28 יולי 2016, 03:03
MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:איך יכול להיות שאף פעם לא שמעתי על זה?
דיי בטוחה שכן
הודאל (חחחחחחח) למה דיווחת על הת'רד הזה? פגענו בך?
על ההודעה הכפולה, אין לי מושג איך מוחקים
טופל
ראית את ההודעה שהגיעה עם הדיווח?
28 יולי 2016, 03:03
Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:אני צריך פרטים
האם זה היה ביישוב יהודי? איך קרה שסולקתם כל כך מוקדם? (התנשאות על האוכלוסייה המקומית, נכון?) והאם המעבר לנס ציונה היה קשה מבחינת ירידה ברמת המחייה?
יישוב יהודי בשם עלי זהב, ליד אריאל
זה לא שסולקנו כמו שהסתלקנו
זה היה ממש נוראי
הבית היה פרטי, שתי קומות, אבל בנוי מזעזע ובחורף שם פשוט לא יכולתי לצאת מתחת לשמיכה
היה פעם אחת רעם והתקשרתי לאמא שלי בוכה שנפל טיל (סיפור אמיתי)
התעוררתי כל פעם לפנות בוקר בגלל המואזין
מכולת שכונתית קטנה ויקרה
זה היה באמת..ממש מזעזע
אחרי זה כשחזרנו לנס ציונה (כי עברנו לשם מנס ציונה) אז כבר נכנסו לדירה חדשה מהניילון, היה בובה
28 יולי 2016, 03:04
MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:אני צריך פרטים
האם זה היה ביישוב יהודי? איך קרה שסולקתם כל כך מוקדם? (התנשאות על האוכלוסייה המקומית, נכון?) והאם המעבר לנס ציונה היה קשה מבחינת ירידה ברמת המחייה?
זה היה ממש נוראי
הבית היה פרטי, שתי קומות, אבל בנוי מזעזע ובחורף שם פשוט לא יכולתי לצאת מתחת לשמיכה
מכולת שכונתית קטנה ויקרה
זה היה באמת..ממש מזעזע
אחרי זה כשחזרנו לנס ציונה (כי עברנו לשם מנס ציונה) אז כבר נכנסו לדירה חדשה מהניילון, היה בובה
כתבת פוסט אינפורמטיבי ומושקע אבל סיימת אותו עם המילה בובה ואת לא באמת יכולה לצפות שאתייחס לכל דבר אחר בו, נכון?
28 יולי 2016, 03:05
MTA2311 כתב:(פליקס מחר: "זיינתם עוד ת'רד)
28 יולי 2016, 03:05
MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:אני צריך פרטים
זה היה ממש נוראי
מכולת שכונתית קטנה ויקרה
זה היה באמת..ממש מזעזע
כתבת פוסט אינפורמטיבי ומושקע אבל סיימת אותו עם המילה בובה ואת לא באמת יכולה לצפות שאתייחס לכל דבר אחר בו, נכון?
28 יולי 2016, 03:06
Holiday_Armadillo כתב:
אתה מעפולה אז אני מניחה שזה נובע מכך שראית את המילה ''בובה'' ועכשיו בא לך לפתוח חפלה עם שירים של עומר אדם
28 יולי 2016, 03:07
28 יולי 2016, 03:08
MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:
אתה מעפולה אז אני מניחה שזה נובע מכך שראית את המילה ''בובה'' ועכשיו בא לך לפתוח חפלה עם שירים של עומר אדם
מאז בוקרשט קשה לי לשמוע שיר של עומר אדם בלי לדמיין רקדניות רומניות בלבוש מינימאלי ברקע
ואת יכולה להניח שבתור תושב עפולה יוצא לי לשמוע לא מעט כאלה
28 יולי 2016, 03:09
Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:
מאז בוקרשט קשה לי לשמוע שיר של עומר אדם בלי לדמיין רקדניות רומניות בלבוש מינימאלי ברקע
תגיד את האמת, לא שופטים, אתה רפי קזאילה?
28 יולי 2016, 03:11
MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:
מה זה?
28 יולי 2016, 03:12
MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:
מה זה?
28 יולי 2016, 03:14
28 יולי 2016, 03:16
MTA2311 כתב:מי נתן ליישוב עלי זהב את השם המזעזע הזה? ההורים של הודאל?
28 יולי 2016, 03:17
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:מי נתן ליישוב עלי זהב את השם המזעזע הזה? ההורים של הודאל?
זה היה..קשה
28 יולי 2016, 03:19
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:מי נתן ליישוב עלי זהב את השם המזעזע הזה? ההורים של הודאל?
זה היה..קשה
התפלק לי. ממש מאוחר בלילה.
28 יולי 2016, 03:20
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:מי נתן ליישוב עלי זהב את השם המזעזע הזה? ההורים של הודאל?
זה היה..קשה
התכוונתי לשהות שלנו שם, נראה לך שאכפת לי מהודאל?
28 יולי 2016, 03:21
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:מי נתן ליישוב עלי זהב את השם המזעזע הזה? ההורים של הודאל?
זה היה..קשה
התכוונתי לשהות שלנו שם, נראה לך שאכפת לי מהודאל?
איך הייתה האוכלוסייה שם? הארד קור?
28 יולי 2016, 03:26
28 יולי 2016, 03:32
my man כתב:זה יישוב מעורב שרובו חילוני ולאחרונה מרחיבים אותו והגיעו יותר דתיים..
28 יולי 2016, 04:19
MTA2311 כתב:(פליקס מחר: "זיינתם עוד ת'רד)