל ידי er79 » 17 יולי 2016, 22:40

roy1000 כתב:
er79 כתב:מי פה בדיוק חושב שבאייקס שווה חצי מליון? גם 350k לא הייתי מוציא עליו. רק שבניגוד אליך, אני בדעה שמכבי חייבת גארד איכותי, צר לי, קו אחורי של מקל, אוחיון, סילי, ובוא נזרום איתך טיג הוא קו אחורי זבל שבזבלים, וגם לא היה עוזר לך בורוסיס או רדוליצה בקו אחורי כזה. מכבי לא צריכה להוציא 350k, היא צריכה להוציא 1-1.5 מליון ולנסות להביא שחקן בקליבר של אדאמס ולהשקיע בגבוה נוסף. אם קבוצה לא מוכנה להוציא 2-2.5 מליון דולר על גארד וסנטר נוספים וטובים שתישאר בבית.

דני פדרמן כתב: :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3

רוי, צחק עד מחר, אבל נשבר הזין. למה קיימים עוד בעלים כמו דיץ' ואשכנזי, או איך שלא יקראו להם? שימו יד בכיס, תרשמו צ'ק ויאללה, חלאס עם השמות פח האלה. אף אחד לא מחפש פה איזה החתמת דילייני ב-2.5 מליון יורו, כבר הבנו שזה לא יקרה. ב-2 מליון דולר אפשר למצוא לפחות גארד אחד טוב, ויש עוד כמה כאלה בשוק, וסנטר טוב. נמאס מההימורים האלה שיוחלפו באמצע העונה ויעלו בסופו של דבר יותר מאדאמס אחד.
er79

הודעהעל ידי argof » 17 יולי 2016, 22:44

קשה לדעת איך ההגנה שלו (וזה החשוב לדעתי), אבל בסייז ובסגנון שלו סטוקס מזכיר את קייל היינס.

ובכלל, העיסוק בגובה של שחקני הפנים מוגזם. איכותם הכוללת כבר מזמן נגזרת מפרמטרים חשובים בהרבה. דריימונד גרין וקייל היינס כמשל.
argof

הודעהעל ידי jol9 » 17 יולי 2016, 22:45

בסופו של דבר להנהלה יש תפקיד אחד והוא לאפשר לבנות כאן סגל תחרותי שיוכל להתמודד על כל
התארים, או לכל הפחות על הפיינל פור ביורוליג והתארים בארץ.

לא יכול להיות שמישהו חושב שקו אחורי של אוחיון, סילי ומקל זה קו אחורי של קבוצת צמרת ביורוליג, וגם
עם רוצ'סטי הוא לא.
לא יכול להיות שמישהו חושב שציברס, מילר, אלכסנדר והנדריקס זה קו קדמי של קבוצת צמרת ביורוליג,
גם בהנחה שמילר יהיה כשיר לפתיחת האימונים.
לא יכול להיות ששוב בונים על סמית' כשחקן מוביל ומשמעותי בסגל, אחרי שבשנתיים האחרונות הוא קרס
פיזית ולא תפקד רוב העונה.

את הליקויים האלה אפשר לתקן (ולו רק באופן חלקי), ע"י החתמה של שני שחקנים כמו שאפי כתב.
לקחת הימור ב300K מהדי ליג, זה לירוק לאוהדים בפנים, כי זה פשוט להסתמך על המזל.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 17 יולי 2016, 22:47

er79 כתב:רוי, צחק עד מחר, אבל נשבר הזין. למה קיימים עוד בעלים כמו דיץ' ואשכנזי, או איך שלא יקראו להם? שימו יד בכיס, תרשמו צ'ק ויאללה, חלאס עם השמות פח האלה. אף אחד לא מחפש פה איזה החתמת דילייני ב-2.5 מליון יורו, כבר הבנו שזה לא יקרה. ב-2 מליון דולר אפשר למצוא לפחות גארד אחד טוב, ויש עוד כמה כאלה בשוק, וסנטר טוב. נמאס מההימורים האלה שיוחלפו באמצע העונה ויעלו בסופו של דבר יותר מאדאמס אחד.

היית בקומה בעשור האחרון? אף אחד במכבי לא יוציא גם חצי מליון על שחקנים נוספים.
roy1000

הודעהעל ידי אחדשיודע » 17 יולי 2016, 22:49

argof כתב:קשה לדעת איך ההגנה שלו (וזה החשוב לדעתי), אבל בסייז ובסגנון שלו סטוקס מזכיר את קייל היינס.

