המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
חביב אורנג'ד כתב:הייתי היום במשחק ומאוד נהנתי.
צדביטה קבוצה מאוד נחמדה שהציגה יכולת נהדרת.
היה מרגש מאוד לראות את דורון פרקינס היום ויפה לראות איך מכבי ממשיכה לתת לו כבוד.
לגבי היכולת של מכבי, נקודת האור המרכזית במשחק היתה גיא פניני שאם ימשיך לשחק ככה, הוא כנראה שוב ימצא את דרכו חזרה לחמישיה.
למרות המשחק הטוב של סמית' ובורשטיין, לא התלהבתי היום מהקו האחורי של מכבי ששוב נראה שהוא מסתמך בעיקר על פארמר.
לנגפורד ממשיך להראות לא מחובר, סמית' ממשיך לא ליצור ופאפאס ושאייר ממשיכים להיות עציצים.
מכבי תזדקק למחליף ראוי לפארמר, אחרת הולך להיות קשה.
אגב, דונטה דרייפר שחקן-שחקן!
מדהים איך שחקן ברמות האילו מוצא את עצמו בקבוצה בסדר גודל של צדביטה.
הלוואי עלינו שחקן ברמה הזאת.
jol9 כתב:MTA2311 כתב:לדעתי עבר איזה חתול שחור בין בלאט לפאפאלוקאס. אחרת אי אפשר להסביר את הייבוש שלו במשחקים האחרונים, כשהוא שיחק הוא היה מצויין.
נראה לי שאתה צודק.
גם בראיון של דייויד בסוף, הוא לא ניסה לתת תירוצים, אלא פשוט אמר שהוא ישחק מתי שיצטרכו אותו.
roy1000 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:לדעתי עבר איזה חתול שחור בין בלאט לפאפאלוקאס. אחרת אי אפשר להסביר את הייבוש שלו במשחקים האחרונים, כשהוא שיחק הוא היה מצויין.
נראה לי שאתה צודק.
גם בראיון של דייויד בסוף, הוא לא ניסה לתת תירוצים, אלא פשוט אמר שהוא ישחק מתי שיצטרכו אותו.
כמעט בוודאות מדובר במשהו מעבר לעניין המקצועי. בלאט לחלוטין מחק אותו.
~Box & 1~ כתב:מה אתם אומרים על מה שפורסם בספורט5 שאולי פארגו יחזור?
הייתם רוצים שיחזור?
לי באופן אישי קשה להאמין שכמה שהוא לא יהיה שחקן טוב מישהו ירצה לראות שחקן שדפק את מכבי כל כך השנה.
~Box & 1~ כתב:מה אתם אומרים על מה שפורסם בספורט5 שאולי פארגו יחזור?
הייתם רוצים שיחזור?
לי באופן אישי קשה להאמין שכמה שהוא לא יהיה שחקן טוב מישהו ירצה לראות שחקן שדפק את מכבי כל כך השנה.
קודי כתב:אני יותר מאשמח לראות כאן את פארגו. לא חושב שלמכבי יש סיכוי לשים יד על שחקן שאפילו קרוב אליו ברמתו.
roy1000 כתב:קודי כתב:אני יותר מאשמח לראות כאן את פארגו. לא חושב שלמכבי יש סיכוי לשים יד על שחקן שאפילו קרוב אליו ברמתו.
חשבתי שיש לו חוזה מובטח בסאן אנטוניו. איך בדיוק הוא יחזור?
roy1000 כתב:קודי כתב:אני יותר מאשמח לראות כאן את פארגו. לא חושב שלמכבי יש סיכוי לשים יד על שחקן שאפילו קרוב אליו ברמתו.
קודי כתב:roy1000 כתב:קודי כתב:אני יותר מאשמח לראות כאן את פארגו. לא חושב שלמכבי יש סיכוי לשים יד על שחקן שאפילו קרוב אליו ברמתו.
זה תלוי בעיקר בבורר של פיב״א. אם הוא לא ישחרר אותו ממכבי אני חושב שיש סיכוי לא רע שמכבי יוותרו על הפיצוי ויחזירו אותו לכאן.
roy1000 כתב:קודי כתב:roy1000 כתב:קודי כתב:אני יותר מאשמח לראות כאן את פארגו. לא חושב שלמכבי יש סיכוי לשים יד על שחקן שאפילו קרוב אליו ברמתו.
זה תלוי בעיקר בבורר של פיב״א. אם הוא לא ישחרר אותו ממכבי אני חושב שיש סיכוי לא רע שמכבי יוותרו על הפיצוי ויחזירו אותו לכאן.
בהתחשב בזה שהיה לו סעיף יציאה ל-NBA והסיבה היחידה שהוא לא הצליח להביא חוזה זה השביתה, אני לא יודע כמה זה ריאלי.
''אני מקווה ומאמין שכולם נהנו, לא כל שבוע רואים שני משחקים ברמה הזו, לא יודע אם נשאר למישהו פה כח, זה היה מרגש והלוך וחזור, בפנים בחוץ, כמעט ללא הפסקה, אני מצדיע לשחקנים שלנו שידעו להרים את עצמם פעמיים ב-72 שעות כדי לנצח בשני משחקים קשים ואני חושב שמגיע להם כל הקרדיט, זה לא דבר של מה בכך"
קודי כתב:roy1000 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:לדעתי עבר איזה חתול שחור בין בלאט לפאפאלוקאס. אחרת אי אפשר להסביר את הייבוש שלו במשחקים האחרונים, כשהוא שיחק הוא היה מצויין.
נראה לי שאתה צודק.
כמעט בוודאות מדובר במשהו מעבר לעניין המקצועי. בלאט לחלוטין מחק אותו.
גם לי זה נראה כך, לא רואה מה אוחיון נותן כל כך שפאפאס לא יכול לתת.
חנו'ש כתב:לא יודעת, בלאט לא נראה לי כמו אחד שייבש שחקן על סמך נקמה או משהו בסגנון.
קשה לי לראות את בלאט מייבש שחקן על סמך משהו לא מקצועי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־18 אורחים