rc4991 כתב:ממה שהבנתי לאוול מועמד במידה וישוחרר מבארסה
לא יגיע גם אם ישוחרר
A_P_18 כתב:חדש פה אז דבר ראשון שלום לכולם...
בנוגע לת'ייס עכשיו גם חימקי רוצה אותו.
הלו

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
rc4991 כתב:ממה שהבנתי לאוול מועמד במידה וישוחרר מבארסה
A_P_18 כתב:חדש פה אז דבר ראשון שלום לכולם...
בנוגע לת'ייס עכשיו גם חימקי רוצה אותו.
toja27 כתב:את האמת, העונה כמו שזה נראה, אם אנחנו רוצים להצליח כנראה הסיכוי היחיד שלנו אלו הימורים על שחקנים כמו קרופורד. השחקנים המוכרים שנשארו באירופה , חוץ מבודדים לא מספיק טובים.
הבעלים עכשיו עומדים בפני החלטות מאוד לא פשוטות, ללכת על הבטוח ולפחות לבנות ככה קבוצה סולידית אבל בלי הרבה פוטנציאל להגיע רחוק יותר מעבר להצלבה או לחכות ולהמר על שחקנים פליטי NBA או שחקנים אחרים שנמצאים ברחבי העולם שאולי יבחרו במכבי ולבנות סגל עם יותר כשרון אבל גם עם יותר סיכויים שהקבוצה תבנה רע ותהיה נפילה. לא החלטה פשוטה מבחינתם בכלל.
roy1000 כתב:toja27 כתב:את האמת, העונה כמו שזה נראה, אם אנחנו רוצים להצליח כנראה הסיכוי היחיד שלנו אלו הימורים על שחקנים כמו קרופורד. השחקנים המוכרים שנשארו באירופה , חוץ מבודדים לא מספיק טובים.
הבעלים עכשיו עומדים בפני החלטות מאוד לא פשוטות, ללכת על הבטוח ולפחות לבנות ככה קבוצה סולידית אבל בלי הרבה פוטנציאל להגיע רחוק יותר מעבר להצלבה או לחכות ולהמר על שחקנים פליטי NBA או שחקנים אחרים שנמצאים ברחבי העולם שאולי יבחרו במכבי ולבנות סגל עם יותר כשרון אבל גם עם יותר סיכויים שהקבוצה תבנה רע ותהיה נפילה. לא החלטה פשוטה מבחינתם בכלל.
אין לי מושג על מה אתה מדבר. אני מוכן להתערב איתך שהסגל הנוכחי עם ת'ייס בתוספת קרופורד מסיים בין 5 האחרונות ביורוליג, אם לא במקום האחרון. אתה חי בעולם של פנטזיה או שלא ראית את הסגלים של הקבוצות האחרות.
toja27 כתב:roy1000 כתב:toja27 כתב:את האמת, העונה כמו שזה נראה, אם אנחנו רוצים להצליח כנראה הסיכוי היחיד שלנו אלו הימורים על שחקנים כמו קרופורד. השחקנים המוכרים שנשארו באירופה , חוץ מבודדים לא מספיק טובים.
אין לי מושג על מה אתה מדבר. אני מוכן להתערב איתך שהסגל הנוכחי עם ת'ייס בתוספת קרופורד מסיים בין 5 האחרונות ביורוליג, אם לא במקום האחרון. אתה חי בעולם של פנטזיה או שלא ראית את הסגלים של הקבוצות האחרות.
טוב זה רק הערכה גם אם אופטימית משהו. נגיד שתגיע למקום 9-10 אם זה משפר את הרגשתך.
מקאדו 3 כתב:את האמת מילר הפך לשחקן הטוב בתולדות מכבי בלי ששיחק דקה אחת ...
כל המועמדים להחליפו חלשים לא מתאימים ופחים .
קו קדמי של שאקיל קארל מאלון וג'יימס וורטי היה יכול להסתכל לגדולות בעניים .
my man כתב:toja27 כתב:roy1000 כתב:toja27 כתב:את האמת, העונה כמו שזה נראה, אם אנחנו רוצים להצליח כנראה הסיכוי היחיד שלנו אלו הימורים על שחקנים כמו קרופורד. השחקנים המוכרים שנשארו באירופה , חוץ מבודדים לא מספיק טובים.