ובכלל, העיסוק בגובה של שחקני הפנים מוגזם. איכותם הכוללת כבר מזמן נגזרת מפרמטרים חשובים בהרבה. דריימונד גרין וקייל היינס כמשל.

אין קשר בין קייל היינס לג'רנל סטוקס. היינס הוא נגר התקפי בהשוואה לסטוקס, אבל בהגנה הוא עושה לו בית ספר.
שני שחקנים שונים בתכלית.

סטוקס שחקן טוב, רק שאני לא בטוח לגבי מידת ההתאמה שלו לקו הקדמי שנבנה פה.
אחדשיודע

הודעהעל ידי er79 » 17 יולי 2016, 22:50

היית בקומה שהוציאו על ווימס, מילר וצירבס מעל לשני מליון דולר? תפסיק לבלבל לי בביצים. שרוצים אפשר.
er79

הודעהעל ידי שמואל1 » 17 יולי 2016, 22:54

er79 כתב:היית בקומה שהוציאו על ווימס, מילר וצירבס מעל לשני מליון דולר? תפסיק לבלבל לי בביצים. שרוצים אפשר.

את השלושה האלו החתימו ביום אחד לפני חודשיים כדי לעודד רכישת מנויים בעקבות העלאה במחירים.
אחרי שהובטחו 11 אלף איש בהיכל, כבר לא לחוץ לאף אחד בהנהלה להוציא כסף.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי Chen » 17 יולי 2016, 22:55

היום בעידן שכל שחקן מקבל מיליון דולר באייקס בהחלט שווה 500K-600K.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי er79 » 17 יולי 2016, 23:04

שמואל1 כתב:
er79 כתב:היית בקומה שהוציאו על ווימס, מילר וצירבס מעל לשני מליון דולר? תפסיק לבלבל לי בביצים. שרוצים אפשר.

את השלושה האלו החתימו ביום אחד לפני חודשיים כדי לעודד רכישת מנויים בעקבות העלאה במחירים.

זה סתם בלון נפוח שאתה מנסה להיאחז בו. אין שום סיבה בעולם שמכבי לא תיתן עוד קווץ' קטן ותחתים סנטר וגארד ב-2 מיליון דולר. זה לא בשמיים. לעזאזל, באמת שאין שום סיבה לשחק במפעל הזה עם קאדר כזה.
er79

הודעהעל ידי MTA2311 » 17 יולי 2016, 23:08

אין שום סיבה בעולם, and yet, זה אף פעם לא קורה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 17 יולי 2016, 23:09

er79 כתב:
שמואל1 כתב:

זה סתם בלון נפוח שאתה מנסה להיאחז בו. אין שום סיבה בעולם שמכבי לא תיתן עוד קווץ' קטן ותחתים סנטר וגארד ב-2 מיליון דולר. זה לא בשמיים. לעזאזל, באמת שאין שום סיבה לשחק במפעל הזה עם קאדר כזה.

בטח שיש
זאת ליגה סגורה ויש כבר שיריון ואנשים שייחדשו את המנויים שלהם לא משנה מה, אז מה הם צריכים לדאוג ולהוציא עוד כסף?
וד''א, בקשר לשני הבעלים האחרים שכמעט לא שומעים עליהם, פדרמן הבהיר ברגע שהם הגיעו הנה שהם הגיעו בשביל להוריד את ההוצאות של שאר בעלי המניות, לא בשביל להעלות את התקציב
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי שועל » 17 יולי 2016, 23:10

er79 כתב:
שמואל1 כתב:

תסמונת האישה המוכה
כל שנה להשתתף שוב ולחטוף בראש
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי dod » 18 יולי 2016, 00:03

שועל כתב:תסמונת האישה המוכה
כל שנה להשתתף שוב ולחטוף בראש

אתה וודאי מתכוון לרוכשי המנויים.
כי לבעלים זה לא ממש מזיז כנראה. עשו לנו השנה ריפיט של שנה שעברה.
dod

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 18 יולי 2016, 02:58

טוב לפי ישראל היום במכבי חוששים מפציעה חמורה של מילר שתשבית אותו לחצי שנה לפחות ,מסתבר שעדיין לא ראו את הבדיקות שלו והוא יגיע תוך יום יומיים לארץ החשד הוא קרע ברצועה ובמקרה כזה הוא יחתך ...

