פעם המדים הם בצבע ורוד...
פעם אחרת בצבעי הסוואה של הכוחות המיוחדים של אירן...

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
החציל האצטקי כתב:ירד מהפרק. תעקבו אחריו בז'ג'יאנג צ'וז'ו בנק.
cannon כתב:קוטי קלארק חתם בקאזאן... אנחנו היינו צריכים לקחת אותו.
שמואל1 כתב:cannon כתב:קוטי קלארק חתם בקאזאן... אנחנו היינו צריכים לקחת אותו.
איך מכבי הייתה לוקחת אותו? אני די בטוח שאף אחד במערכת הסקאוטינג לא שמע את השם שלו בכלל.
אנטוניו כתב:שמואל1 כתב:cannon כתב:קוטי קלארק חתם בקאזאן... אנחנו היינו צריכים לקחת אותו.
איך מכבי הייתה לוקחת אותו? אני די בטוח שאף אחד במערכת הסקאוטינג לא שמע את השם שלו בכלל.
וגם אם היה חותם במכבי כולכם הייתם באבל ולא מפסיקים לבכות.
אבל בקבוצה אחרת הוא שחקן טוב שפוספס.
אנטוניו כתב:עוד שחקן אופציונלי הוא ג'רל בנימון.פאואר פורוורד 2.03 חזק, מכונת דאבל דאבל ,שיחק בעיקר בדיליג ובסין. מכדרר כמו גארד עם ראיית משחק מצויינת. החיסרון הגדול הוא העדר הקליעה מ3 רק 20%.
felix_r כתב:לא יכול להיות שבארה"ב אין עוד פורווארדים שנופלים בין העמדות ב NBA, ולכן מושלמים להיות סטראץ'-פור באירופה
החציל האצטקי כתב:felix_r כתב:לא יכול להיות שבארה"ב אין עוד פורווארדים שנופלים בין העמדות ב NBA, ולכן מושלמים להיות סטראץ'-פור באירופה
ברור שיש. העניין הוא שמדובר על הימורים מארץ ההימורים כבר. בעמדה 4 צריך כבר לחכות לניפויים של אוקטובר.
בעמדה 2 יש שוק טוב עדיין וצריך להחתים שחקן בדחיפות.
felix_r כתב:החציל האצטקי כתב:felix_r כתב:לא יכול להיות שבארה"ב אין עוד פורווארדים שנופלים בין העמדות ב NBA, ולכן מושלמים להיות סטראץ'-פור באירופה
ברור שיש. העניין הוא שמדובר על הימורים מארץ ההימורים כבר. בעמדה 4 צריך כבר לחכות לניפויים של אוקטובר.
בעמדה 2 יש שוק טוב עדיין וצריך להחתים שחקן בדחיפות.
מה עם ג'פרסון? חופשי עדיין? ממה שהבאת לנו פה הוא הכי מצא חן בעיניי
החציל האצטקי כתב:באמת שלא יודע. אני חושב שהוא לא כל כך מתאים להיות רול פלייר ולא מספיק טוב להיות שחקן מוביל בNBA.
Jack of all trades, Master of none
הוא בנוי להיות כוכב מעבר לים ונמצא בגיל המתאים.