המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
החציל האצטקי כתב:felix_r כתב:חציל, מכיר את האתר הזה?
http://www.teamscout.net/erazem-lorbekt ... d-my-mind/
נתקלתי בו פעם. הוא פעיל בכלל?
החציל האצטקי כתב:קליאנתוני ארלי. ככל שהאופציות הולכות ומתמעטות, הוא הופך להיות השם הכי טוב בשוק.
הבן אדם היה סוג של באסט בניקס. גם בדי-ליג לא בדיוק כיכב.
אבל במכללות, כששיחק בעמדת הפאוור פורוורד, הוא היה פשוט נהדר. היה חלק מהריצה של וויצ'יטה סטייט הצנועה לפיינל פור ב2013.
שחקן שאמור לפרוח בתוך סיסטם של משחק מעבר.
סקורר מגוון ואיכותי שמסוגל לייצר מהפוסט ומבחוץ. יטוס את המגרש כמו איילה וילך לריבאונד התקפה.
שומר טוב ואקטיבי שיכול להיות חלק חשוב בהגנת חילופים. מנצל את האתלטיות שלו גם כדי לחסום ולחטוף.
הסייז שלו מעט בעייתי כיוון שהוא דקיק ונמוך (2.02 מ' על 95 ק"ג, די מקביל לבריאן רנדל האמת), אבל הוא מפצה על זה בסגנון משחק אתלטי ואגרסיבי מאוד.
בNBA הוא פשוט לא מסוגל לשחק כ-3 כי הקליעה שלו רק בינונית והוא לא שומר על הפרימטר או מוסר ברמה מספיק גבוהה.
כ-4 כפי ששיחק במכללות הוא אמור להצליח הרבה יותר.
אני חושב שהוא האופציה הכי טובה שמסתובבת שם כרגע, ולא יפתיע אותי אם אחרי שנתיים כושלות במקצוענים ייאלץ ללכת לאירופה.
roy1000 כתב:החציל האצטקי כתב:קליאנתוני ארלי. ככל שהאופציות הולכות ומתמעטות, הוא הופך להיות השם הכי טוב בשוק.
הבן אדם היה סוג של באסט בניקס. גם בדי-ליג לא בדיוק כיכב.
אבל במכללות, כששיחק בעמדת הפאוור פורוורד, הוא היה פשוט נהדר. היה חלק מהריצה של וויצ'יטה סטייט הצנועה לפיינל פור ב2013.
שחקן שאמור לפרוח בתוך סיסטם של משחק מעבר.
סקורר מגוון ואיכותי שמסוגל לייצר מהפוסט ומבחוץ. יטוס את המגרש כמו איילה וילך לריבאונד התקפה.
שומר טוב ואקטיבי שיכול להיות חלק חשוב בהגנת חילופים. מנצל את האתלטיות שלו גם כדי לחסום ולחטוף.
הסייז שלו מעט בעייתי כיוון שהוא דקיק ונמוך (2.02 מ' על 95 ק"ג, די מקביל לבריאן רנדל האמת), אבל הוא מפצה על זה בסגנון משחק אתלטי ואגרסיבי מאוד.
בNBA הוא פשוט לא מסוגל לשחק כ-3 כי הקליעה שלו רק בינונית והוא לא שומר על הפרימטר או מוסר ברמה מספיק גבוהה.
כ-4 כפי ששיחק במכללות הוא אמור להצליח הרבה יותר.
אני חושב שהוא האופציה הכי טובה שמסתובבת שם כרגע, ולא יפתיע אותי אם אחרי שנתיים כושלות במקצוענים ייאלץ ללכת לאירופה.
והכי חשוב - חטף כדור ברגל אחרי שהסתבך בקטטה במועדון. שחקן שחטף כדור ברגל זה קלאסי מכבי. להביא!!!
my man כתב:אני אומר בוא נסגור את לורבק וארצג יחד מארק ליונס ונסגור את הסגל...
שמואל1 כתב:my man כתב:אני אומר בוא נסגור את לורבק וארצג יחד מארק ליונס ונסגור את הסגל...
ובמקביל אפשר גם לסגור את העונה
my man כתב:אני אומר בוא נסגור את לורבק וארצג יחד מארק ליונס ונסגור את הסגל...
שועל כתב:my man כתב:אני אומר בוא נסגור את לורבק וארצג יחד מארק ליונס ונסגור את הסגל...
ארצג ורוצ'סטי באותה הקבוצה זה אסון הגנתי
my man כתב:שועל כתב:my man כתב:אני אומר בוא נסגור את לורבק וארצג יחד מארק ליונס ונסגור את הסגל...
תגיד לי שהבנת שזה לא היה ברצינות! אני צריך שתגיד לי!
שועל כתב:my man כתב:שועל כתב:my man כתב:אני אומר בוא נסגור את לורבק וארצג יחד מארק ליונס ונסגור את הסגל...
תגיד לי שהבנת שזה לא היה ברצינות! אני צריך שתגיד לי!
אה... (מחפש תירוץ)
יש לי: משתדל לא לפספס הזדמנות לכתוב על החולשות של רוצ'סטי
roy1000 כתב:והכי חשוב - חטף כדור ברגל אחרי שהסתבך בקטטה במועדון. שחקן שחטף כדור ברגל זה קלאסי מכבי. להביא!!!
החציל האצטקי כתב:roy1000 כתב:והכי חשוב - חטף כדור ברגל אחרי שהסתבך בקטטה במועדון. שחקן שחטף כדור ברגל זה קלאסי מכבי. להביא!!!
הבן אדם נשדד ונורה מחוץ למועדון חשפנות. כבר חזר לשחק. זה לא איזה עניין של קטטה אלא חוסר מזל נטו.
אם הדבר הזה מרחיק ממנו קבוצות אחרות רק הרווחנו.
LIAV10 כתב:חציל, מה אתה אומר על טיילר האנסברו לעמדת הסנטר?
LIAV10 כתב:טוני רוטן חופשי?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־8 אורחים