המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
my man כתב:שיין לאוואל הכי מתאים למה שצריך בסנטר...
קורי גפרסון ב4 + קניגהם/אליוט וויליאמס ב2 ואנחנו סבבה...
מי יגיע? איליי הולמן ממגדל וברייסי רייט...
MTA2311 כתב:my man כתב:שיין לאוואל הכי מתאים למה שצריך בסנטר...
לא מבין למה אתם חושבים שלאוואל ישוחרר בכלל.
Holiday_Armadillo כתב:האמת? מכל השמות עד עכשיו, הכי קורץ לי פראחובסקי
כבר הרבה זמן שאני מחבבת אותו ואני יודעת שהוא לא שחקן מושלם או שחקן שישלים את צירבאס, אבל אני מעדיפה אותו על כל מיני אנדרסייזד
החציל האצטקי כתב:Holiday_Armadillo כתב:האמת? מכל השמות עד עכשיו, הכי קורץ לי פראחובסקי
כבר הרבה זמן שאני מחבבת אותו ואני יודעת שהוא לא שחקן מושלם או שחקן שישלים את צירבאס, אבל אני מעדיפה אותו על כל מיני אנדרסייזד
האמת שסמואלס עדיף. גם יכול לשחק סוג של 4 בהרכבים מסויימים. חסרונות דומים.
my man כתב:שיין לאוואל הכי מתאים למה שצריך בסנטר...
Nadav#30 כתב:האמת שאני מאוד אוהב את תייס, נכון שאין מה להשוות בינו לבין מילר, אבל הוא אופציה לא רעה בכלל בתקופה הזאת של הקיץ, גם בחמישייה.
אם יצרפו את תייס, סמואלס\לוואל, וגאודלווק (או גארד ברמתו) אהיה מבסוט.
גם תייס וגם אלכסנדר יכולים לשחק ב2 עמדות הפנים וגם לקלוע מבחוץ. מה שנותן יתרון במקרה שמחתימים את סמואלס, שניהם יכולים לשמש כסנטר הקפיצי והאתלטי שכולם רוצים.
איתי-שגב כתב:Nadav#30 כתב:האמת שאני מאוד אוהב את תייס, נכון שאין מה להשוות בינו לבין מילר, אבל הוא אופציה לא רעה בכלל בתקופה הזאת של הקיץ, גם בחמישייה.
גם תייס וגם אלכסנדר יכולים לשחק ב2 עמדות הפנים וגם לקלוע מבחוץ. מה שנותן יתרון במקרה שמחתימים את סמואלס, שניהם יכולים לשמש כסנטר הקפיצי והאתלטי שכולם רוצים.
אלכסנדר סנטר ? מה ?. עדיף כבר לשים את סמית' שם.
Nadav#30 כתב:איתי-שגב כתב:Nadav#30 כתב:האמת שאני מאוד אוהב את תייס, נכון שאין מה להשוות בינו לבין מילר, אבל הוא אופציה לא רעה בכלל בתקופה הזאת של הקיץ, גם בחמישייה.
אלכסנדר סנטר ? מה ?. עדיף כבר לשים את סמית' שם.
על מה הפליאה? בעונה שהיה פה שיחק עם רנדל , כשהוא משחק 5 וזה לא היה כל כך גרוע. הוא גם עשה את זה נגד ריאל, ברצלונה ופנר. אחלה פתרון לעיתות צרה.
cannon כתב:קורי ג'פרסון וג'ארד קאנינגהאם הם שניים שיבואו בשביל 600 כל אחד. אין להם נסיון אירופי ומכבי תוכל להביא אותם במחירים דומים למה שבאייקס ביקש. מעניין אם מישהו בכלל חושב עליהם. פשוט מושלמים לסיטואציה הנוכחית.
toja27 כתב:אני אגב לא בעד תאייס. אני חושב שכאן צריך להביא משהו אחר. עמדה 4 איתו ואלכסנדר חלשה מדי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־10 אורחים