החציל האצטקי כתב:גבריאל גם מאוד קטן וחלש פיזית.
אליוט וויליאמס יכול להיות אופציה נחמדה. הייתי מעדיף את קניגהאם שמאוד דומה לו רק נראה כאילו הואץ ב150%.
רגע, לא אמרת לטוז'ה שקניגהאם הוא גארד?

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
החציל האצטקי כתב:גבריאל גם מאוד קטן וחלש פיזית.
אליוט וויליאמס יכול להיות אופציה נחמדה. הייתי מעדיף את קניגהאם שמאוד דומה לו רק נראה כאילו הואץ ב150%.
felix_r כתב:החציל האצטקי כתב:גבריאל גם מאוד קטן וחלש פיזית.
החציל האצטקי כתב:felix_r כתב:החציל האצטקי כתב:גבריאל גם מאוד קטן וחלש פיזית.
גם אליוט וויליאמס הוא גארד...
cannon כתב:מה עם ברייס קוטון? נראה לי אחלה גניבה לגארד במחיר לא גבוה. קומבו עם יכולות. לא סתם קיבל כבר שני חוזים ב-NBA. מזכיר קצת את השלב שבו וויל ביינום הגיע למכבי.
שועל כתב:מקל, אוחיון
סילי, יבזורי, לנדסברג
וימס, סמית, פניני
אלכסנדר, שגב
צירבס
אחלה סגל בינתיים
![]()
אם ההחתמות הבאות גם כן יראו כך מדובר בקבוצה שהייתה מגיעה למקום אחרון ביורוקאפ
שועל כתב:מקל, אוחיון
סילי, יבזורי, לנדסברג
וימס, סמית, פניני
אלכסנדר, שגב
צירבס
אחלה סגל בינתיים
![]()
MTA2311 כתב:שועל כתב:מקל, אוחיון
סילי, יבזורי, לנדסברג
וימס, סמית, פניני
אלכסנדר, שגב
צירבס
אחלה סגל בינתיים
![]()
נורא.
ככה נראית עונת הבראה. בושה.
cannon כתב:מה עם ברייס קוטון? נראה לי אחלה גניבה לגארד במחיר לא גבוה. קומבו עם יכולות. לא סתם קיבל כבר שני חוזים ב-NBA. מזכיר קצת את השלב שבו וויל ביינום הגיע למכבי.
שמואל1 כתב:ברייס קוטון נפגש עם מכבי, שתנסה לשחרר את מילר
במקביל לחיפושים אחר פאוור פורוורד במקום השחקן שקרע את הרצועה וגמר את העונה, אנשי הצהובים שוחחו עם הגארד בליגת הקיץ ועשויים לצרפו . במועדון יבדקו אפשרות להתיר את החוזה של מילר, שצייץ: "צריך לקחת הכל כסימן מאלוהים ולקום על הרגליים"
http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 20537.html
roy1000 כתב:שמואל1 כתב:ברייס קוטון נפגש עם מכבי, שתנסה לשחרר את מילר
במקביל לחיפושים אחר פאוור פורוורד במקום השחקן שקרע את הרצועה וגמר את העונה, אנשי הצהובים שוחחו עם הגארד בליגת הקיץ ועשויים לצרפו . במועדון יבדקו אפשרות להתיר את החוזה של מילר, שצייץ: "צריך לקחת הכל כסימן מאלוהים ולקום על הרגליים"
http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 20537.html
טוב, נראה שהביטוח לא ימהר לשלם למכבי על הפציעה של מילר כי זה קרה לפני שהתחילה העונה.
זה אומר שלא יהיה מחליך למילר ושמכבי יפתחו את העונה עם מה שיש פלוס עוד גבוה זול שיגיע.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־25 אורחים