המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
my man כתב:מה שמעניין במשחק הזה ששחקן אשכרה קלע 72 נק' והקבוצה שלו הפסידה...
my man כתב:מה שמעניין במשחק הזה ששחקן אשכרה קלע 72 נק' והקבוצה שלו הפסידה...
Assaf M כתב:מציע לכם לא לקחת כל ציוץ של שחקן ברצינות.
Assaf M כתב:מציע לכם לא לקחת כל ציוץ של שחקן ברצינות.
Holiday_Armadillo כתב:אם יש משהו שאנחנו יודעים, זה שאפשר לעשות 72 נקודות בסין גם אם אתה לא בכושר טוב ו/או פצוע
חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:אם יש משהו שאנחנו יודעים, זה שאפשר לעשות 72 נקודות בסין גם אם אתה לא בכושר טוב ו/או פצוע
ואם הוא לא פצוע, תני לו לחתום במכבי וזה כבר יבוא מעצמו....
er79 כתב:שיעשה לכולנו טובה, יילך לבארסה וישאיר לנו את רייס או אדאמס
שמואל1 כתב:roy1000 כתב:שמואל1 כתב:אתם רציניים? זה שחקן של 16 נקודות למשחק ב- NBA.
החתמה ענקית, אם וכאשר.
אין לך מושג. זה שחקן שפירק ונזרק מכל קבוצה שאי פעם שיחק בה. שחקן שלא סופר אף אחד וקולע באחוזים של גבינה. אוי ואבוי אם שחקן כזה מגיע למכבי. זה יהפוך את הקבוצה הזו מסתם קבוצה גרועה לבדיחה עלובה.
אתה מגזים לחלוטין.
מכבי צריכה כיום כישרון על הפרקט. חוץ מווימס, אין כישרון.
קרופורד, אם יגיע, יהיה אחד השחקנים המוכשרים ביותר באירופה. לא כל יום מגיע לאירופה סקורר של 16 נקודות למשחק ב- NBA.
שמואל1 כתב:כרמל וחנוש מככבות בפורום סקופים של רוטר
http://rotter.net/forum/scoops1/332333.shtml#8
#גאווה_ישראלית
yzafrir כתב:er79 כתב:שיעשה לכולנו טובה, יילך לבארסה וישאיר לנו את רייס או אדאמס
הוא שחקן תותח אבל אני מסכים איתך שעדיף רייס או אדאמס בגלל היכולות שלהם כמנהלי משחק .
ברור שאם הוא או גאודלוק יגיעו אנחנו לא נזיל דמעה אבל הייתי מעדיף קומבוגארד עליהם...
מאוד איכזב אותי הידיעה שאדאמס הולך לחתום בסין . שחקן בגילו ואחרי עונת פריצה חייב להמשיך ביורוליג בחוזה גדול אם לא במכבי אז בקבוצת יורוליג אחרת...
er79 כתב:yzafrir כתב:er79 כתב:שיעשה לכולנו טובה, יילך לבארסה וישאיר לנו את רייס או אדאמס
הוא שחקן תותח אבל אני מסכים איתך שעדיף רייס או אדאמס בגלל היכולות שלהם כמנהלי משחק .
ברור שאם הוא או גאודלוק יגיעו אנחנו לא נזיל דמעה אבל הייתי מעדיף קומבוגארד עליהם...
מאוד איכזב אותי הידיעה שאדאמס הולך לחתום בסין . שחקן בגילו ואחרי עונת פריצה חייב להמשיך ביורוליג בחוזה גדול אם לא במכבי אז בקבוצת יורוליג אחרת...
לא שמעתי. לינק?
er79 כתב:לא נראה לי חד משמעי כל כך. אפילו ספורטנדו סיימו את הכותרת בסימן שאלה
משתמשים הגולשים בפורום זה: A.Parker, Avi1508, Google [Bot] ו־24 אורחים