המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
jol9 כתב:בשורה האחרונה, אף אחד לא ראה את הדו"ח הרפואי, ולכן אני לא כ"כ מבין על מה מבוססות
כל השמועות...
jol9 כתב:בשורה האחרונה, אף אחד לא ראה את הדו"ח הרפואי, ולכן אני לא כ"כ מבין על מה מבוססות
כל השמועות...
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:בשורה האחרונה, אף אחד לא ראה את הדו"ח הרפואי, ולכן אני לא כ"כ מבין על מה מבוססות
כל השמועות...
זה מתבסס על החוק שאומר ש-we can't have nice things
איתי-שגב כתב:מה שנכון נכון...
ואין מה להוסיף.
Holiday_Armadillo כתב:איתי-שגב כתב:מה שנכון נכון...
ואין מה להוסיף.
מכבי זאת מכבי? פדרמן זה פדרמן? אז אין ה להוסיף
איתי-שגב כתב:Holiday_Armadillo כתב:איתי-שגב כתב:מה שנכון נכון...
ואין מה להוסיף.
מכבי זאת מכבי? פדרמן זה פדרמן? אז אין ה להוסיף
נראלי שפדרמן חי על המשפט הזה.
אין מה להוסיף.
Number8 כתב:למישהו יש איזושהי אינדיקציה מה מצבו של מילר? פציעה חמורה/לא חמורה וכמה זמן החלמה?
בתכלס אני חושב שצריך להשאיר אותו בכל מקרה. גם קיירי אירווינג נפצע פציעה לא פשוטה בגמר שנה שעברה וחזר רק אחרי שהעונה הנוכחית התחילה. הוא חזר חלוד ודי גרוע, אבל כולם יודעים איך הוא נראה בסיום העונה...
מקווה שלא יוותרו כל כך מהר על כזה כישרון. מצד שני, לא בטוח שיש לנו קבוצה שתגיע רחוק בלעדיו.
Number8 כתב:למישהו יש איזושהי אינדיקציה מה מצבו של מילר? פציעה חמורה/לא חמורה וכמה זמן החלמה?
בתכלס אני חושב שצריך להשאיר אותו בכל מקרה. גם קיירי אירווינג נפצע פציעה לא פשוטה בגמר שנה שעברה וחזר רק אחרי שהעונה הנוכחית התחילה. הוא חזר חלוד ודי גרוע, אבל כולם יודעים איך הוא נראה בסיום העונה...
מקווה שלא יוותרו כל כך מהר על כזה כישרון. מצד שני, לא בטוח שיש לנו קבוצה שתגיע רחוק בלעדיו.
שמואל1 כתב:קווינסי מילר נחת בחשאי, חשש במכבי שייעדר זמן רב
הצהובים מודאגים ממצבו של הפורוורד. בדיקת MRI נוספת שעבר גילתה שהפציעה בברכו חמורה משחשבו תחילה, ומיד עם הגעתו לנתב"ג הוא נלקח לבי"ח כדי להיבדק שוב.http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 20414.html
טוב עכשיו זה ברור שהפציעה חמורה. אם הוא נחת בחשאי, למכבי יש מה להסתיר. הם לא רוצים שהוא ידבר בתקשורת.
ב-7.7.16, ביום חמישי, נפצע מילר במשחק חובבים באוניברסיטית UCLA. ברגע הפציעה הוא נבהל, והמחשבה הראשונית שלו הייתה שלא לספר לאנשי מכבי ת"א עליה. בגלל שהוא צריך לשוב לישראל רק במהלך חודש אוגוסט, מילר חשב שאם לא מדובר במשהו חמור, אף אחד לא צריך לדעת מזה. הוא החליט ללכת לבד לבדוק את העניין ורק אם הפציעה חמורה, להודיע למכבי.
מילר הלך לאורתופד ידוע בלוס אנג'לס ועבר בדיקת MRI. על פי הפיענוח הראשוני לבדיקה, מדובר בפציעה שהיא לא מוגדרת כ"קשה" מבחינת הברך, ומשמעותה היעדרות של מספר שבועות בלבד. בשלב הזה, חרושת השמועות עבדה שעות נוספות ולכן מיהר סוכנו, מישקו רזנטוביץ', לפרסם בחשבון הטוויטר שלו שמילר ייעדר 5 שבועות בלבד.
במכבי ת"א היו מטבע הדברים מוטרדים מאוד. הם שלחו את הפורוורד למומחה נוסף ב-LA. כאן האבחנה הייתה אחרת וחמורה הרבה יותר. על פי חוות הדעת השנייה, מדובר בפציעה חמורה ומילר ייעדר מספר חודשים לפחות, מה שאומר כמובן שלא יפתח את העונה. על פי אחת ההערכות, השוני בפענוח הוא בגלל שיש הרבה נוזלים בברך וקשה לראות בבירור את מצבה. כשהנפיחות יורדת מעט והנוזלים מתחילים להיעלם, בדיקת ההדמיה אפקטיבית יותר.
אחד הדברים המוזרים שקרו בהתנהלות בין הצדדים הוא העובדה שבמכבי ת"א לא הצליחו לפתוח את קובץ הדמיית ה-MRI שמילר שלח להם. לכן, למעשה עד רגע זה מכבי לא מחזיקה באבחנה רשמית של הפציעה, וכבר למעלה משבוע מצבו של מילר לוט בערפל. במכבי החליטו לא להתעכב על נושא "הקובץ שלא נפתח", בגלל שבכל מקרה הם רצו לערוך הדמיה משלהם כאן בארץ ושהשחקן ייבדק ע"י רופא הקבוצה ד"ר גיא מורג, אחד המומחים הבכירים בישראל לאורתופדיה עם התמחות בברכיים. בנוסף, ההדמיה שמילר יעבור בארץ תהיה ברורה יותר לאחר שהנפיחות ירדה מעט והנוזלים בברכו התנקזו.
מילר כבר היה אמור להגיע לישראל, אבל בסופו של דבר לא עלה על הטיסה, ככל הנראה בגלל כאבים ובגלל שטיסה הייתה מסכנת אותו, ועל כן הוחלט לחכות כמה ימים נוספים. הפורוורד נחת היום בישראל בחשאי, הוצא מנתב"ג ע"י אנשי מכבי ת"א מיציאה צדדית ונלקח לבי"ח לבדיקות. הוא צפוי לעבור MRI ב-24 השעות הקרובות כאשר מכבי ת"א תודיע בהקדם על הממצאים כדי לפזר את העשן. כמובן שהממצאים יכריעו מה תהיה ההחתמה הבאה של ארז אדלשטיין, אם אכן הפציעה של מילר חמורה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], עידן ו־13 אורחים