המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:אני אגיד לכם מה עוד. מכבי היו מאוד מודאגים מחומרת הפציעה בשבועות האחרונים. אני חשבתי שזה מוגזם כי לא היה להם בסיס. מסתבר שהיה להם בסיס (רק היום פורסם על הבדיקה השנייה), מה שאומר שהם התנהלו ככה בשלושה שבועות האלה, מתוך ידיעה ברמת סמך גבוהה יחסית שהוא בחוץ להרבה זמן.
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:אני אגיד לכם מה עוד. מכבי היו מאוד מודאגים מחומרת הפציעה בשבועות האחרונים. אני חשבתי שזה מוגזם כי לא היה להם בסיס. מסתבר שהיה להם בסיס (רק היום פורסם על הבדיקה השנייה), מה שאומר שהם התנהלו ככה בשלושה שבועות האלה, מתוך ידיעה ברמת סמך גבוהה יחסית שהוא בחוץ להרבה זמן.
אבל יש רק שאלה אחת שצריכה להישאל פה - מישהו מופתע?
MTA2311 כתב:אני אגיד לכם מה עוד. מכבי היו מאוד מודאגים מחומרת הפציעה בשבועות האחרונים. אני חשבתי שזה מוגזם כי לא היה להם בסיס. מסתבר שהיה להם בסיס (רק היום פורסם על הבדיקה השנייה), מה שאומר שהם התנהלו ככה בשלושה שבועות האלה, מתוך ידיעה ברמת סמך גבוהה יחסית שהוא בחוץ להרבה זמן.
שמואל1 כתב:MTA2311 כתב:אני אגיד לכם מה עוד. מכבי היו מאוד מודאגים מחומרת הפציעה בשבועות האחרונים. אני חשבתי שזה מוגזם כי לא היה להם בסיס. מסתבר שהיה להם בסיס (רק היום פורסם על הבדיקה השנייה), מה שאומר שהם התנהלו ככה בשלושה שבועות האלה, מתוך ידיעה ברמת סמך גבוהה יחסית שהוא בחוץ להרבה זמן.
מעניין, זה לא מה ששמעון מזרחי דאג להצהיר בתקשורת
http://sports.walla.co.il/item/2978078
בזמן שזה נאמר עדיין היה אפשר לחדש מינויים, רק אומר.
אדם כתב:דשנו וחפרנו בהכל,שההיתנהלות מסריחה ועקומה וחושבים שבמילר נגמר הכל ככה זה נראה.
קבוצה לא בנויה על שם אחד או כוכב אחד,מכבי היתה צריכה להביא את סינגלטון בנוסף או ראנדלוף ולא להיסתפק בהחתמה בכאילו גם בעמדות הגארד אותו דבר.
אין שום שינוי ושום מחשבה אמיתי על לבנות קבוצה מנצחת רק על למכור מנוים.
roy1000 כתב:שמואל1 כתב:MTA2311 כתב:אני אגיד לכם מה עוד. מכבי היו מאוד מודאגים מחומרת הפציעה בשבועות האחרונים. אני חשבתי שזה מוגזם כי לא היה להם בסיס. מסתבר שהיה להם בסיס (רק היום פורסם על הבדיקה השנייה), מה שאומר שהם התנהלו ככה בשלושה שבועות האלה, מתוך ידיעה ברמת סמך גבוהה יחסית שהוא בחוץ להרבה זמן.
מעניין, זה לא מה ששמעון מזרחי דאג להצהיר בתקשורת
http://sports.walla.co.il/item/2978078
בזמן שזה נאמר עדיין היה אפשר לחדש מינויים, רק אומר.
לפי הדברים ששמעון אומר, נראה שלמכבי יהיה קשה מאוד להתנער מהחוזה של מילר ולשחרר אותו. התסריט הכי טוב מבחינת מכבי עכשיו זה שהוא גמר את העונה למעשה.
החציל האצטקי כתב:אף תוכנית רדיו, מגרש פתוח, לא רוצים להעלות איזה גורם ממכבי שיתייחס לזה?
שמואל1 כתב:הכתבה הזאת מלפני 8 ימים.
roy1000 כתב:שמואל1 כתב:הכתבה הזאת מלפני 8 ימים.
זה לא משנה. שמעון מודה שמילר לא הפר את הנהלים בזה שהוא השתתף במשחק. זה סוגר את הסיפור.
שמואל1 כתב:roy1000 כתב:שמואל1 כתב:הכתבה הזאת מלפני 8 ימים.
זה לא משנה. שמעון מודה שמילר לא הפר את הנהלים בזה שהוא השתתף במשחק. זה סוגר את הסיפור.
זה היה כשהם חשבו שהפציעה קלה.
עכשיו אני בטוח שהמוחות הבכירים ביותר במכבי כבר שוקדים על סעיפי החוזה כדי למצוא פרצה.
roy1000 כתב:דרך אגב - חייבים סמיילי של דני פדרמן. למה אין כזה?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, felix_r, Google [Bot], עידן ו־7 אורחים