felix_r כתב:אלכסנדר לפחות נבחר 8 בדראפט, מה שאומר שלפני הפציעה היה לו הרבה כשרון. כשרון שאולי איכשהו יצליח לפרוץ בסוף. ויקטור ראד הוא Undrafted !
רגע, אז אלכסנדר טוב יותר גם מאייזאה תומאס שנבחר 60, מג'יימי באטלר שנבחר 30 ומצ'נדלר פארסונס שנבחר 38? טוב יותר מווסלי מתיוס שלא נבחר? וואו. שמע, יש לנו חתיכת שחקן.
נערך לאחרונה על ידי אחדשיודע בתאריך 20 יולי 2016, 02:19, נערך פעם אחת בסך הכל.
felix_r כתב:אלכסנדר לפחות נבחר 8 בדראפט, מה שאומר שלפני הפציעה היה לו הרבה כשרון. כשרון שאולי איכשהו יצליח לפרוץ בסוף. ויקטור ראד הוא Undrafted !
רגע, אז אלכסנדר טוב יותר גם מאייזאה תומאס שנבחר 60 או מג'יימי באטלר שנבחר 30? טוב יותר גם מצ'נדלר פארסונס ו-ווסלי מתיוס שלא נבחרו? וואו. שמע, יש לנו חתיכת שחקן.
איפה ראית שכתבתי שהוא טוב יותר ממישהו? כתבתי רק שיש לו כשרון, כי זה לא במקרה שהוא נבחר בבחירה כזאת גבוהה. גם אם אחרי הפציעה הוא לא ממש מראה את הכשרון הזה.
איזייה תומאס? טוב שלא הלכת לאוסקר רוברטסון הידעת, שרוב השחקנים בניו-יורק ניקס הראשונה היו יהודים, ושבזמנו פרשני הספורט בארה"ב אמרו, שהיהודים מצטיינים בכדורסל יותר מעמים אחרים, כי הם זריזים וחושבים מהר?
נערך לאחרונה על ידי felix_r בתאריך 20 יולי 2016, 02:25, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- דוקטור, תעזור לי! - ממה אתה סובל? - אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן. - אתה אוהד מכבי בכדורסל? - כן, דוקטור, איך ידעת? - חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
זה ה-4 החביב עליי כרגע. קורי ג'פרסון. המצחיק הוא שהוא גם השחקן שהחליף את קווינסי מילר בביילור.
למה מצחיק? כנראה זהו סגנון השחקנים שהמאמן שם אוהב.
נראה אחלה.
- דוקטור, תעזור לי! - ממה אתה סובל? - אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן. - אתה אוהד מכבי בכדורסל? - כן, דוקטור, איך ידעת? - חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
הבעיה העיקרית שלי איתו זה הlateral quickness. כמה שהוא מהיר, קפיצי ואתלט, קשה לו לשנות כיוונים והוא לא הכי זריז הגנתית. הוא חוסם מצויין אבל לא מגן אחד על אחד מצויין. אגב- הוא עשה שיפור עצום בכל הנוגע לקליעה מבחוץ.
הבעיה העיקרית שלי איתו זה הlateral quickness. כמה שהוא מהיר, קפיצי ואתלט, קשה לו לשנות כיוונים והוא לא הכי זריז הגנתית. הוא חוסם מצויין אבל לא מגן אחד על אחד מצויין. אגב- הוא עשה שיפור עצום בכל הנוגע לקליעה מבחוץ.
באירופה לשחקנים יש צעד ראשון איטי יותר מאשר ב NBA, אז יכול להיות שהזריזות בהגנה לא תהיה בעיה
עכשיו קלטתי איזה שחקן עבר במכבי ג'פרסון מזכיר לי! את וונדל אלכסיס
שם שגם ליאב וגם רוני יאהבו: קדי לליין (Cady Lalanne). סנטר מהאיטי, בוגר umass שיודעת לייצר סנטרים הגנתיים נפלאים לאורך השנים. לא כ"כ גבוה (2.04 בלי נעליים) אבל ממש ארוך (2.26 מ' מוטת ידיים) ודי מסיבי. מימדי גוף די מקבילים לשל ביסמאק ביומבו. מאוד לא פלאשי בסגנון המשחק שלו, אבל יעיל.
חוסם נהדר. ריבאונדר חזק בשני צדי המגרש. שחקן התקפה משתפר: גם ברמת הטכניקה בפוסט, אבל מה שבעיקר מעניין- בקליעה מבחוץ. בקריירת הקולג'ים שלו הוא היה די יציב באזור של 10, 10, 2. היה סוג של סנטר מטרה בצבע והראה קצת יכולות פוסט. אח"כ הלך לפורטסמות' והרשים.
הספרס בחרו אותו בדראפט שעבר בבחירה ה-55 ושלחו אותו לאוסטין להשתפשף, בעיקר ניסו להסב אותו לסוג של סטרץ' 4. הוא עשה עבודה לא רעה עם 12.4 נקודות (1.2 שלשות ב33%), 7.4 ריבאונדים ו1.2 חסימות למשחק ב25 דקות לערב. את הקיץ הוא העביר בפורטו ריקו, לקח אליפות עם ארסיבו, כשהוא פותח בחמישיה, קולע 10.8 למשחק, לוקח 6.5 ריבאונדים וחוסם 1.1 ב24 דקות. שם כבר קלע שלשה למשחק ב42%. בסאמר ליג לא ממש ראה דקות ולא הרשים. מניח שהעניין בו נמוך והמחיר בהתאם.
אני אוהב את הפוטנציאל שלו והייתי מוכן להמר עליו כ-5 מחליף.