28 יולי 2016, 02:34
MaccabiTA כתב:MTA2311 כתב:ירחמאל?
אליונאל?
אליכין?
אליפלט?
אלישב?
עדיאל?
מתנאל?
עוזיאל?
צוריאל?
אחמדאל?
כל הכבוד אור, נתת לאורי תחמושת להפוך עוד ילד בישראל לאומלל
ואחרי כל הבילד האפ הנרגש זה יהיה אנטי-קליימקס מטורף, זה יהודה
28 יולי 2016, 02:35
28 יולי 2016, 02:36
MTA2311 כתב:my man כתב:MTA2311 כתב:ירחמאל?
אליונאל?
אליכין?
אליפלט?
אלישב?
עדיאל?
מתנאל?
עוזיאל?
צוריאל?
אחמדאל?
וואו זה יהיה שימושי בעוד 3 חודשים...
לא אורי! אני לא מרשה!
תראה מה נהיה מהודאל צוריאל יקותיאל ירחמיאל אחרי שהיה צריך לגדול עם שמות כאלה. הוא כבר חודשיים במיטה עם זיהום אלים בעין בעקבות אינטראקציה יום יומית עם אנגולים.
28 יולי 2016, 02:37
MTA2311 כתב:MaccabiTA כתב:MTA2311 כתב:ירחמאל?
אליונאל?
אליכין?
אליפלט?
אלישב?
עדיאל?
מתנאל?
עוזיאל?
צוריאל?
אחמדאל?
כל הכבוד אור, נתת לאורי תחמושת להפוך עוד ילד בישראל לאומלל
ואחרי כל הבילד האפ הנרגש זה יהיה אנטי-קליימקס מטורף, זה יהודה
למה ההורים שלך שונאים אותך?
MaccabiTA כתב:הקטע המצחיק הוא שבאנגולה קוראים לי יהודה שזה בערך כמו שיקראו פה למישהו עשיו (ההוא עם העדשים לכל הכופרים שלנו)
וכרמל אני רק שמינית רוסי, אבל כן הם נקטו בכמה צעדים אכזריים..
my man כתב:MTA2311 כתב:my man כתב:MTA2311 כתב:ירחמאל?
אליונאל?
אליכין?
אליפלט?
אלישב?
עדיאל?
מתנאל?
עוזיאל?
צוריאל?
אחמדאל?
לא אורי! אני לא מרשה!
תראה מה נהיה מהודאל צוריאל יקותיאל ירחמיאל אחרי שהיה צריך לגדול עם שמות כאלה. הוא כבר חודשיים במיטה עם זיהום אלים בעין בעקבות אינטראקציה יום יומית עם אנגולים.
כן אבל זה בגלל שהוא חי בעולם בו הוא כופר מצד אחד והודאל מצד שני...זה רוע טהור! הילד שלי יתאים את שמו לאורח חייו...
28 יולי 2016, 02:38
my man כתב:MTA2311 כתב:my man כתב:MTA2311 כתב:ירחמאל?
אליונאל?
אליכין?
אליפלט?
אלישב?
עדיאל?
מתנאל?
עוזיאל?
צוריאל?
אחמדאל?
לא אורי! אני לא מרשה!
הילד שלי יתאים את שמו לאורח חייו...
28 יולי 2016, 02:39
MTA2311 כתב:my man כתב:MTA2311 כתב:my man כתב:MTA2311 כתב:ירחמאל?
אליונאל?
אליכין?
אליפלט?
אלישב?
עדיאל?
מתנאל?
עוזיאל?
צוריאל?
אחמדאל?
לא אורי! אני לא מרשה!
הילד שלי יתאים את שמו לאורח חייו...
@ינאי
28 יולי 2016, 02:39
Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:הקטע המצחיק הוא שבאנגולה קוראים לי יהודה שזה בערך כמו שיקראו פה למישהו עשיו (ההוא עם העדשים לכל הכופרים שלנו)
עם ההורים שלך יש לך מזל שלא קראו לך ''הצלב שמיסמרו אליו את ישו''
28 יולי 2016, 02:40
28 יולי 2016, 02:41
MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:הקטע המצחיק הוא שבאנגולה קוראים לי יהודה שזה בערך כמו שיקראו פה למישהו עשיו (ההוא עם העדשים לכל הכופרים שלנו)
אני חושב שבהתחשב בכל המידע הזה בנוסף לתקופת תיכון של משקל כמעט תלת ספרתי הגעתי לבגרות כאדם די שפוי
28 יולי 2016, 02:41
MTA2311 כתב:ד"א אם הייתי גר בעפולה והיה לי ילד (וואו כמה דברים מופרכים במשפט אחד), הייתי קורא לו רימיני על שם הדבר היחיד המוצלח במקום היחיד עלי אדמות שאנגולה עדיפה עליו.
28 יולי 2016, 02:42
Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:הקטע המצחיק הוא שבאנגולה קוראים לי יהודה שזה בערך כמו שיקראו פה למישהו עשיו (ההוא עם העדשים לכל הכופרים שלנו)
אני חושב שבהתחשב בכל המידע הזה בנוסף לתקופת תיכון של משקל כמעט תלת ספרתי הגעתי לבגרות כאדם די שפוי
ולאן השפיות הזאת הובילה אותך? לאנגולה
28 יולי 2016, 02:43
28 יולי 2016, 02:44
my man כתב:חחחח אשכרה פתאום קם אדם בבוקר ומחליט כי הוא מעביר את מרכז חייו לאנגולה....מה נסגר עם העולם זה דפוק כמעט כמו לצאת לתפוס פוקימון בקצה צוק...
28 יולי 2016, 02:45
my man כתב:חחחח אשכרה פתאום קם אדם בבוקר ומחליט כי הוא מעביר את מרכז חייו לאנגולה....מה נסגר עם העולם זה דפוק כמעט כמו לצאת לתפוס פוקימון בקצה צוק...
28 יולי 2016, 02:47
MTA2311 כתב:my man כתב:חחחח אשכרה פתאום קם אדם בבוקר ומחליט כי הוא מעביר את מרכז חייו לאנגולה....מה נסגר עם העולם זה דפוק כמעט כמו לצאת לתפוס פוקימון בקצה צוק...
זה טוב לדיאטה
28 יולי 2016, 02:48
28 יולי 2016, 02:49
MaccabiTA כתב:my man כתב:חחחח אשכרה פתאום קם אדם בבוקר ומחליט כי הוא מעביר את מרכז חייו לאנגולה....מה נסגר עם העולם זה דפוק כמעט כמו לצאת לתפוס פוקימון בקצה צוק...
צודק, זאת לעומת הגירה לגיטימית לחלוטין למעלה יששכר שבשומרון
28 יולי 2016, 02:50
MaccabiTA כתב:MTA2311 כתב:my man כתב:חחחח אשכרה פתאום קם אדם בבוקר ומחליט כי הוא מעביר את מרכז חייו לאנגולה....מה נסגר עם העולם זה דפוק כמעט כמו לצאת לתפוס פוקימון בקצה צוק...
זה טוב לדיאטה
הכל כבר אבד, אפילו כרס של כבוד כבר לא באמת קיימת