toja27 כתב:ראיתי כמה סרטונים של קוטון,נמוך וקטן אבל נראה שחקן מוכשר ביותר.
האמת מטורף כמה כישרון יש לו. גם מטביע באלי אופ !
רוצה אותו.
גם אני אהבתי את מה שראיתי. נראה שחקן מאוד מגוון.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
toja27 כתב:ראיתי כמה סרטונים של קוטון,נמוך וקטן אבל נראה שחקן מוכשר ביותר.
האמת מטורף כמה כישרון יש לו. גם מטביע באלי אופ !
רוצה אותו.
my man כתב:rc4991 כתב:שחקנים כמו לאוול וגארדים סף NBA לא צריכים לעלות המון
כמה החוזה של לאוואל? כמה נגיד לדוגמא מקבל וונאמייקר? לדעתי שום גארד על סף אנביאיי לא יגיע בפחות ממליון..
מכבי מציעה הרבה פחות!
my man כתב:rc4991 כתב:שחקנים כמו לאוול וגארדים סף NBA לא צריכים לעלות המון
כמה החוזה של לאוואל? כמה נגיד לדוגמא מקבל וונאמייקר? לדעתי שום גארד על סף אנביאיי לא יגיע בפחות ממליון..
מכבי מציעה הרבה פחות!
rc4991 כתב:my man כתב:rc4991 כתב:שחקנים כמו לאוול וגארדים סף NBA לא צריכים לעלות המון
מכבי מציעה הרבה פחות!
לא יודע כמה לאוול מרוויח אבל העשירות תמיד נותנות יותר ואני לא בטוח לגבי הביקוש שלו (בססארי אגב הוא הרוויח 150 אלף דולר)
אני חושב שעם השקעה של 1.7-1.8 יכלו להשלים פה קבוצה טובה
שמואל1 כתב:אין שום היגיון בלהביא את קיטון.
יש למכבי כבר שני רכזים, אולי שלושה (אם רוצ'סטי נשאר).
הרבה יותר דחוף להביא שחקן לעמדה 2. סילי לא יכול להיות ה- 2 הפותח.
שועל כתב:שמואל1 כתב:אין שום היגיון בלהביא את קיטון.
מקל אוחיון ורוצ'סטי לא יכולים להיות רכזים פותחים, בדיוק כמו שסילי לנדסברג ויבזורי לא יכולים להיות 2 פותחים, מה גם שיש לך את ווימס.
בנוסף, ארז אוהב לשחק עם 2 מובילי כדור, מה גם כשקוטון הוא קלעי מצוין. אוחיון שיחק עם רייס לא מעט וזה לא עבד רע.
שמואל1 כתב:שועל כתב:שמואל1 כתב:אין שום היגיון בלהביא את קיטון.
מקל אוחיון ורוצ'סטי לא יכולים להיות רכזים פותחים, בדיוק כמו שסילי לנדסברג ויבזורי לא יכולים להיות 2 פותחים, מה גם שיש לך את ווימס.
בנוסף, ארז אוהב לשחק עם 2 מובילי כדור, מה גם כשקוטון הוא קלעי מצוין. אוחיון שיחק עם רייס לא מעט וזה לא עבד רע.
לא יזיק למכבי רכז, אבל אני מסתכל על מה דחוף יותר וזה בהחלט גארד בעמדה 2 עם קליעה, סייז והולכת כדור.
מקל רכז יורוליג מבחינתי ויחד עם אוחיון וה- 2 הנוסף עם הולכת כדור זה מספיק.
ווימס יכול לשחק 2 אבל אז אתה מפקיר את עמדה 3 עם סמית' בלי הברך.
שועל כתב:מקל לא רכז יורוליג, צא מזה
roy1000 כתב:שועל כתב:מקל לא רכז יורוליג, צא מזה
מקל גם לא רכז יורוקאפ, אבל הוא כאן ואין מה לעשות. כנל" לגבי יוגב. שניהם ביחד עולים לך קרוב ל-2 מליון דולר לשנה. מה החוכמה להביא עוד רכז כשבעמדה 2 אין לך כלום? אולי נבנה קבוצה עם רכזים בלבד?
האמת ששום דבר כבר לא משנה. הקבוצה הזו הולכת להתרסקות מקצועית טוטאלית ומוחלטת בצורה מודעת לחלוטין ולאף אחד לא אכפת.
MTA2311 כתב:כל כך קשה למצוא קומבו גארד עם 40% מבחוץ?
שועל כתב:MTA2311 כתב:כל כך קשה למצוא קומבו גארד עם 40% מבחוץ?
אני לא חסיד גדול של הגדרות. קוטון יכול לשחק בעמדה 2 ביחד עם מקל ואוחיון שהם גארדים די פיזיים.
מכבי עשתה את זה לעתים עם רייס ואוחיון, וקוטון נראה קלעי טוב יותר מרייס.
בנוסף, קוטון לא נראה שחקן שצריך את הכדור ביד (לא מכיר אותו מספיק טוב, אבל מהמעט שראיתי).
MTA2311 כתב:שועל כתב:MTA2311 כתב:כל כך קשה למצוא קומבו גארד עם 40% מבחוץ?
אני לא חסיד גדול של הגדרות. קוטון יכול לשחק בעמדה 2 ביחד עם מקל ואוחיון שהם גארדים די פיזיים.
בנוסף, קוטון לא נראה שחקן שצריך את הכדור ביד (לא מכיר אותו מספיק טוב, אבל מהמעט שראיתי).
ואני לא חסיד גדול של השוואות לעבר.
ברייס קוטון הוא גארד מוכשר, והוא גם קלעי טוב סך הכל (בעיקר מחצי מרחק) . הבעיה שלו תמיד הייתה מבחינה פיזית. הוא לא שומר גדול וקשה לו להגיע לטבעת מול שחקנים פיזיים.
הוא סך הכל הימור בסדר גמור, אבל מכבי לא צריכה הימורים יותר.
MTA2311 כתב:שועל כתב:MTA2311 כתב:כל כך קשה למצוא קומבו גארד עם 40% מבחוץ?
ואני לא חסיד גדול של השוואות לעבר.
ברייס קוטון הוא גארד מוכשר, והוא גם קלעי טוב סך הכל (בעיקר מחצי מרחק) . הבעיה שלו תמיד הייתה מבחינה פיזית. הוא לא שומר גדול וקשה לו להגיע לטבעת מול שחקנים פיזיים.
הוא סך הכל הימור בסדר גמור, אבל מכבי לא צריכה הימורים יותר.
MTA2311 כתב:"אם מכבי רוצה להצליח היא חייבת להמר"
משפט הגיוני ומבוסס. בטח כשהוא בא בלי הסבר.
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot] ו־40 אורחים