המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
felix_r כתב:זוכרים את ניק קנר-מדלי? חתם במונאקו
my man כתב:felix_r כתב:זוכרים את ניק קנר-מדלי? חתם במונאקו
איך אפשר לשכוח- האיש שלא מסוגל סתם לשים כדור בסל אלא חייב לסובב את הכדור באוויר בשביל שזה יצא החוצה..
felix_r כתב:my man כתב:felix_r כתב:זוכרים את ניק קנר-מדלי? חתם במונאקו
איך אפשר לשכוח- האיש שלא מסוגל סתם לשים כדור בסל אלא חייב לסובב את הכדור באוויר בשביל שזה יצא החוצה..
עוד חבר של מכבי, דיוויד לוגאן חתם בריטאס
MTA2311 כתב:וגם ישראלי.
סילי עדיף אבל.
מקובי כתב:MTA2311 כתב:וגם ישראלי.
סילי עדיף אבל.
הוא לא ישראלי.
וכן, אני מודע לכך שהוא נשוי לישראלית, אבל לא מקבלים אזרחות אוטומטית על נישואין לישראלית.
צריך לגור פה כמה שנים ולהוכיח זיקה וכו' וכו' וכו'..
אני בספק אם הוואל יקבל מיידית, למרות שבמקרה שלו הוא סנטר אז אני מניח שינסו להפעיל קומבינות במהלך השנה כדי שהוא ישחק בנבחרת באליפות אירופה שנה הבאה (כרגע הפרסומים שהשנה הוא ישחק כזר)
MTA2311 כתב:מקובי כתב:MTA2311 כתב:וגם ישראלי.
סילי עדיף אבל.
הוא לא ישראלי.
וכן, אני מודע לכך שהוא נשוי לישראלית, אבל לא מקבלים אזרחות אוטומטית על נישואין לישראלית.
אני בספק אם הוואל יקבל מיידית, למרות שבמקרה שלו הוא סנטר אז אני מניח שינסו להפעיל קומבינות במהלך השנה כדי שהוא ישחק בנבחרת באליפות אירופה שנה הבאה (כרגע הפרסומים שהשנה הוא ישחק כזר)
בטוח? נשמע קיצוני קצת.
rc4991 כתב:MTA2311 כתב:מקובי כתב:MTA2311 כתב:וגם ישראלי.
סילי עדיף אבל.
הוא לא ישראלי.
בטוח? נשמע קיצוני קצת.
חייב אחד מהתנאים הבאים:
לחיות בארץ שנתיים מאז קבלת האזרחות
לשרת בצה"ל מספר מסויים של חודשים
להשתתף בנבחרת
החציל האצטקי כתב:עד שחשבתי שמצאתי מישהו שיתאים לנו...
שועל כתב:פאו קרובה לחתימה עם קיי סי ריברס
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־22 אורחים