טוב זה רק הערכה גם אם אופטימית משהו. נגיד שתגיע למקום 9-10 אם זה משפר את הרגשתך.
בושה בעיני שזה מקובל עליך..
toja27 כתב:my man כתב:toja27 כתב:roy1000 כתב:toja27 כתב:את האמת, העונה כמו שזה נראה, אם אנחנו רוצים להצליח כנראה הסיכוי היחיד שלנו אלו הימורים על שחקנים כמו קרופורד. השחקנים המוכרים שנשארו באירופה , חוץ מבודדים לא מספיק טובים.
בושה בעיני שזה מקובל עליך..
איך הסקת את זה? הרי ציינתי שאני חושב שעדיף ללכת על הימורים מעבר לים אם רוצים להגיע רחוק יותר למרות הסיכון.
toja27 כתב:מה השאיפות? שתיבנה הקבוצה הטובה ביותר שמכבי יכולה לבנות , נתחיל בזה.
my man כתב:toja27 כתב:מה השאיפות? שתיבנה הקבוצה הטובה ביותר שמכבי יכולה לבנות , נתחיל בזה.
זה באוויר מדי...מה זה הכי טוב? אם אתה שואל את דני אי אפשר לבנות טוב יותר מהקיים...
toja27 כתב:my man כתב:toja27 כתב:מה השאיפות? שתיבנה הקבוצה הטובה ביותר שמכבי יכולה לבנות , נתחיל בזה.
זה באוויר מדי...מה זה הכי טוב? אם אתה שואל את דני אי אפשר לבנות טוב יותר מהקיים...
שתבנה קבוצה שיש לה את הפוטנציאל ללכת עד הסוף. לא השתנה שום דבר מאז שאני עוקב אחרי הקבוצה.
my man כתב:toja27 כתב:my man כתב:toja27 כתב:מה השאיפות? שתיבנה הקבוצה הטובה ביותר שמכבי יכולה לבנות , נתחיל בזה.
שתבנה קבוצה שיש לה את הפוטנציאל ללכת עד הסוף. לא השתנה שום דבר מאז שאני עוקב אחרי הקבוצה.
אוקיי עם זה אני מסכים! תמיד השיפה בעיניי צריכה להיות פיינל פור(ותגידו שני הזוי- לא איכפת לי)..
Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:toja27 כתב:my man כתב:toja27 כתב:מה השאיפות? שתיבנה הקבוצה הטובה ביותר שמכבי יכולה לבנות , נתחיל בזה.
אוקיי עם זה אני מסכים! תמיד השיפה בעיניי צריכה להיות פיינל פור(ותגידו שני הזוי- לא איכפת לי)..
שיפה?
Holiday_Armadillo כתב:toja27 כתב:מה השאיפות? שתיבנה הקבוצה הטובה ביותר שמכבי יכולה לבנות , נתחיל בזה.
הקבוצה הטובה ביותר שמכבי יכולה לבנות היא לא הקבוצה הטובה ביותר שההנהלה הנוכחית יכולה לבנות
אם יביאו בעלים עם כסף (ואני לא מדברת על אוליגרכים), תראה פה קבוצה שלא התחשבנו בה על כל שקל
toja27 כתב:Holiday_Armadillo כתב:toja27 כתב:מה השאיפות? שתיבנה הקבוצה הטובה ביותר שמכבי יכולה לבנות , נתחיל בזה.
הקבוצה הטובה ביותר שמכבי יכולה לבנות היא לא הקבוצה הטובה ביותר שההנהלה הנוכחית יכולה לבנות
אם יביאו בעלים עם כסף (ואני לא מדברת על אוליגרכים), תראה פה קבוצה שלא התחשבנו בה על כל שקל
מסכים חלקית, עם המשפט הראשון. הבעלים הצליחו לבנות קבוצות טובות בעבר. מסכים איתך לגמרי עם המשפט השני, גם בעיני הגישה של ההתחשבנות על כל שקל מזיקה לקבוצה וגורמת לכך שבסוף מביאים שחקנים אחרי שחקנים בינוניים ומטה באמצע העונה.
toja27 כתב:my man כתב:toja27 כתב:מה השאיפות? שתיבנה הקבוצה הטובה ביותר שמכבי יכולה לבנות , נתחיל בזה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־9 אורחים