28 יולי 2016, 02:52
my man כתב:MaccabiTA כתב:my man כתב:חחחח אשכרה פתאום קם אדם בבוקר ומחליט כי הוא מעביר את מרכז חייו לאנגולה....מה נסגר עם העולם זה דפוק כמעט כמו לצאת לתפוס פוקימון בקצה צוק...
צודק, זאת לעומת הגירה לגיטימית לחלוטין למעלה יששכר שבשומרון
שמע, אני אגדי לך ת'אמת אני לא מבין איך אין הגירה מאסיבית הרבה יותר של ישראלים לשומרון...קלאסה אמיתית!
28 יולי 2016, 02:52
my man כתב:MaccabiTA כתב:MTA2311 כתב:my man כתב:חחחח אשכרה פתאום קם אדם בבוקר ומחליט כי הוא מעביר את מרכז חייו לאנגולה....מה נסגר עם העולם זה דפוק כמעט כמו לצאת לתפוס פוקימון בקצה צוק...
זה טוב לדיאטה
הכל כבר אבד, אפילו כרס של כבוד כבר לא באמת קיימת
הפכת אותי במשפט אחד למעריץ! ירדתי כבר איזה 8 קילו אבל חלק נכבד מהכרס עדיין פה! אוררררררררררררר מה עושים עם זה?
28 יולי 2016, 02:53
MaccabiTA כתב:my man כתב:MaccabiTA כתב:my man כתב:חחחח אשכרה פתאום קם אדם בבוקר ומחליט כי הוא מעביר את מרכז חייו לאנגולה....מה נסגר עם העולם זה דפוק כמעט כמו לצאת לתפוס פוקימון בקצה צוק...
שמע, אני אגדי לך ת'אמת אני לא מבין איך אין הגירה מאסיבית הרבה יותר של ישראלים לשומרון...קלאסה אמיתית!
אני יודע שכבר נתתי מספיק תחמושת אבל..
כמה שנים לפני ההתנתקות ההורים שלי לא היו רחוקים מלקנות בית בצפון השומרון.
28 יולי 2016, 02:54
my man כתב:MaccabiTA כתב:MTA2311 כתב:my man כתב:חחחח אשכרה פתאום קם אדם בבוקר ומחליט כי הוא מעביר את מרכז חייו לאנגולה....מה נסגר עם העולם זה דפוק כמעט כמו לצאת לתפוס פוקימון בקצה צוק...
זה טוב לדיאטה
הפכת אותי במשפט אחד למעריץ! ירדתי כבר איזה 8 קילו אבל חלק נכבד מהכרס עדיין פה! אוררררררררררררר מה עושים עם זה?
MTA2311 כתב:my man כתב:MaccabiTA כתב:MTA2311 כתב:my man כתב:חחחח אשכרה פתאום קם אדם בבוקר ומחליט כי הוא מעביר את מרכז חייו לאנגולה....מה נסגר עם העולם זה דפוק כמעט כמו לצאת לתפוס פוקימון בקצה צוק...
זה טוב לדיאטה
כנראה נובע ממסת שריר נמוכה.
אחרי שתגיע למשקל היעד שלך נדבר על מה עושים עם זה.
MaccabiTA כתב:my man כתב:MaccabiTA כתב:my man כתב:חחחח אשכרה פתאום קם אדם בבוקר ומחליט כי הוא מעביר את מרכז חייו לאנגולה....מה נסגר עם העולם זה דפוק כמעט כמו לצאת לתפוס פוקימון בקצה צוק...
28 יולי 2016, 02:55
MaccabiTA כתב:my man כתב:MaccabiTA כתב:MTA2311 כתב:my man כתב:חחחח אשכרה פתאום קם אדם בבוקר ומחליט כי הוא מעביר את מרכז חייו לאנגולה....מה נסגר עם העולם זה דפוק כמעט כמו לצאת לתפוס פוקימון בקצה צוק...
זה טוב לדיאטה
האמת שבשבילי זה היה כל כך פשוט כי הייתי שמן בצורה לא פרופורציונאלית
28 יולי 2016, 02:56
Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:my man כתב:MaccabiTA כתב:my man כתב:חחחח אשכרה פתאום קם אדם בבוקר ומחליט כי הוא מעביר את מרכז חייו לאנגולה....מה נסגר עם העולם זה דפוק כמעט כמו לצאת לתפוס פוקימון בקצה צוק...
זה יעודד אותך אם אגיד שגרתי פעם מעבר לקו הירוק לאיזה חודשיים?
28 יולי 2016, 02:56
my man כתב:וואו היית באמת שמן אם כתבת את ההודעה פעמיים כדי להדגיש כמה היית שמן
28 יולי 2016, 02:57
MaccabiTA כתב:my man כתב:וואו היית באמת שמן אם כתבת את ההודעה פעמיים כדי להדגיש כמה היית שמן
100 קילו על 1.75 לא בא ברגל חביבי
28 יולי 2016, 02:58
Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:my man כתב:MaccabiTA כתב:my man כתב:חחחח אשכרה פתאום קם אדם בבוקר ומחליט כי הוא מעביר את מרכז חייו לאנגולה....מה נסגר עם העולם זה דפוק כמעט כמו לצאת לתפוס פוקימון בקצה צוק...
זה יעודד אותך אם אגיד שגרתי פעם מעבר לקו הירוק לאיזה חודשיים?
28 יולי 2016, 02:58
MTA2311 כתב:איך יכול להיות שאף פעם לא שמעתי על זה?
28 יולי 2016, 02:59
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:איך יכול להיות שאף פעם לא שמעתי על זה?
דיי בטוחה שכן
הודאל (חחחחחחח) למה דיווחת על הת'רד הזה? פגענו בך?
MaccabiTA כתב:my man כתב:וואו היית באמת שמן אם כתבת את ההודעה פעמיים כדי להדגיש כמה היית שמן
MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:איך יכול להיות שאף פעם לא שמעתי על זה?
דיי בטוחה שכן
על ההודעה הכפולה, אין לי מושג איך מוחקים
28 יולי 2016, 03:00
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:איך יכול להיות שאף פעם לא שמעתי על זה?
28 יולי 2016, 03:02
MTA2311 כתב:MaccabiTA כתב:my man כתב:וואו היית באמת שמן אם כתבת את ההודעה פעמיים כדי להדגיש כמה היית שמן
כמה עכשיו? איך ירדת?
MaccabiTA כתב:אני צריך פרטים
האם זה היה ביישוב יהודי? איך קרה שסולקתם כל כך מוקדם? (התנשאות על האוכלוסייה המקומית, נכון?) והאם המעבר לנס ציונה היה קשה מבחינת ירידה ברמת המחייה?
Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:איך יכול להיות שאף פעם לא שמעתי על זה?
דיי בטוחה שכן
על ההודעה הכפולה, אין לי מושג איך מוחקים
טופל