המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:למה דני איינג' מצייץ תמונה של לווייתן?
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:למה דני איינג' מצייץ תמונה של לווייתן?
לוויתן, מובי דיק, אנגלית, דיק באנגלית זה ז*ן, ווסטברוק חתם ל-5 שנים
MTA2311 כתב:למה דני איינג' מצייץ תמונה של לווייתן?
שמואל1 כתב:לברון הודיע שהוא החליט להשאיר את הכישרון שלו בקליבלנד, יחתום על חוזה של 30.8 מיליון דולר בעונה (ובכך יהפוך לשחק היקר ביותר בהיסטוריה).
Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:לברון הודיע שהוא החליט להשאיר את הכישרון שלו בקליבלנד, יחתום על חוזה של 30.8 מיליון דולר בעונה (ובכך יהפוך לשחק היקר ביותר בהיסטוריה).
הוא הודיע על זה כבר בתחילת הקיץ והוא עדיין אל חתם על החוזה אז הסכום הזה לא סופי
שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:לברון הודיע שהוא החליט להשאיר את הכישרון שלו בקליבלנד, יחתום על חוזה של 30.8 מיליון דולר בעונה (ובכך יהפוך לשחק היקר ביותר בהיסטוריה).
עכשיו הוא פרסם את ההודעה הרשמית שהוא נשאר.
Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:לברון הודיע שהוא החליט להשאיר את הכישרון שלו בקליבלנד, יחתום על חוזה של 30.8 מיליון דולר בעונה (ובכך יהפוך לשחק היקר ביותר בהיסטוריה).
הוא אמר במילים שלו אחרי האליפות שהוא נשאר
זה שהוא היה צריך איזה הודעה רשמית בשביל להחזיר את הפוקוס אליו..שיהנה
שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:לברון הודיע שהוא החליט להשאיר את הכישרון שלו בקליבלנד, יחתום על חוזה של 30.8 מיליון דולר בעונה (ובכך יהפוך לשחק היקר ביותר בהיסטוריה).
הוא אמר במילים שלו אחרי האליפות שהוא נשאר
זה שהוא היה צריך איזה הודעה רשמית בשביל להחזיר את הפוקוס אליו..שיהנה
הוא אמר שהוא רוצה להישאר, אבל הוא לא אמר שזאת ההחלטה שלו.
עכשיו זה רשמי וסופי. וכן, בהחלט אפשרי שהוא כבר החליט על זה מזמן אבל רצה לשחרר הודעה בומבסטית כאילו הוא התלבט.
אולי הפריע לו ש- KD בכותרות.
שמואל1 כתב:הוא אמר שהוא רוצה להישאר, אבל הוא לא אמר שזאת ההחלטה שלו.
עכשיו זה רשמי וסופי. וכן, בהחלט אפשרי שהוא כבר החליט על זה מזמן אבל רצה לשחרר הודעה בומבסטית כאילו הוא התלבט.
אולי הפריע לו ש- KD בכותרות.
LIAV10 כתב:וואי, אתם נשמעים כמו מישהי שמלכלכת על האקס, אובססיבים.
שתו כוס מים.
Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:וואי, אתם נשמעים כמו מישהי שמלכלכת על האקס, אובססיבים.
שתו כוס מים.
לא חושבת שהיה פה לכלוך, לפחות לא מצידי, ואתה יודע שאין לי בעיה להודות שאני מלכלכת עליו כי אני מודה שאני פשוט לא אוהבת אותו
במקרה הזה, הוא התנהג כמו מותג, כי לא הייתה סיבה אמיתית לעוד הודעה
LIAV10 כתב:אוי נו, איזו תגובה של ילד, הוא האתלט האהוב עלי, ״מלקק לו את התחת״, ליקוק תחת עושים כדי להתחנף למישהו, אין דבר כזה ללקק תחת למישהו שאתה מעריץ ולא מכיר אישית, אובססיה לספורטאי האהוב עליך הגיונית, אובססיה מהסוג שלך היא מוזרה, במיוחד כשאין סיבה, או ששבר לך את הלב כל הקטע עם בלאט ואני בספק.
תגובה מעצבנת שלך ולא מתאים לך.
LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:וואי, אתם נשמעים כמו מישהי שמלכלכת על האקס, אובססיבים.
שתו כוס מים.
לא חושבת שהיה פה לכלוך, לפחות לא מצידי, ואתה יודע שאין לי בעיה להודות שאני מלכלכת עליו כי אני מודה שאני פשוט לא אוהבת אותו
זה היה בעיקר מה ששמואל אמר ״הפריע לו שדוראנט קיבל כותרות״, נובאמת.
חוץ מזה שעברו כבר איזה שנתיים מאז שהוא חתם והוא לא הופיע לי בפיד מלא זמן.
LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:וואי, אתם נשמעים כמו מישהי שמלכלכת על האקס, אובססיבים.
שתו כוס מים.
זה היה בעיקר מה ששמואל אמר ״הפריע לו שדוראנט קיבל כותרות״, נובאמת.
חוץ מזה שעברו כבר איזה שנתיים מאז שהוא חתם והוא לא הופיע לי בפיד מלא זמן.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra, Google [Bot], מרסר ו־9 אורחים