MTA2311 כתב:felix_r כתב:הבעיה היחידה עם קינסי שהוא פציע
וזה שהוא קולע מבחוץ כמו סופו
הוא לא פיור שוטר, אז מה? הוא גם לא בדיוק 2. הוא סוג של סווינגמן 2-3, אתלטי, חזק, וגם יודע קלוע מתי שצריך.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:felix_r כתב:הבעיה היחידה עם קינסי שהוא פציע
וזה שהוא קולע מבחוץ כמו סופו
MTA2311 כתב:אני מדבר על סמך מעקב לא קצר אחרי הקריירה שלו. ממש לא בהכרח סטטיסטיקות. הקליעה שלו מבחוץ לא טובה. זה משהו שצריך להגיד.
felix_r כתב:קינסי (כשהוא בריא) הוא שחקן ברמה של קבוצת טופ-16 ביורוליג.
שועל כתב:felix_r כתב:קינסי (כשהוא בריא) הוא שחקן ברמה של קבוצת טופ-16 ביורוליג.
היסחפות לא אופיינית
יש לו חסרונות די בולטים. הוא משחק לבד (לא מוסר גם כשאין לו ברירה), אין לו קליעה מבחוץ, נוהג ללכת הרבה ראש בקיר.
מצד שני יש לו קליעה טובה מאוד מחצי מרחק (גם תוך כדי תנועה), הוא שומר מעולה, חודר לא רע, יש לו אופי והוא יודע להתעלות ברגעים הנכונים.
felix_r כתב:קינסי (כשהוא בריא) הוא שחקן ברמה של קבוצת טופ-16 ביורוליג.
felix_r כתב:שועל כתב:felix_r כתב:קינסי (כשהוא בריא) הוא שחקן ברמה של קבוצת טופ-16 ביורוליג.
היסחפות לא אופיינית
יש לו חסרונות די בולטים. הוא משחק לבד (לא מוסר גם כשאין לו ברירה), אין לו קליעה מבחוץ, נוהג ללכת הרבה ראש בקיר.
מצד שני יש לו קליעה טובה מאוד מחצי מרחק (גם תוך כדי תנועה), הוא שומר מעולה, חודר לא רע, יש לו אופי והוא יודע להתעלות ברגעים הנכונים.
יש לי עצה. בפעם הבאה שאתה כותב משהו, קודם כל תבדוק את העובדות. העובדות הן כאלה:
כל 5 הקבוצות האחרונות שקינסי שיחק בהן, הגיעו לטופ-16. אז הוא כן שחקן של קבוצת טופ-16 או לא?
my man כתב:סילי או קינסי מי אתם לוקחים?
שועל כתב:felix_r כתב:שועל כתב:felix_r כתב:קינסי (כשהוא בריא) הוא שחקן ברמה של קבוצת טופ-16 ביורוליג.
היסחפות לא אופיינית
כל 5 הקבוצות האחרונות שקינסי שיחק בהן, הגיעו לטופ-16. אז הוא כן שחקן של קבוצת טופ-16 או לא?
חשבתי שאתה מדבר על היכולות שלו
שועל כתב:בוואלה טוענים שסטודמאייר עשוי להגיע לירושלים
שועל כתב:בוואלה טוענים שסטודמאייר עשוי להגיע לירושלים
felix_r כתב:שועל כתב:felix_r כתב:שועל כתב:felix_r כתב:קינסי (כשהוא בריא) הוא שחקן ברמה של קבוצת טופ-16 ביורוליג.
היסחפות לא אופיינית
חשבתי שאתה מדבר על היכולות שלו
יכולות שלו טובות. אז הוא לא ג'ייסי קארול משלוש, אז מה? הוא חודר טוב, שומר קשוח, לוקח ריבאונד, וכן יכול גם לקלוע שלשות.
משחק מול צסקא 19 נקודות 4 שלשות.
http://www.euroleague.net/main/results/ ... #!boxscore
עוד משחק מול צסקא 17 נקודות + 10 כ"ח.
http://www.euroleague.net/main/results/ ... #!boxscore
אז כן, הקליעה שלו לא יציבה, ובגלל זה הוא שיחק בקבוצות טופ-16, ולא בקבוצות הצלבה ומעלה. אבל אל תשכח שהוא בא לירושלים - קבוצת יורוקאפ, ולא למכבי. בשביל ירושלים זה שחקן מעולה.
אין לנו וויכוח
היה נראה לי שהוא שחקן מושלם מבחינתך אז פירטתי את החסרונות שלו
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־27 אורחים