פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: ריצ'ארד הוואל חתם במכבי לשנתיים

21 יולי 2016, 22:58

my man כתב:
yanay21 כתב:עכשיו הבנתי שאם העונה הזו תהיה מוצלחת, אני לא אוכל לחזור לפורום הזהXD

לא כולנו?

אבל יש כאלו עם וותק פה. אני שפכתי רעל מהשנייה הראשונה( ונהניתי מכל רגע, כן? no regrets). אין הצדקה לקיום שלי בלי זה. זה כמו שבאוניברסיטה לא נעים להריץ בדיחות גזעניות או משמיצות, לא יודע מה אני עושה עם עצמי

21 יולי 2016, 22:59

yanay21 כתב:
my man כתב:
yanay21 כתב:עכשיו הבנתי שאם העונה הזו תהיה מוצלחת, אני לא אוכל לחזור לפורום הזהXD

לא כולנו?

אבל יש כאלו עם וותק פה. אני שפכתי רעל מהשנייה הראשונה( ונהניתי מכל רגע, כן? no regrets). אין הצדקה לקיום שלי בלי זה. זה כמו שבאוניברסיטה לא נעים להריץ בדיחות גזעניות או משמיצות, לא יודע מה אני עושה עם עצמי

אמממ רגע...אתה דואג באמת שהעונה תהיה מוצלחת...הסר דאגה ידידי...

21 יולי 2016, 22:59

אם יש משהו שאתם צריכים ללמוד זה איך בחיים לא להודות בטעות
הביא אותי רחוק בחיים

21 יולי 2016, 23:00

my man כתב:
yanay21 כתב:
my man כתב:

לא כולנו?

זה בדיוק הקטע. עקב מגלומניה קלה, אני מאמין שהנהלת מכבי מעוניינת לאמלל את החיים שלי. אז בשתי העונות הקודמות, שעוד הייתי עם תקווה, היה ברור שהם ירסקו אותה. עכשיו, כשהתקווה שלי היא לכיוון השני, ברור שיהיה פה נס כלשהו

21 יולי 2016, 23:01

Holiday_Armadillo כתב:אם יש משהו שאתם צריכים ללמוד זה איך בחיים לא להודות בטעות
הביא אותי רחוק בחיים

אני גם נגד להודות בטעות, כי זה פשוט לא קורה, אבל כאן זו בעיה. אני חושב ש90 אחוז מההודעות שלי הן נאצה על מכבי, ו10 אחוז זה נאצה על אורי

21 יולי 2016, 23:02

yanay21 כתב:
my man כתב:
yanay21 כתב:
my man כתב:

לא כולנו?

זה בדיוק הקטע. עקב מגלומניה קלה, אני מאמין שהנהלת מכבי מעוניינת לאמלל את החיים שלי. אז בשתי העונות הקודמות, שעוד הייתי עם תקווה, היה ברור שהם ירסקו אותה. עכשיו, כשהתקווה שלי היא לכיוון השני, ברור שיהיה פה נס כלשהו

אני מת עליך!!! :laugh3 :laugh3 :laugh3

21 יולי 2016, 23:03

my man כתב:
yanay21 כתב:
my man כתב:
yanay21 כתב:
my man כתב:[quote="yanay21"]עכשיו הבנתי שאם העונה הזו תהיה מוצלחת, אני לא אוכל לחזור לפורום הזהXD

לא כולנו?

אני מת עליך!!! :laugh3 :laugh3 :laugh3[/quote]

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

21 יולי 2016, 23:12

לא יודע אם פרסמו כבר, אבל הינה סרטון עם הביצועים שלו מהעונה האחרונה:
https://www.youtube.com/watch?v=hC_D4uDTOjs

21 יולי 2016, 23:29

עד שחציל לא מסכם את הדבר הזה אני לא מאמין

22 יולי 2016, 00:13

יריקה בפרצוף

22 יולי 2016, 00:20

אין לי משהו נגד החתמות מהליגה, אבל מאמין שהוא ברמה של אמבקווה/אופייבו, מונרו או תומאס נראים לי הרבה יותר מתאימים.
החתמה לשנתיים.. מנחש שרוצים אותו כי יהיה ישראלי, ורוצים אותו לפני שירושלים תקח אותו / תעלה את המחיר שלו בקיץ..?
(מאלה שעדיין מחפשים הגיון במעשים של מכבי)

22 יולי 2016, 00:25

מה מכבי צריכה עוד ישראלים? יש לה מספיק ישראלים טובים ובכל העמדות
סתם חבורת מפגרים

22 יולי 2016, 00:32

סתם משהו מעניין שמצאתי, ארז אדלשטיין רואה בהאוול שחקן שיכול וצריך לשחק בעמדה מספר 4 (לדעתי זה אסון..)

תראו מדקה 14:50 מה הוא אומר על הוואל (לכל המתלבטים אם ישחק 5 או 4)

https://www.youtube.com/watch?v=YJarZ6Es7wE

22 יולי 2016, 00:40

אולי בהרכבים מאוד מסויימים ולזמן מאוד מוגבל.
הוא 5 נמוך.

22 יולי 2016, 00:43

אני מאמין שיש היגיון בשיגעון.
הערכה: ההחתמה של האוול (בכסף קטן) ושל אלכסנדר היא לא במקום שני זרים (סטרץ׳ 4 במקום מילר ו-5 קפיץ משלים לצירבס)+זר קומבו גארד.
זו החתמה שנועדה למנוע מירושלים להשתלט על מי מהם, בגלל המחסור בישראלים גבוהים, ונעשית מתוך חשיבה לעתיד.

22 יולי 2016, 00:46

:suicide1 :suicide1 :suicide1

זה לא יכול להיות. אני נשבע שדני קורא פה ועושה לנו טרולינג.

22 יולי 2016, 00:56

טרולינג? זה משו אחר...זה הרבה מעבר...ג'וניור שם בצל את אמיר חצרוני ודומיו. זו נקמה ארוכה ואכזרית במיוחד -כזו שפוגעת לך במקומות המדוייקים , אלו ששוברים ומרסקים אותך מבפנים(אלה שגרמו לך רוי להעלות את הסמיילים האלה- לא אחד לא שניים אלא שלושה ברצף!!!) על כל הכתיבה הנבזית שלנו כלפיו בשנים האחרונות..

22 יולי 2016, 01:27

מדוכאים עכשיו ? חכו שתראו אותו זורק מהקו, הבחור עם 54 אחוז בעונה שעברה מהעונשין.

22 יולי 2016, 01:27

shayD כתב:מדוכאים עכשיו ? חכו שתראו אותו זורק מהקו, הבחור עם 54 אחוז בעונה שעברה מהעונשין.

לעומת אונואקו זה לא רע.

22 יולי 2016, 01:38

חוק רוסי.
פרסם תגובה