בקבוצה עדיין מחפשים קומבו גארד ולא רכז ולכן באייקס לא מועמד בכלל .

בנוסף מחפשים עוד גבוה וחשבו על שחקן שהוא יותר 5 אך בגלל הפציעה של מילר כנראה שיילכו יותר על 4 תלוי בבדיקות .

יש לי הרגשה שמילר לא ישחק במכבי ...

בקיצור חרא ...
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי אדם » 18 יולי 2016, 03:43

בלי מילר צריך גם 4 וגם 4 וחצי 5,אז לא הבנתי בלי מילר יגיע רק שחקן בעמדה 4?.
איך המזל הרע לא עוזב אותנו,חשבנו שיהיה לנו קצת נחת העונה כנראה שמכבי תמאיס את עצמה על כולנו,יותר ממזל רע ,זו ההיתנהלות המגעילה והעקומה וחסרת הכיוון.
המשך של הדברים הרעים שהביאו אותנו למצב הזה והמשך של קבלת החלטות גרועה ומחשבה מטומטמת.
עונה כזו קשה וחדשה ביורוליג ברמה שלא היתה ופשוט לא עושים שום דבר חדש ושונה ושום דבר לפצות ולהראות שלומדים מטעויות ופשוט שום שינוי.
פשוט מיאש ומדכא ומעציב.
אי אפשר להגיד שלא היו שחקנים ,בלי קשר לפציעה של מילר,היה את סינגלטון,ראנדלוף,בורוסיס במצב מסוים ועוד כמה דוגמאות לשחקנים שלא היה חסר.
מכבי פשוט עושה בכח הכל עקום וחסר חשיבה.
עסוקים בטיולים בארהב בחיפוש אחר השחקן הזול הבא ,במקום להיות קשובים לשוק באירופה ולראות מה קורה כאן.
כל הקבוצות האירופאיות מתעסקות בעיקר בשחקנים מכאן ,קלאבר וכדומה ,ומשאירות את שוק פליטי האנביאי לשחקן אחרון או השלמות ,כמוצא אחרון,אצל מכבי זה המוצא הראשון והעיקרי.
מכבי רוצה להביא הימור על העמדות הכי חשובות ומרכזיות,על עמדות של שחקני הרכב.
אני כבר איבדתי את זה פשוט ירד לי ממש ואני בימים האחרונים כבר בהרגשה חרא וחוסר אונים,כבר עיף ומדוכא רק מהמחשבה לקראת העונה הבאה.
תאמת בהתחלה היתמלאתי אופטימיות וחשבתי הנה מכבי משנה מנסה עושה דברים נכון.
בסופו של דבר זה ציבראס ווימס וסילי .
כולי תפילה לגבי מילר.
לא יודע למה להאמין מצד אחד אם היה משו קשה הינו שומעים או קוראים באירופה מסוכנים משמועות,אפילו פיק היה קופץ על ההיזדמנות,אפילו הסוכן אמר ככה וככה,ארז וויציץ אפילו נמצאים לא רחוק.
הלואי שזה רק פציעה קלה.
לגבי השאר כבר אמרתי אני אבוד ,מכבי איבדו את זה,זו כבר לא חסכנות ואיזון ,זו קמצנות טימטום ורוע.
אדם

הודעהעל ידי roy1000 » 18 יולי 2016, 06:33

er79 כתב:זה סתם בלון נפוח שאתה מנסה להיאחז בו. אין שום סיבה בעולם שמכבי לא תיתן עוד קווץ' קטן ותחתים סנטר וגארד ב-2 מיליון דולר. זה לא בשמיים. לעזאזל, באמת שאין שום סיבה לשחק במפעל הזה עם קאדר כזה.

אין שום סיבה בעולם שכן. מכבי זה עסק למטרת רווח. מכבי סגרו את העונה מבחינה פיננסית ואין להם שום סיבה לזרוק כסף עכשיו.

מדהים אותי שבכל שנה הם עושים בדיוק את אותו התרגיל ובכל שנה יש אנשים (ולא אחד) שנופלים בזה.
roy1000

הודעהעל ידי איתי-שגב » 18 יולי 2016, 08:21

פשוט נאחס. אין משהו אחר להגיד. מה הטעם בכלל.
סמל אישי של המשתמש
איתי-שגב

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־26 אורחים